Go Banana’s najaarscollectie 2021 Shoesme

In het voorjaar maakten we kennis met de kleurrijke Go Banana’s sneakers, een nieuw schoenenmerk van Shoesme. Vrolijke stappers met mooie prenten, van een stoere haai of krokodil tot een bloemenprint met zebra’s. Mijn kinderen werden er zeker enthousiast van. Ook deze winter heeft Go Banana’s weer een geweldige collectie, met vrolijke en stoere sneakers en extra praktisch, want ze zijn gemaakt van een waterafstotende stof!

Go banana's wintercollectie 2021

Go Banana’s wintercollectie

De Go Banana’s 2021 wintercollectie bestaat uit 9 vrolijke en stoere sneaker designs: Happy Alpaca, Unicorn, Tiger, Magic Zebra, Foxy Roxy, Alligator, Dinosaur, Beary Cool, Sharkattack. Geschikt voor jongens en meisjes in maat 20 t/m 35.

Go banana's wintercollectie 2021

Het materiaal van de nieuwe wintercollectie van Go Banana’s is geschikt voor de herfst en winter! Het canvasmateriaal heeft namelijk een waterafstotende laag, waardoor het tegen spatwater kan. Geen natte voetjes dus, wat perfect is met dat herfstachtige weer en straks in de winter.. De samenstelling van het materiaal is 90% polyester en 10% canvas en voorzien van een DWR (Durable Water Repellent) spray, waardoor het een lange tijd beschermd is tegen spatwater.

Ik ben superenthousiast over de wintercollectie, doordat de schoenen heel makkelijk aan en uit te trekken zijn. Ze hebben klittenband en het elastiek rekt fijn mee, maar ook weer terug, waardoor ze goed om de voeten blijven zitten. Daarnaast zijn ze heel makkelijk schoon te houden door de waterafstotende laag, zonder dat dat er plastic uitziet. Het is echt een fijn schoentje en de prent maakt de kinderen blij, dus wat dat betreft is dit echt een win win. Daarnaast is de verkoopprijs ook zeker aantrekkelijk. Voor € 54,95 heb je een stevig, mooi en fijn paar schoenen.

Go banana's wintercollectie 2021

Go Banana’s regenlaarzen

Go banana's wintercollectie 2021 regenlaars

Voor de echte avonturiers en plassenstampers kunnen we beter de laarzen aantrekken. Superleuk is ook de collectie regenlaarzen. Ook hier weer de vrolijke en stoere prints. De regenlaarzen zijn verkrijgbaar vanaf € 20,95 in maat 22 t/m 35.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *