Goedgemerkt met labeltjes

What's on mamas mind goedgemerkt labelsLabeltjes in schoenen, labeltjes in kleding, labeltjes op broodtrommel, op je knuffel op je fiets, overal labeltjes. Dat is het leven van een kind dat naar de kinderopvang of naar school gaat. Best handig dat je stickers hebt die je er zo op kan plakken, waarbij je niet bang hoeft te zijn dat ze er af gaan in de wasmachine of vaatwasser.
Ik plak ze overal op. Zelfs op de fiets van mijn zoontje, voor als iemand dezelfde heeft, haha.

Waar heb ik ze vandaan?
Bij Goedgemerkt heb ik een uitgebreid pakket met stickers mogen samenstellen. Wat ik heb uitgezocht? Nou ik heb getwijfeld, want wat ik wilde waren vooral stickers die ik makkelijk op kan plakken. Er was zoveel keus. Ik wilde stickers voor op de kleding, maar ook stickers die je op een drinkbeker of -fles kunt plakken. Er zijn diverse pakketten die reuze handig en voordelig zijn. Zoals het: starterspakket of het Back to school pakket XL of XXL.

Voor € 22,95 heb je nu zelfs ook een babypakket, met 16 mijlpaalkaarten bovenop de stickers die je krijgt. Dat is wel erg leuk. Voor mijn kids net niet meer geschikt, maar dat was een goede keuze geweest om mee te starten.

Een pakket
Waarom heb ik niet voor een dergelijk pakket gekozen? Dat had ik natuurlijk kunnen doen, maar ik wilde eigenlijk specifiek de naamlabels die je niet hoeft in te strijken, maar gewoon kan plakken. Daarnaast vond ik voor mijn dochtertje de uiltjesstickers wel erg leuk. Zo geschiedde het. De instrijklabels zijn heel makkelijk in te strijken, maar zelfs dat zag ik nog niet zitten, aangezien ik het strijkijzer ver weg op zolder heb verstopt.

What's on mama's mind combivoordeel

Ook heb ik het duopakket overwogen, waarbij je voor twee kids (je hebt ook een trio pakket) meteen wat kunt samenstellen. Je hebt bij het duopakket 2 keer een set van 30 labels voor € 22,95. Eigenlijk was dat misschien wel de beste keuze als ik er zo over nadenk.

Wat zocht ik uit?
Een hele hoop, heel leuke stickers!

Voor mijn dochter

50 kleine naamstickers voor € 12,95.What's on mama's mind goedgemerkt
Uitvoering: Meisjes assorti. 50 labels in drie verschillende kleuren (20 x donker roze, 20 x licht roze, 10 x lavendel).

Op deze 50 kleine plaklabels kun je je naam en telefoonnummer zetten of een andere korte tekst. Daarnaast kun je kiezen voor een jongens, meisjes of transparante uitvoering. Ik koos natuurlijk (als je mijn blog al even volgt, dan weet je het wel) de meisjes uitvoering voor mijn dochtertje, met drie roze / paars tinten. De plaklabels zijn vaatwas- en magnetronbestendig. Heel handig. Deze heb ik dus op de drinkbeker van mijn dochtertje geplakt. Ze is net gestopt met het drinken uit een fles en heeft haar eigen handige bekertje mee. Daar pronkt nu een roze sticker met haar naam op.

Uiltjes naamstickers, 36 labels voor € 12,95
Ze zijn nieuw, deze Uiltjes labels! Super schattige uiltjes naamstickers. Mooie fullcolour stickers en in te What's on mama's mind goedgemerkt labelsvullen met eigen naam en/of telefoonnummer.
Deze vond ik zo schattig dat ik ze niet kon laten liggen.

Product kenmerken
Ideaal formaat voor het merken van o.a. flesjes, bekers, broodtrommels etc.
Vaatwasser en magnetron veilig. Superslijt én krasvast ! (deze stickers zijn daarom iets dikker dan jullie van ons gewend zijn)
Formaat 3,3 cm (diameter)
In 1 set zitten 36 labels zoals links afgebeeld. Je krijgt 3 vellen met 12 labels.

Plakgemak kledingstickers 36 voor € 11,95
Uitvoering: 36 gekleurde labels met witte tekst. Je ontvangt 36 labels in de gekozen kleur met witte tekst.

Deze gaat bijvoorbeeld in de slaapzak van mijn dochtertje.  Je kunt ze plakken (dus niet strijken) op een wasvoorschriftetiketje of ander aangenaaid labeltje in de kleding

Kenmerken
IJzersterk in de wasmachine en droger, kleurecht. Let op, plakgemak gaat circa 8 maanden mee, net zolang totdat ze een nieuwe maat nodig hebben. Het formaat is 3 cm breed, 1,2 cm hoog. Dan heb je een beetje een idee. Supergemakkelijke manier van kleding merken en ook weer te verwijderen!

Let op! Goedgemerkt adviseert deze labels niet voor baby’tjes, ze kunnen gaan kriebelen. Vanaf peuterleeftijd vinden we een veiliger idee.  Kinderen kunnen dan ook aangeven dat het kriebelt (of niet)  Voor babies adviseren we onze instrijklabels met merkje. Deze worden superzacht in de was.

Wel ideaal voor mijn dochtertje van net 1. Binnenkort lees je ook welke labeltjes mijn zoontje samen met mij uitzocht. Want als twee jarige mag je ook al een hoop zelf beslissen, natuurlijk.

 

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *