Het favoriete item van Shirt Happens

De rubriek “Het favoriete item van”  was al eventjes niet meer op de voorgrond, maar krijg vandaag ineens heel erg leuk nieuw leven ingeblazen  door Shirt Happens. Een webshop die ik via Instagram tegen ben gekomen. Lees je mee?

logo shirt happens

Shirt Happens!

“Hé, Shirt Happens en het leven is te kort om doorsnee te zijn.” Dat is onze filosofie en dat willen we zoveel mogelijk uitdragen, en dat in de vorm van t-shirts met originele opdruk. Elk product is door ons met de hand op ambachtelijke wijze gezeefdrukt en heeft onze aandacht een lange tijd nodig gehad voordat het kan stralen. Onze shirtjes zijn speciaal voor de eigenwijze, eigenzinnige en soms ondeugende baby’s en peuters van Nederland, en het is dan ook onze missie om wat leven te brengen in de kledingkasten van deze jonge boefjes.

We kiezen voor de zeefdruk, omdat het onze passie is om op te vallen in een wereld waar alles uit een fabriek lijkt te komen en waar de halve stad mee rondloopt, bij wijze van spreken. We geloven dat alles wat je aandacht geeft, groeit. En tijdens het zeefdrukken moet je echt je koppie erbij houden, dus met die aandacht zit het wel goed! Daarnaast bieden we ook canvas tassen en zelf gehaakte dekentjes aan en zijn we druk bezig met het uitbreiden van ons algehele assortiment, uiteraard allemaal met producten waar liefde inzit.

fantastisch tas shirt happens

Naast de mogelijkheid om onze shop (spreekwoordelijk, of echt) helemaal leeg te kopen, is het ook mogelijk om zelf je shirtje of tas te laten ontwerpen en te bedrukken. Kijk hiervoor op onze website ( http://www.shirthappens.nl/zelf-ontwerpen/ ) en laat ons weten hoe jij verandering wil zien in de garderobe van je kindje of die van een vriend/vriendin! Jij bent de baas en bent volledig in charge bij het ontwerpproces!

Algemene website: www.shirthappens.nl

Top 3 shirts

Tutlife

Voor baby’s met pit. Voor de avonturiers, de waaghalzen en de living on the edge baby’s. Living the tutlife, you know it’s true. Dit was ons eerste ontwerp en Tutlife heeft dan ook een speciaal plaatsje in ons hart veroverd.

tutlife t-shirt shirthappens

La la lief

Voor de allerliefste baby’s, of voor diegenen die van zingen houden. Of gewoon voor baby’s die zingen én lief zijn tegelijk, dat kan natuurlijk ook. Dit is een van onze favorieten omdat we stiekem zelf ook wel van een beetje schattigheid en meisjesachtige dingen houden.

la la lief shirt happens

Costa del Cool

De Costa del Sol kennen we nu wel, maar de costa del cool is speciaal voor de allercoolsten; zonnebril op en gaan! Dit shirt is speciaal omdat dit het eerste ontwerp was wat gedrukt is op een shirt met korte mouwen!

costa  del cool shirt happens

 

Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze webshop vinden. Neem je ook een kijkje op hun instagramaccount? Shirt Happens.nl.

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *