Win: Hairgoals van L.O.L. Surprise

Win: Een L.O.L. Suprise Hairgoals

Gefeliciteerd Rita
Wanneer: 22 februari tot en met 7 maart 2019
Hoe: Laat hieronder in een reactie weten dat je meedoet, maar volg ons ook op Facebook! @mamasmind

L.O.L. Surprise #hairgoals

Heb jij een meisje thuis dat gek is op poppetjes, verzamelen en verrassingen? Dan is L.O.L. Surprise echt helemaal te gek. Wij maakten kennis met Hairgoals; poppetjes in een haarlakbus-huisje, met prachtige echte haren. Je kan ze meenemen in bad, maar ook een flesje geven, gaat er water in de mond in, dan gaat het er ook weer ergens uit…plasje, tranen of gewoon uit de mond.

L.O.L. Surprise #hairgoals

Het leuke is dat je al begint met spelen voordat je het poppetje hebt, aangezien je eerst #hairgoals gaat uitpakken, daar is het enige nadeel dat je wel veel plastic hebt. Het voordeel: het is een grote verrassing welke van de 12 in jouw L.O.L. Surprise zit!

L.O.L. Surprise #hairgoals

Ontdek de #HAIRGOALS Makeover Series van L.O.L. Surprise

Het is tijd voor een grote onthulling, want L.O.L. Surprise! heeft een fantastische make-over gehad! De poppetjes uit de #Hairgoals Makeover serie hebben namelijk ECHT HAAR! Lukt het jou om alle 12 verschillende L.O.L. Surprise! #Hairgoals poppetjes te verzamelen?

12 fantastische stijlen

Ben jij ook zo dol op verrassingen? Dan zul je versteld staan van de L.O.L. Surprise #Hairgoals serie! Van nieuwe verrassingen, tot nieuwe looks tot compleet nieuwe manieren om uit te pakken, de Hairgoals serie draait helemaal om transformatie. De L.O.L. Surprise! #Hairgoals poppen hebben écht haar en zijn klaar om hun nieuwe looks te laten zien. Er zijn ook twee rare edition poppen met ‘molded hair’ en zeldzame glitters. Knotjes, staartjes, kort of lang – ontdek alle 12 fantastische stijlen! Klaar voor nog een ontdekking? Geef jouw L.O.L. Surprise! pop een flesje of stop haar in bad voor een spannende waterverrassing, inclusief kleurverandering.

L.O.L. Surprise #hairgoals

15 Verrassingen

De L.O.L Surprise #Hairgoals poppetjes zijn verpakt in een haarlakbus, die maar liefst 15 verrassingen bevat! Van krulspelden tot fashionable outfits en van toverspiegel tot stijlvolle schoenen – met de L.O.L. Surprise #Hairgoals kun je eindeloos mixen en matchen! En alsof dat nog niet genoeg is, kun je de haarlakbus ook nog eens transformeren tot salonstoel, display, poppenstandaard of een handtas waarin je jouw favoriete #Hairgoals poppetjes overal mee naartoe neemt. Verzamel alle 12 figuurtjes en ga voor stijl met L.O.L. Surprise! #Hairgoals.

L.O.L. Surprise #hairgoals in bad

Product specificaties:

Elke L.O.L. Surprise Hairgoals wordt geleverd met 15 verrassingen in een haarlakbus.

 • De haarlakbus verandert in een salonstoel, display, poppenstandaard en tasje.
 • Geef je pop een flesje of stop haar in bad om waterverrassingen te ontdekken!
 • Verzamel alle 12 figuurtjes – 10 poppen met ECHT haar en 2 poppen ‘molded hair’ en zeldzame glitters
 • Aanbevolen leeftijd 4 tot 10 jaar
L.O.L. Surprise #hairgoals

Wat vinden we ervan?

Mijn dochtertje was heel erg enthousiast, ze had hem al op de reclame gezien en wilde graag een L.O.L. Surprise hairgoals voor haar verjaardag. Het proces van het uitpakken is net zo leuk als het spelen. Enige nadeel is dat er veel plastic omheen zit dat de heel kleine meiden er niet makkelijk afkrijgen, maar samen met je kinderen spelen is sowieso ook wel positief, vind ik. Wel ben ik voorstander van minder plasticverpakkingen gebruiken, dus dat is wat een verbeterpunt zou kunnen zijn.

We namen het poppetje ook mee in bad, zoals je op de foto’s zag. Dat was ook erg leuk. Op een of andere manier vinden kinderen het altijd leuk als speelgoed ook in water mag. Onder de douche, in bad, in het zwembad et cetera. Dus dat is altijd een voordeel!

Al met al, zijn we heel enthousiast. Het is ook een leuk verjaardagscadeauidee voor jonge meiden. Dus zoek je nog wat voor een meisje dat tussen de vier en tien jaar wordt… dit is zeker een succes.

Volg L.O.L Surprise! op Facebook

Please follow and like us:
Samenvatting
Review datum
Reviewed item
L.O.L. Surprise hairgoals
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Post Author: mamasmind

68 reacties op “Win: Hairgoals van L.O.L. Surprise

  Matanga

  (6 maart 2019 - 10:35)

  Ik doe graag mee voor mijn nichtje!

  Micky

  (6 maart 2019 - 08:58)

  Mijn dochter is groot fan van L.O.L! Ik doe graag voor haar mee

  Inked

  (4 maart 2019 - 20:00)

  Voor mijn lieve dochter die mij LOL geeft elje dag, ik hoop dat zij deze hairgoal winnen mag!

  Jolein koolske

  (4 maart 2019 - 13:32)

  OMG wat een super leuke LOL poppentjes weer zeg !! Hoe krijgen ze het toch elke keer weer voor elkaar om nieuwe te verzinnen en mijn dochters er elke keer weer gek op zijn 🙂 Ik doe dan ook dolgraag mee voor mijn dochters! Ze hebben zelf al zitten neuzen en vinden ze allemaal weer super gaaf maar dat poppentje met die paarse haren en poezen jurkje aan vinden ze echt super vet ! Mijn dochters zijn al begonnen met hun rapport geld op te gaan sparen en je raad al wel wat ze nu willen kopen hiervan he? Hoe gaaf zou het zijn als ik ze gewoon al met 1tje kan verblijden 😉

  Linda Smeets

  (4 maart 2019 - 00:39)

  Wat grappig! Ik doe graag mee voor mijn dochter, gaat ze leuk vinden!

  Najat

  (2 maart 2019 - 23:45)

  Ik doe graag mee! Ik wil ze winnen voor mijn dochter. Ik heb het helaas niet al te breed om deze poppetjes voor haar te kopen, dus ik hoop er 1 voor haar te kunnen winnen.

  Bella

  (2 maart 2019 - 23:43)

  Ik doe graag mee voor mijn dochter van 6 jaar. Ik kan mij deze poppetjes moeilijk veroorloven, dus ik hoop te winnen voor haar.

  Annie den Uijl - Oudshoorn

  (2 maart 2019 - 22:06)

  Super voor onze kleindochter, doe graag mee.

  celeste

  (1 maart 2019 - 19:24)

  Ik zou graag voor mijn dochter van 6 jaar oud willen winnen. Helaas heb ik de financiële ruimte niet om zo’n leuk poppetje te kopen. Mijn dochter zeurt er al heel om. Ik zou graag voor haar willen winnen, zodat zij net als haar vriendinnetjes kan genieten van dit leuke poppetje.

  celeste

  (1 maart 2019 - 19:21)

  Ik zou heel graag willen winnen voor mijn dochter van 6 jaar oud. Helaas heb ik de financiële ruimte niet om zulke leuke poppetjes te kopen. Mijn dochter zeurt er al heel lang om. Ik zou haar graag blij willen maken hiermee, zodat zij er net zoals haar vriendinnetjes van kan genieten.

  Feikje

  (28 februari 2019 - 21:33)

  Ik doe graag mee voor mijn oppaskindje.
  Ze is hier dol op!

  Els Wanders

  (27 februari 2019 - 08:35)

  Ik doe graag mee voor mijn dochtertje Lisa.

  Nathalie Buttiens

  (27 februari 2019 - 04:33)

  Ik doe graag mee voor mijn nichtje Naomie.

  lizette

  (26 februari 2019 - 14:56)

  Ik doe graag mee voor mijn nichtje

  Sharon de Ridder

  (26 februari 2019 - 14:51)

  Ik doe graag mee voor mijn dochter 🙂

  Liesbeth

  (26 februari 2019 - 13:30)

  Jaaaaa!!! Superleuk voor mijn lieve nichtje!

  samantha bos

  (26 februari 2019 - 12:33)

  Wat zijn dit toch leuke poppentjes. Mijn jongste dochter van 4 gaat er helemaal in op en kan uren zoet zijn hiermee. Ze heeft nu 2 popjes, en deze met echt haar heeft ze nog niet. Maar wilt ze natuurlijk dolgraag hihi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *