HelloFresh; luxe soepen en ambachtelijk brood

Gemak dient de mens, met online boodschappen en maaltijdservices wordt dit waar gemaakt. Omdat je het als ouder al druk zat hebt, is zo’n service natuurlijk een uitkomst. Maak jij er al gebruik van? Of doe je liever zelf boodschappen. Wij hebben nog altijd voor het laatste gekozen, maar gaan binnenkort een keer HelloFresh testen. De type boxen bieden je een uitgebreid aanbod, het ziet er op de foto’s ook erg smakelijk uit.

Stokke Tripp Trapp kussens

HelloFresh breidt assortiment uit met luxe soepen en ambachtelijk brood

Klanten van HelloFresh kunnen vanaf nu kiezen voor soep en brood bij hun vertrouwde maaltijdbox. Ongeacht het type box dat wordt besteld, kan men naast de gerechten in de box kiezen voor een voedzame soep met bijpassend brood. Anders dan de losse ingrediënten voor de normale gerechten in de maaltijdbox worden de soepen van verse ingrediënten kant-en-klaar bezorgd. Deze hoeft alleen opgewarmd en het brood enkel nog afgebakken te worden. HelloFresh biedt haar klanten hiermee een snelle, gezonde en voedzame maaltijd, perfect voor een drukke dag of wanneer je even een warme boost nodig hebt. Gemak en kwaliteit staan hierbij zoals altijd voorop.

Snelle, volwaardige maaltijd

“Het concept van HelloFresh is erop ingesteld om het onze klanten gemakkelijk te maken om lekker, gevarieerd en gezond te kunnen eten. Met de introductie van onze luxe soepen en ambachtelijk brood gaan we hierin nog een stap verder”, aldus Maartje Frederiks, CEO van HelloFresh Benelux. “De soepen zijn ontwikkeld naar de smaakvoorkeuren van onze klanten. Wij weten wat zij lekker vinden en daar zijn de ingrediënten op geselecteerd. Bij elke soep is een brood gekozen dat de soep perfect aanvult, zoals pomodorisoep met focaccia of harira met zoete vijgen batard. Door de combinatie van de soep en het bijpassende brood volstaat dit gerecht als een snelle, maar volwaardige maaltijd, bijvoorbeeld voor of na het sporten, als lunch, als een lekker voorgerecht of een late avondmaaltijd. En het is natuurlijk een simpele manier om in één keer een flinke portie groente tot je te nemen, want we gebruiken voor elke soep enkel verse, kwalitatieve ingrediënten.”

Algemene informatie

 • Soep en brood zijn een extra optie voor de maaltijdbox en hoeven niet in plaats van een andere maaltijd gekozen te worden.
 • Soep en brood zijn niet alleen geschikt als avondmaaltijd, maar ook bijvoorbeeld als lunch of voorgerecht.
 • Soep en brood zijn niet los van de maaltijdbox te bestellen.
 • Elke week wordt één van de soepen met bijpassend brood aangeboden zoals bijvoorbeeld:
  – Paprikasoep en couronne: couronne is een rond Frans stokbrood met Griekse kalamata-olijven en zeezout;
  – Bospaddenstoelensoep en baguette: bij de aardse en hartige smaak van de bospaddenstoelensoep past een ambachtelijk gemaakt Franse baguette met een harde korst boordevol smaak;
  – Pomodorisoep en focaccia: de tomaten en het tijm en rozemarijn uit de Italiaanse focaccia halen het beste in elkaar naar boven;
  – Harira en batard: de zoete gedroogde vijgen in dit ambachtelijke Franse zuurdesembrood passen goed bij het kruidige karakter van de harira.
 • De kosten per soep en brood bedragen € 4,99 voor een kleine portie van 500ml (goed voor 2 personen) en € 6,99 voor een grote portie van 950ml (goed voor 3 tot 4 personen).

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *