Gulzige Geit prentenboek top 10 2019

Een knalgeel boek met een grote geitenkop erop pronkte op de deurmat. “Dat ziet er leuk en interessant uit”, direct een enthousiaste peuter en kleuter. “Kom je gauw voorlezen?”; Gulzige Geit. Onderaan de blog vind je een Knutseltip met De Gulzige Geit.

Gulzige geit prentenboektop10

Gulzige Geit

De naam zegt meteen al waar het overgaat, de titelverklaring laat niet lang op zich wachten. Deze geit is besluit dat ze geen gras meer wilt, maar eet alles wat los en vast zit op. Schoenen, een onderbroek? Geitje, dat kan toch niet! En dan, oeps…dat valt wat zwaar op de maag. Geit is misselijk.

Gulzige geit prentenboektop10

Een geweldig grappig en prachtig geïllustreerd kinderboek, dat terecht in de prentenboektop 10 van 2019 staat. Het verhaal is leuk en tekeningen ook. Het boek is een plezier om te lezen met kleine kinderen.

Auteur: Petr Horacek
Uitgeverij: Lemniscaat
Aantal pagina’s: 25 pagina’s
Leeftijd: 4 -7 jaar
ISBN: 9789047708179

Gulzige geit prentenboektop10

De Nationale Voorleesdagen 2019 en prentenboek top 10

Voorlezen maakt je leuker. De Nationale Voorleesdagen 2019 worden op woensdag 23 januari ingeluid met Het Nationale Voorleesontbijt en duren tot en met 2 februari. Het doel van De Nationale Voorleesdagen is het stimuleren van voorlezen aan kinderen die zelf nog niet kunnen lezen. Het Prentenboek van het Jaar 2019 is: Een huis voor Harry (2017, Querido) van Leo Timmers.

Knutseltip De Gulzige Geit

De gulzige geit knutseltip De knutseljuf Ede

De Gulzige Geit knutselen? De Knutseljuf Ede laat zien hoe. Ze maakte deze mooie geitjes met papierenbordjes. Lees op haar site wat je allemaal nodig hebt en hoe je deze geweldig leuke geitjes maakt.


Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Gulzige Geit
Beoordeling
51star1star1star1star1star

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *