Haarbandjes baby

image19 oktober is ons dochtertje geboren en sindsdien is m’n blog en social media behoorlijk roze. Ik ben helemaal verzot op alle kleurrijke outfitjes. Ondanks dat roze niks voor mij was. Kennelijk verander je als je eenmaal mama van een meisje bent, of ik in elk geval.

Er zijn zoveel leuke kleertjes en verschillende kleuren roze, wel combineer ik het vaak met bijvoorbeeld wit, blauw, groen of rood.

Via Twitter en Instagram maakte ik kennis met Sandra van webshop Zosan. Bij haar shopte ik afgelopen week een leuke grijze maillot met sterretjes voor m’n roze meisje. Grijs combineert ook mooi met roze. Voor m’n zoon kochten we er een mooie pyjama.

Van Sandra kreeg m’n dochtertje imagenog een cadeautje. Drie hele lieve haarbandjes. Super schattig en het blijft heel goed zitten. Zie boven ook de foto waar ons prinsesje er een draagt. Naast de roze zat er ook een zwarte en een grijze bij. Chique voor bij de feestdagen.

Ik kan niet wachten tot haar haren straks ook lang genoeg zijn voor elastiekjes en knipjes. Dat ze dan een staartje of zelfs een vlechtje in kan.

De baby haarbandjes,  zoals ik heb, zijn one-size. Kortom, ze passen op vrijwel elk baby- of kinderhoofdje vanaf de geboorte tot een leeftijd van ongeveer 6 jaar. De haarbandjes met een smaller elastiek zijn het beste geschikt voor de new born baby’s. De bredere bandjes voor de wat oudere baby’s. Als je het leuk vindt moet je ook maar eens een kijkje nemen;

Zosan is toegevoegd aan mijn persoonlijke lijstje met leuke webshops voor kraamcadeaus en kidsfashion.

 

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *