Hands Off My Chocolate’s enige eitjesreep ter wereld

De paashaas is laat dit jaar, maar dat geeft ons extra veel tijd om paaseitjes te eten, want die eet je al vanaf begin maart toch?

Handoff my chocolate the egg bar

Eerste en Tweede Paasdag worden dit jaar op zondag 21 en maandag 22 april 2019 gevierd.

Hands Off My Chocolate’s enige eitjesreep ter wereld.

Met Pasen around the corner komen de klassieke paaseitjes zoals elk jaar weer terug in de supermarkt. Maar ook voor alle chocoladeliefhebbers die vorig jaar instantly egg-cited waren over de lekkerste en meest innovatieve paas chocolade van 2018 is er goed nieuws: ook The Egg Bar is terug! ’s Werelds eerste én enige chocoladereep die bestaat uit 11 paaseitjes ligt met Pasen weer in de supermarkt. En het beste aan deze reep: je hoeft hem met helemaal niemand te delen.

Handoff my chocolate the egg bar

The Egg Bar

Hands Off My Chocolate heeft met The Egg Bar voor ieder wat wils, want de reep is er in drie heerlijke paas-smaken: de klassieker White & Milk Chocolate, een heerlijke combinatie die eruit ziet als een echt spiegeleitje. Daarnaast Crushed Toffee Eggs met een lekkere, crunchy bite en stukjes karamel. En voor de puurliefhebbers: Carrot Cake, met 70% cacao, de ultieme Paashaas smaak.

De iconische rondjesreep is bij de paasvariant vervangen door paaseitjes: een idee dat ontstond in samenwerking met studenten van de HAS Hogeschool in Den Bosch. Zij stonden voor de uitdaging om een innovatief product te ontwikkelen samen met Hands Off My Chocolate. Met de succesvolle Egg Bar als resultaat. En Hands Off My Chocolate zou zichzelf niet zijn als ze niet op ieder eitje ook ‘mine’ hadden geschreven. Want ook deze repen zijn veel te lekker om te delen.

Handoff my chocolate the egg bar

De allerlekkerste, eerlijke Paas chocolade

Naast dat de eitjesrepen worden gemaakt van de allerlekkerste Belgische chocolade, bevatten ze ook eerlijke cacao. Hands Off My Chocolate steunt de Cocoa Horizons Foundation. Hierdoor krijgen boeren in o.a. Ivoorkust en Ghana ondersteuning bij het duurzaam verbouwen van cacao, krijgen ze een eerlijke premie en kunnen ze bloeiende gemeenschappen opbouwen. Want dingen op de juiste manier doen, smaakt toch net even wat beter.

Durf voor jezelf te kiezen

In een wereld waar iedereen altijd overal een mening over heeft, moedigt Hands Off My Chocolate je aan om dicht bij jezelf te blijven en voor jezelf te durven kiezen. Dus doe dat, begin bij je chocolade en zeg het gewoon: “Hands Off My Chocolate”! Om je hierbij te helpen maakt Hands Off My Chocolate de lekkerste, eerlijke, Belgische chocolade die je met niemand wil delen. Dat geldt natuurlijk ook voor jouw paaschocolade. Dus verstop ‘m goed.

En dat Hands Off My Chocolate goed doet en nog lekkerder smaakt, blijft niet onopgemerkt. Ze wonnen bijvoorbeeld met de succesvolle chocolade Crispy Cookie Caramel & Sea Salt de hoogst haalbare iTQi award voor superieure smaak. Ook won deze chocolade de VROUW Award van Telegraaf en zijn de chocoladebekers gekozen als een Merit winnaar in de HOW International Design Awards en bekroond met een bronzen Pentaward. En last but not least, de nieuwe Red Velvet reep werd door iTQi met twee sterren bekroond.

Verkrijgbaarheid

De repen zijn verkrijgbaar bij o.a. Jumbo, Marqt, Makro, Plus, Spar, Dirk, Deka en via www.hands-off.com voor ca. € 2,56.


Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Paaschocolade Hands Off My Chocolate's enige eitjesreep ter wereld
Beoordeling
51star1star1star1star1star

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *