Het favoriete item van Love, Sam en Lisa & Lilly

What's on mama's mind love, samIn “het favoriete item van” vraag ik webshophouders naar hun meest favoriete item in hun eigen webshop. Ook interview ik ze over hun webshop en wie de persoon achter de webshop nou eigenlijk is.
Hieronder lees je het verhaal van Love, Sam.

Love, Sam
Hi! Mijn naam is Sam en ik werk fulltime als illustrator, grafisch ontwerper en fotograaf voor diverse What's on mama's mind logo samopdrachtgevers in binnen- en buitenland. Tijdens mijn laatste jaar van de middelbare school moest ik kiezen welke richting ik op zou gaan. Toen ik zat te bladeren door een catalogus van de boekenwinkel stopte ik op de pagina over kinderboeken. Zou het niet geweldig zijn om ooit een eigen kinderboek te illustreren en misschien zelfs te schrijven?

What's on mama's mind kussentjesIk vond de manier waarop kinderen denken altijd zo mooi, heel puur, ze hebben een enorme fantasie en zijn in staat die om te zetten naar realiteit. Een simpel iets kan zomaar een boot worden die vaart op de woeste oceaan. Dromen komen tot leven! Mijn droom kwam ook tot leven. Ik ging op mijn 16de naar de kunstacademie en tijdens mijn stage als freelance illustrator illustreerde ik al mijn eerste boek! Vele boeken volgden evenals andere producten zoals schrijfwaren, dekbedden, kaarten, serviesgoed en textiel.

Een jaar na mijn afstuderen brak ik mijn rechterelleboog, een ramp voor iemand die afhankelijk is van haar handen. Helaas ontwikkelde ik ook zeer zeldzame complicaties en ben ik inmiddels 9 operaties verder en is de schade onherstelbaar. ‘Kan niet’ komt niet in mijn woordenboek voor, dus na elke operatie leerde ik opnieuw tekenen, probeerde ik allerlei materiaal uit en volgde zelfs een Masterstudie Art & design om toch te kunnen blijven doen wat ik het liefst doe: tekenen en ontwerpen.What''s on mama's mind behang mermaid
Ik werk nu zowel links- als rechtshandig en dat gaat supergoed. 🙂

Mijn favoriete item
Na jarenlang samen te hebben gewerkt met diverse bedrijven wilde ik meer vrijheid en ben ik onlangs mijn eigen webstore gestart met verschillende producten zoals kaarten, stationery, behang, muurstickers, kussens en meer. Het is erg lastig om een favoriet item uit mijn store te kiezen. Alles is mij even dierbaar en met liefde ontworpen. Het is ook heel bijzonder om je te realiseren dat de mooie ontwerpen die ‘onverwachts’ uit mijn potlood kwamen eindigen in de kamer van jullie zoon of dochter.
Ik ga dan ook geen item noemen maar een favoriete illustratie: Lisa en Lilly als zeemeerminnen op het behang, de muurstickers en de kussens. Ik ben gek op eilanden, zee, strand, schelpen en zeemeerminnen horen daar natuurlijk blij. Altijd een feestje om te tekenen!

What's on mama's mind muurstickerSuggesties, leuke berichtje zijn welkom!
Ik ben elke dag bezig met nieuwe ontwerpen en maandelijks komen er nieuwe producten bij in de store.  Ik sta altijd open voor suggesties en eventuele samenwerkingen. Foto’s van mijn producten (bv het behang in de kamer van je dochter).  of leuke berichtjes zijn tevens welkom! (info@love-sam.com) Ben je nieuwsgierig geworden?
Je kunt alle producten vinden op: www.love-sam.com
Er zijn ook geboortekaartjes in dezelfde stijl verkrijgbaar via: webstore.love-sam.com
Instagram: https://www.instagram.com/lovesamlaviedunefemme/
Instagram voor de kidscollectie: https://www.instagram.com/dreambiglovesam/
Facebook: https://www.facebook.com/LoveSam.official
Pinterest: https://nl.pinterest.com/laviedunefemme/

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *