Heroes of Goo Jit Zu

Heroes Goo Jit Zu het klinkt als strijders en helden, wat is dit nou weer voor een nieuw speelgoed, zul je denken? Dankzij de blog heb ik al met heel veel speelgoed kennis gemaakt en ik vind het erg leuk om weer wat nieuws te delen. De Heroes of Goo Jit Zu is een leuk kinderfeestcadeau, betaalbaar en aantrekkelijk. Er is iets met dit soort items dat enorm de aandacht trekt van kinderen. Het ziet er interessant uit voor ze; Het heeft felle kleuren, het heeft iets van slijm, wat continu maar een trend blijft op moment, maar het is ook rustgevend doordat ze er als een soort stressballetje in kunnen knijpen. Het is dus zowel zacht als stoer…

Heroes of Goo Jit Zu

Wat zijn Heroes of Goo Jit Zu?

De Heroes of Goo Jit Zu zijn heel flexibele en heel bijzondere krijgers met verschillende vullingen, ze zijn niet hetzelfde en ze hebben allemaal hun krijgerseigenschappen. Er hoort een verhaal bij het speelgoed, dat je in het YouTube filmpje van Goo Jit Zu kunt bekijken. “Door een buiten gewone kosmische gebeurtenis zijn dierentuindieren in Goo Jit Zu krijgers veranderd! Elke krijger heeft zijn eigen kracht en martial arts stijl. Wat doe jij met je nieuwe krachten? Vecht jij voor het goede of voor het kwaad? Ben je voor de helden of voor de schurken?

De vulling van een Heroes of Goo Jit Zu

Heroes of Goo Jit Zu

De vulling van een Goo Jit Zu actiefiguur varieert. Er zijn 13 unieke Goo vullingen. De strijders zijn er in single packs en duo packs. Je kan er in knijpen, sommige zijn hard en andere heel zacht. De ene strijder is enorm uitrekbaar en de ander wat stugger.

Supagoo Blazagon

Heroes of Goo Jit Zu

De Supagoo Blazagon is de meest krachtige strijder van alle strijders, hij is uitreikbaar en glow in the dark. Als je hem rekt en schudt kan je hem laten lichtgeven en hoor je geluid. Ze worden twee keer groter dan een normale Goo Jit Zu strijders. Ook kan je zijn spierballen tot vuurballen laten vormen! Een hele toffe, maar daar hangt ook weer een ander prijskaartje aan.

Het speelgoed zoals deze strijders is erg aantrekkelijk voor jonge kinderen, tot ongeveer 12 jaar. Meer van dit soort speelgoed, waar veel kinderen enthousiast op reageren is:

Treasure X Aliens
Foam Alive
Disney Doorables

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *