Gigantosaurus voor Nintendo Switch

Een tijdje terug kreeg mijn zoontje een heel leuk leesboekje van mijn broer. Een boek over dino’s is meestal wel een succes, maar dit boek hebben we al zooo vaak voorgelezen: de Gigantosaurus. Het gaat over groepje dino vriendjes (Botje, Beentje, Dina en Daan) die bang zijn voor de Gigantosaurus. Daantje maakt echter steeds grapjes om de andere dino’s te laten schrikken, dat loopt bijna verkeerd af voor hem. Een boek dat we met heel veel plezier lezen en nu ook kunnen spelen: De Gigantosaurus voor Nintendo Switch.

Gigantosaurus the game

Gigantosaurus: The Game

BANDAI NAMCO Entertainment Europe, het leidende animatie entertainmentbedrijf Cyber Group Studios en de wereldwijde familie entertainment uitgever Outright Games kondigen vol trots aan dat Gigantosaurus: The Game vanaf nu verkrijgbaar is voor PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One en Steam.

Vanaf nu kan je met het hele gezin plezier beleven door met één tot vier spelers de prehistorische en levendige wereld in te duiken en opwindende races, puzzels of uitdagingen te doen.

Het door Wildsphere Studios ontwikkelde Gigantosaurus: The Game is een GRRReweldig avontuur gebaseerd op de wereld van de razend populaire CGI-animatie Gigantosaurus. Het eerste seizoen van de animatieserie is op dit moment wereldwijd te bekijken op Disney Junior. The Walt Disney Company, France Télévisions en Super RTL hebben ook al opdracht gegeven voor de ontwikkeling van seizoen 2 en 3. Daarnaast zal seizoen 1 in de loop van 2020 ook te zien zijn op Netflix en andere vooraanstaande internationale tv-zenders.

Gigantosaurus: The Game stelt spelers in staat om op avontuur te gaan en te racen door de enorme, prehistorische wereld van Gigantosaurus in een uniek dinosaurus avontuur. Speel als één van jouw favoriete dino-maatjes uit de show – Rocky, Tiny, Mazu en Bill – wanneer zij geheimen ontdekken, puzzels oplossen en de held van de dag worden.

Gigantosaurus nintendo switch

Gigantosaurus het boek en serie

De animatieserie Gigantosaurus is gebaseerd op de bestseller van Jonny Duddle. Geregisseerd door de veelal bekroonde regisseur Olivier Lelardous, neemt de serie kinderen mee op spannende en komische avonturen wanneer onze dino-maatjes hun nest verlaten en op verkenning uitgaan in de grote, wijde wereld. Iedere aflevering draait om de ontdekking van het mysterie van de Gigantosaurus – de grootste en wildste dinosaurus van allemaal. In het Engelse verhaal gaat het over Mazu, Tiny, Bill en Rocky, maar in de Nederlandse variant, zoals wij hem dus hebben over Botje, Beentje Dina en Daan.

“Wij hebben er altijd alles aan gedaan om videogames te maken van de hoogst mogelijke kwaliteit en om ervan verzekerd te zijn dat ze vakkundig aansluiten bij de fictieve wereld van het bronmateriaal,” aldus Terry Malham, CEO van Outright Games. “Met Gigantosaurus: The Game was dit proces makkelijker dan ooit, gezien het Cyber Group Studios gelukt is om een titel te creëren die perfect aansluit bij de wereld die we kennen van het boek en de tv-serie.”

Gigantosaurus nintendo switch

“We hadden al vanaf het begin hoge verwachtingen voor deze titel en wilden er zeker van zijn dat we de magie van de vooraanstaande animatieserie konden vastleggen,” reageren Thierry Braille, vice president van de Interactive en Videogame Division en Dominique Bource, COO van Cyber Group Studios. “De samenwerking met Outright Games heeft ons de mogelijkheid gegeven om iets heel erg speciaals te maken waar de hele familie samen thuis plezier mee heeft. Met de launch van onze allereerste videogame hebben we nu de kans om een gloednieuw publiek voor het eerst kennis te laten maken met de wereld van Gigantosaurus.”

Gigantosaurus: The Game is vanaf nu beschikbaar voor PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One en Steam.

Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Gigantosaurus nintendo switch

PEGI-leeftijdsclassificatiepictogrammen

Dankzij de PEGI-leeftijdsclassificatiepictogrammen kun je zien voor welke leeftijd welke games zijn. Zo is een spel met 3, voor 3 jaar en ouder en 7 voor 7 jaar en ouder.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *