GOSOAKY regenjassen voor kinderen en meer

Herfst kom maar door, met deze regenjasjes

Ja, het was niet echt de meeste fantastische maand, augustus 2017. We hebben veel regen gezien en weinig echt warme dagen, toch? Maar gelukkig is het al een paar dagen mooi weer. De regenjassen zijn eigenlijk voor de herfst bestemd, maar konden afgelopen periode al aan. Hebben jouw kinderen ook van die mooie regenjasjes?

Gosoaky regenjassen

GOSOAKY regenjassen

Met GOSOAKY ga je stijlvol de regen in. De regenkleding van dit Nederlandse merk is 100% water- en winddicht. Naast praktisch is het ook nog eens comfortabel en ziet het er stijlvol uit.
GOSOAKY is een Amsterdams merk dat in juli 2015 is opgericht. Heel jong nog dus.

Regen en kinderen zijn over het algemeen best een goede match. Vooral als er zon komt na de regen en er mooie plassen zijn ontstaan. Lekker stampen in de plassen of er op je fietsje doorheen. Splash!
De najaarscollectie van Gosoaky belooft weer veel goeds.

Gosoaky regenjassen

Twinning is winning

Niet alleen voor je kinderen, maar ook voor jou zijn er nu mooie jassen. Zo ben je een mooie match met je zoon of dochter. 100% waterdicht en in gewaagde kleurcombinaties.

Pinguïns en het goede doel

Bij GOSOAKY zijn ze gek op pinguïns. Daarom ondersteunen ze projecten van het ‘World Wide Fund for Nature’ in Antarctica. Wanneer je een GOSOAKY koopt, draag jij hier ook aan bij. Mooi toch?!

Let’s go soaky

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *