Haakpakket Pauline Oud

Ben jij creatief en houd je van knutselen? Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn, maar echt heel goed ben ik er niet in. Zo kan ik niet breien, naaien of haken. Ik kan wel een beetje tekenen, maar dan houd het helaas op.

Knuffel-haakpakket Pauline Oud

Toch krijg ik de kans om te leren haken, dankzij een knuffel-haakpakkte van Pauline Oud, welke ik cadeau kreeg. Ik kan een mooie teckel gaan haken. Het schijnt dankzij de werkbeschrijving, haaknaald, wol en vulling die is inbegrepen in dit complete pakket, helemaal niet moeilijk te zijn. Dus dan zou het mij toch ook moeten lukken?

Haakpakket Pauline Oud

Nou maak je maar op voor een mooi teckel, die binnenkort te bewonderen zal zijn op mijn dochters slaapkamer. Ik hoop dat ik de moed heb om het op een vrije avond op te pakken, haha. Ik ga mijn eigen teckel haken en ik vind het leuk!

haakpakket knuffel pauline oud

Het haakpakket zit in een mooi bewaarblik, dus als de teckel af is kun je hem daar ook in doen en leuk cadeau geven. Ook leuk voor oma’s om te geven aan hun kleinkind!

Het knuffel-haakpakket kost € 14,95.

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *