Win: Hairgoals van L.O.L. Surprise

Win: Een L.O.L. Suprise Hairgoals

Gefeliciteerd Rita
Wanneer: 22 februari tot en met 7 maart 2019
Hoe: Laat hieronder in een reactie weten dat je meedoet, maar volg ons ook op Facebook! @mamasmind

L.O.L. Surprise #hairgoals

Heb jij een meisje thuis dat gek is op poppetjes, verzamelen en verrassingen? Dan is L.O.L. Surprise echt helemaal te gek. Wij maakten kennis met Hairgoals; poppetjes in een haarlakbus-huisje, met prachtige echte haren. Je kan ze meenemen in bad, maar ook een flesje geven, gaat er water in de mond in, dan gaat het er ook weer ergens uit…plasje, tranen of gewoon uit de mond.

L.O.L. Surprise #hairgoals

Het leuke is dat je al begint met spelen voordat je het poppetje hebt, aangezien je eerst #hairgoals gaat uitpakken, daar is het enige nadeel dat je wel veel plastic hebt. Het voordeel: het is een grote verrassing welke van de 12 in jouw L.O.L. Surprise zit!

L.O.L. Surprise #hairgoals

Ontdek de #HAIRGOALS Makeover Series van L.O.L. Surprise

Het is tijd voor een grote onthulling, want L.O.L. Surprise! heeft een fantastische make-over gehad! De poppetjes uit de #Hairgoals Makeover serie hebben namelijk ECHT HAAR! Lukt het jou om alle 12 verschillende L.O.L. Surprise! #Hairgoals poppetjes te verzamelen?

12 fantastische stijlen

Ben jij ook zo dol op verrassingen? Dan zul je versteld staan van de L.O.L. Surprise #Hairgoals serie! Van nieuwe verrassingen, tot nieuwe looks tot compleet nieuwe manieren om uit te pakken, de Hairgoals serie draait helemaal om transformatie. De L.O.L. Surprise! #Hairgoals poppen hebben écht haar en zijn klaar om hun nieuwe looks te laten zien. Er zijn ook twee rare edition poppen met ‘molded hair’ en zeldzame glitters. Knotjes, staartjes, kort of lang – ontdek alle 12 fantastische stijlen! Klaar voor nog een ontdekking? Geef jouw L.O.L. Surprise! pop een flesje of stop haar in bad voor een spannende waterverrassing, inclusief kleurverandering.

L.O.L. Surprise #hairgoals

15 Verrassingen

De L.O.L Surprise #Hairgoals poppetjes zijn verpakt in een haarlakbus, die maar liefst 15 verrassingen bevat! Van krulspelden tot fashionable outfits en van toverspiegel tot stijlvolle schoenen – met de L.O.L. Surprise #Hairgoals kun je eindeloos mixen en matchen! En alsof dat nog niet genoeg is, kun je de haarlakbus ook nog eens transformeren tot salonstoel, display, poppenstandaard of een handtas waarin je jouw favoriete #Hairgoals poppetjes overal mee naartoe neemt. Verzamel alle 12 figuurtjes en ga voor stijl met L.O.L. Surprise! #Hairgoals.

L.O.L. Surprise #hairgoals in bad

Product specificaties:

Elke L.O.L. Surprise Hairgoals wordt geleverd met 15 verrassingen in een haarlakbus.

 • De haarlakbus verandert in een salonstoel, display, poppenstandaard en tasje.
 • Geef je pop een flesje of stop haar in bad om waterverrassingen te ontdekken!
 • Verzamel alle 12 figuurtjes – 10 poppen met ECHT haar en 2 poppen ‘molded hair’ en zeldzame glitters
 • Aanbevolen leeftijd 4 tot 10 jaar
L.O.L. Surprise #hairgoals

Wat vinden we ervan?

Mijn dochtertje was heel erg enthousiast, ze had hem al op de reclame gezien en wilde graag een L.O.L. Surprise hairgoals voor haar verjaardag. Het proces van het uitpakken is net zo leuk als het spelen. Enige nadeel is dat er veel plastic omheen zit dat de heel kleine meiden er niet makkelijk afkrijgen, maar samen met je kinderen spelen is sowieso ook wel positief, vind ik. Wel ben ik voorstander van minder plasticverpakkingen gebruiken, dus dat is wat een verbeterpunt zou kunnen zijn.

We namen het poppetje ook mee in bad, zoals je op de foto’s zag. Dat was ook erg leuk. Op een of andere manier vinden kinderen het altijd leuk als speelgoed ook in water mag. Onder de douche, in bad, in het zwembad et cetera. Dus dat is altijd een voordeel!

Al met al, zijn we heel enthousiast. Het is ook een leuk verjaardagscadeauidee voor jonge meiden. Dus zoek je nog wat voor een meisje dat tussen de vier en tien jaar wordt… dit is zeker een succes.

Volg L.O.L Surprise! op Facebook

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
L.O.L. Surprise hairgoals
Beoordeling
51star1star1star1star1star

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

68 gedachten over “Win: Hairgoals van L.O.L. Surprise

 • 6 maart 2019 om 08:58
  Permalink

  Mijn dochter is groot fan van L.O.L! Ik doe graag voor haar mee

  Beantwoorden
 • 4 maart 2019 om 20:00
  Permalink

  Voor mijn lieve dochter die mij LOL geeft elje dag, ik hoop dat zij deze hairgoal winnen mag!

  Beantwoorden
 • 4 maart 2019 om 13:32
  Permalink

  OMG wat een super leuke LOL poppentjes weer zeg !! Hoe krijgen ze het toch elke keer weer voor elkaar om nieuwe te verzinnen en mijn dochters er elke keer weer gek op zijn ? Ik doe dan ook dolgraag mee voor mijn dochters! Ze hebben zelf al zitten neuzen en vinden ze allemaal weer super gaaf maar dat poppentje met die paarse haren en poezen jurkje aan vinden ze echt super vet ! Mijn dochters zijn al begonnen met hun rapport geld op te gaan sparen en je raad al wel wat ze nu willen kopen hiervan he? Hoe gaaf zou het zijn als ik ze gewoon al met 1tje kan verblijden ?

  Beantwoorden
 • 4 maart 2019 om 00:39
  Permalink

  Wat grappig! Ik doe graag mee voor mijn dochter, gaat ze leuk vinden!

  Beantwoorden
 • 2 maart 2019 om 23:45
  Permalink

  Ik doe graag mee! Ik wil ze winnen voor mijn dochter. Ik heb het helaas niet al te breed om deze poppetjes voor haar te kopen, dus ik hoop er 1 voor haar te kunnen winnen.

  Beantwoorden
 • 2 maart 2019 om 23:43
  Permalink

  Ik doe graag mee voor mijn dochter van 6 jaar. Ik kan mij deze poppetjes moeilijk veroorloven, dus ik hoop te winnen voor haar.

  Beantwoorden
 • 2 maart 2019 om 22:06
  Permalink

  Super voor onze kleindochter, doe graag mee.

  Beantwoorden
 • 1 maart 2019 om 19:24
  Permalink

  Ik zou graag voor mijn dochter van 6 jaar oud willen winnen. Helaas heb ik de financiële ruimte niet om zo’n leuk poppetje te kopen. Mijn dochter zeurt er al heel om. Ik zou graag voor haar willen winnen, zodat zij net als haar vriendinnetjes kan genieten van dit leuke poppetje.

  Beantwoorden
 • 1 maart 2019 om 19:21
  Permalink

  Ik zou heel graag willen winnen voor mijn dochter van 6 jaar oud. Helaas heb ik de financiële ruimte niet om zulke leuke poppetjes te kopen. Mijn dochter zeurt er al heel lang om. Ik zou haar graag blij willen maken hiermee, zodat zij er net zoals haar vriendinnetjes van kan genieten.

  Beantwoorden
 • 28 februari 2019 om 21:33
  Permalink

  Ik doe graag mee voor mijn oppaskindje.
  Ze is hier dol op!

  Beantwoorden
 • 27 februari 2019 om 04:33
  Permalink

  Ik doe graag mee voor mijn nichtje Naomie.

  Beantwoorden
 • 26 februari 2019 om 12:33
  Permalink

  Wat zijn dit toch leuke poppentjes. Mijn jongste dochter van 4 gaat er helemaal in op en kan uren zoet zijn hiermee. Ze heeft nu 2 popjes, en deze met echt haar heeft ze nog niet. Maar wilt ze natuurlijk dolgraag hihi.

  Beantwoorden
 • 26 februari 2019 om 10:53
  Permalink

  Ik doe mee voor mijn kleindochters, wat zullen ze hier blij mee zijn.

  Beantwoorden
 • 25 februari 2019 om 20:29
  Permalink

  Zo leuk deze met dat haar. Ik doe me voor een heel lief meisje dat nog wel iets verdiend heeft voor haar rapport.

  Beantwoorden
 • 25 februari 2019 om 16:32
  Permalink

  Mijn kleindochter verzamelt deze popjes en diertjes , ze is een mega grote fan, en vind ze geweldig schattig, ik gun het haar van harte , deze hairgoals heeft ze nog niet bij haar verzameling , dus spannnenndd, en duim mee voor haar , en volg jullie mee op fb

  Beantwoorden
 • 25 februari 2019 om 16:12
  Permalink

  Dit zou echt het perfecte cadeau zijn voor onze dochter die zeer binnenkort afzwemt voor haar A-diploma! Een L.O.L. suprise poppetje die mee in het water mag zou de L.o.l. compleet maken! Daarna lekker haartjes kamen en föhnen 🙂

  Beantwoorden
 • 25 februari 2019 om 14:37
  Permalink

  Ooh zo geweldig,mijn jongste dochter verzamelt ze, de popjes groot en klein, ja ook die met glitter horen erbij , zelfs de diertjes vind ze tof , superschattig en heel lief , nu is haar wens een hairgoals popje met echt haar , super spannend dat is waar, deze papa waagt zijn kans , en wie weet doet ze dan wel een vreugdes dans , haar liefhebber is die met konijnen oren, ?‍♀️?❤️

  Beantwoorden
 • 25 februari 2019 om 13:18
  Permalink

  Wat leuk, mijn dochter is dol op L.O.L, ze speelt dagelijks met de lol’s die ze al heeft. Ze zal een gat in de lucht springen als ze deze L.O.L. Hairgoals zou mogen winnen.

  Beantwoorden
 • 25 februari 2019 om 13:10
  Permalink

  wat een leuke actie en wat een leuke aanwinst deze nieuwe collectie van Lol. Ik doe graag mee!

  Beantwoorden
 • 24 februari 2019 om 20:41
  Permalink

  Ik doe heel graag mee voor mijn nichtje die een grote fan is van LOL poppetjes

  Beantwoorden
 • 24 februari 2019 om 18:21
  Permalink

  Wat leuk! Mijn dochter van 4 werd helemaal enthousiast. Dus voor haar doe ik een poging!

  Beantwoorden
 • 24 februari 2019 om 10:10
  Permalink

  Mijn dochter is groot fan (en ik stiekem ook 😉 )

  Beantwoorden
 • 23 februari 2019 om 23:08
  Permalink

  Heel erg leuk voor mijn dochtertje Sam, doe erg graag voor haar mee, zou ze prachtig vinden 🙂

  Groetjes Anneliese

  Beantwoorden
 • 23 februari 2019 om 19:15
  Permalink

  Dat zou mijn dochter geweldig vinden!

  Beantwoorden
 • 23 februari 2019 om 18:21
  Permalink

  Ohh wat is dit weer een leuke variatie van lol surprise, onze dochter vindt de poppetjes erg leuk, en hoe leuk zou het zijn om haar hiermee te kunnen verassen als ze over een paar weekjes grote zus wordt ? dat wordt duimen???

  Beantwoorden
 • 23 februari 2019 om 17:40
  Permalink

  Hier kunnen wij onze kleine meid zeer blij mee maken.

  Beantwoorden
 • 23 februari 2019 om 16:14
  Permalink

  Mogen opa’s ook meedoen? Zo leuk voor mijn kleindochter!

  Beantwoorden
 • 23 februari 2019 om 14:44
  Permalink

  OMG wat een super leuke LOL poppentjes weer zeg !! Hoe krijgen ze het toch elke keer voor elkaar om nieuws te verzinnen en mijn dochters er elke keer weer gek op zijn ? Ik doe dan ook dolgraag mee voor mijn dochters ? ik like en volg je op Facebook.

  Beantwoorden
 • 23 februari 2019 om 10:47
  Permalink

  Ze zijn super leuk. Een geweldig leuke verzameling , waar we graag aan mee loten .

  Beantwoorden
 • 23 februari 2019 om 09:20
  Permalink

  superleuk deze poppetjes. hier zou mijn dochtertje heel blij van worden

  Beantwoorden
 • 23 februari 2019 om 08:43
  Permalink

  Daar zou mijn kleindochtertje heel blij mee zijn

  Beantwoorden
 • 23 februari 2019 om 04:48
  Permalink

  Ik zou graag mee doen voor mijn dochter jenna.
  Ze is grote fan van lol surprise. Ze heeft afgelopen dinsdag haar arm gebroken en is direct geopereerd. Dit zou een leuke surprise zijn!!

  Beantwoorden
 • 23 februari 2019 om 04:48
  Permalink

  Ja leuk, ik doe mee voor mijn dochtertje die vind ze geweldig.

  Beantwoorden
 • 23 februari 2019 om 00:15
  Permalink

  Ja wat leuk voor mijn zusje die is helemaal gek van lol

  Beantwoorden
 • 22 februari 2019 om 23:56
  Permalink

  Super gaaf voor onze dochter Noor deze staat als hoogste op haar verjaardag lijstje.

  Beantwoorden
 • 22 februari 2019 om 23:20
  Permalink

  Jaaa, super leuk!!! ? Mijn 7-jarige dochter is helemaal dol op alles van L.O.L. Ze heeft zelfs laatst van haar eigen geld (verjaardagsgeld aangevuld met spaargeld) de L.O.L. Pop-up Store gekocht. ???

  Beantwoorden
 • 22 februari 2019 om 21:56
  Permalink

  Jaaaaaa mijn dochter is helemaal gek van LOL… zou ze helemaal te gek vinden. Deze heeft ze nog niet. ??????

  Beantwoorden
 • 22 februari 2019 om 21:37
  Permalink

  Leuke review?supertof, mijn dochtertje Lilly (3,5 jaar) is groot fan van L.O.L. Surprise, zo groot fan zelfs dat ze met carnaval in het vooruitzicht verkleed wil gaan als een L.O.L. Surprise poppetje en ik nu het diva poppetje kostuum voor haar aan het maken ben? het zou geweldig zijn haar te mogen verrassen met de L.O.L. Hairgoals, ze zou helemaal uit haar dak gaan☘️

  Beantwoorden
 • 22 februari 2019 om 21:37
  Permalink

  Wat een schattige popjes van L.O.L.
  En dan die kleurverandering in het water is ook grappig.
  Mijn kleindochter van vijf jaar wordt hier vast blij van.
  Ik heb geen facebook ( privéredenen), maar volg op Bloglovin.
  Heel graag doe ik mee.

  Beantwoorden
 • 22 februari 2019 om 21:12
  Permalink

  Heb hier 3 grote LOL fans! Met een deze prachtige prijs kunnen ze hun eigen gebouwde LOL woningen weer uitbreiden voor een nieuwe bewoonster. Dan kunnen ze hun geluk niet op!

  Beantwoorden
 • 22 februari 2019 om 21:00
  Permalink

  Wat een gave actie, ik doe mee voor onze dochter BRITT,ze is de allerliefste dochter die wij ons maar kunnen wensen. Ze helpt ons overal bij.Dus daarom verdient zei dit

  Beantwoorden
 • 22 februari 2019 om 20:37
  Permalink

  Ik doe heeeel graag mee voor mijn dochtertje zou een leuk extratje zijn voor haar ze wordt 10maart 8jaar ?❤?

  Beantwoorden
 • 22 februari 2019 om 20:27
  Permalink

  Ze weten wel hoe ze het moeten doen bij LOL. Deze is nog schattiger dan schattig, wil elk meisje toch hebben? Ik loot graag mee, wie weet is mijn dochter de gelukkige!

  Beantwoorden
 • 22 februari 2019 om 20:17
  Permalink

  Onze dochter is er helemaal gek op. Voor LOL rende ze regelmatig met haar gespaarde geld naar de Intertoys. Welke zou de mooiste inhoud hebben? Die linker of toch de rechter? Helaas heeft het Intertoys niet voldoende geholpen. Met deze prijs zou ze superblij zijn. Juist omdat ze het niet ziet aankomen!

  Beantwoorden
 • 22 februari 2019 om 19:52
  Permalink

  Ooh Hoe tof is deze actie, mijn kleindochter is gek van deze popjes , haar wens is nu een hairgoals popje , 1 met echte haren dus , en wie weet kan oma haar ermee verrassen

  Beantwoorden
 • 22 februari 2019 om 18:57
  Permalink

  Ik doe graag mee voor onze dochters! Ze zijn beide super LOL fans 🙂

  Beantwoorden
 • 22 februari 2019 om 18:56
  Permalink

  Jaaaaaa dolgelukkig word mijn dochter van alles van LOL. Zou Super zijn om ze daar mee te verrassen.
  Irma ploegmakers.

  Beantwoorden
 • 22 februari 2019 om 17:54
  Permalink

  Doe heel graag mee
  Voor onze oudste van 5 die gaat dit super vinden
  Ze is dol op lol
  Heeft 1 underwrap gekocht en al druk aan sparen voor nieuwe lolspulletjes

  Beantwoorden
 • 22 februari 2019 om 17:21
  Permalink

  Dit zou ons meisje echt geweldig vinden, dus doe ik heel graag mee

  Beantwoorden
 • 22 februari 2019 om 16:33
  Permalink

  Heb hier een jonge LOL fan , de hairgoals staan boven aan haar lijstje, haar favorite is die met de roze bunny oren haha

  Beantwoorden
 • 22 februari 2019 om 16:18
  Permalink

  Ik doe mee voor mijn kleindochter, die is helemaal in de ban van LOL popjes.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *