Gratis naar het Better Health event met deze kortingscode

Wauw, wil jij het Better Health event bezoeken op 6 en 7 oktober 2018? Als je snel bent, mag je gratis naar binnen! De eerste 100 mensen die de code: BETTER HEALTH MAMASMIND18 gebruiken kunnen gratis tickets (max. twee tickets p.p.) downloaden in de ticketshop: Better Health Event.

better health event

Algemene informatie Better Health Event

Better Health Event is hét evenement voor natuurlijke gezondheid!

Op 6 & 7 oktober 2018 vindt de vierde editie van het gezondste event van Nederland plaatsm in de RAI Amsterdam.

Twee dagen vol inspiratie en zorgeloos genieten van alles wat er te zien, te proeven of te ruiken is. Laat je inspireren door één van de vele toonaangevende sprekers, doe mee met creatieve en ontspannende workshops en verwen jezelf met de vele natuurlijke producten op de beursvloer! Het evenement wordt georganiseerd door voedingscoach Amber Albarda, tevens auteur van zeven succesvolle (kook)boeken. Via artikelen, boeken, lezingen, workshops en events inspireert zij mensen om een fittere, vitalere & gezondere verzie van jezelf te worden.

 

Tickets Better Health event, RAI Amsterdam

Een standaard ticket kost € 15,99
Een weekend ticket kost €23.49*

De eerste 100 die vanaf deze site de kortingscode gebruiken, kunnen gratis naar binnen, vul bij je bestelling de volgende kortingscode in: BETTER HEALTH MAMASMIND18

 

 

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *