Het gemak van de draagdoek

What's on mama's mind - draagdoek tricot slen babyloniaIk maak graag gebruik van mijn Babylonia Tricot-Slen draagdoek.

Als je mij ziet lopen, door de wijk, door de stad of in de supermarkt. Grote kans dat er een klein roze mutsje aan de bovenkant uit mijn jas piept. Dat is mijn slapende dochtertje.

Babylonia draagdoek
Ik ben helemaal verknocht aan mijn Babylonia draagdoek (Tricot-Slen) en mijn dochtertje ook. Zo gauw ik met mijn kleintjes op stap ga, gaat dochterlief in de draagdoek. Ik ben al heel handig met het knopen van de draagdoek. Dus in een vloek en een zucht heb ik de draagdoek om. Mijn dochtertje schuift er in en heeft daar geen enkel probleem mee. Ze wil in het begin wel even rond kunnen kijken, dat mag natuurlijk. Tot ik merk dat ze moe wordt. Dan trek ik de doek iets verder over haar hoofdje en binnen enkele seconden is ze vertrokken.

In de kinderwagen lukt het haar niet altijd om te gaan slapen. Daarnaast vind ik de wagen ook nog Babylonia tricot slensteeds erg makkelijk om mijn zoontje (2 jaar) in mee te nemen. Hij vindt het nogal leuk om alle opritten op te lopen en alle gebeurtenissen (wegwerkzaamheden, huizenbouw) in de omgeving in zijn eigen tempo waar te nemen. Als je echt even vlug een boodschap moet doen of naar het kinderdagverblijf wilt, dan is dat niet handig. Dus hij in de wandelwagen.

En mijn dametje (3 maanden) gaat in de draagdoek en ik vind het heerlijk. Het is zo makkelijk, maar ook heel fijn om je kleintje dichtbij te hebben. Voor je baby zelf is het ook fijn, dichtbij mama.

Zaterdag was het behoorlijk koud, het had gevroren en er was een frisse wind. In de draagdoek onder mijn jas heeft ze het erg aangenaam. Wel doe ik haar altijd extra warme slofjes of babyschoentjes aan. Omdat haar voetjes nog zo klein zijn, check ik regelmatig of ze ze nog aan heeft, want haar voetjes zijn nog wat kleiner dan de schoentjes.

What's on mama's mind opgestuurd artikel

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

5 reacties op “Het gemak van de draagdoek

  Ellen

  (14 maart 2016 - 14:52)

  Leuk om te lezen, ik nam vandaag ook eindelijk een draagdoek (ook de Babylonia Tricot Slen) in gebruik en ben gelijk heel erg enthousiast!

   mamasmind

   (19 maart 2016 - 12:53)

   O wat goed om te horen!! Ja ik ben ook super enthousiast er over.. en iedereen complimenteert mij met de kleur!

  Ilse

  (17 februari 2016 - 13:31)

  Ik zou niet zonder draagdoek gekund hebben, echt niet.

  Lekkere beenwarmertjes trok ik ook over de slofjes met zo’n koud weer.

   mamasmind

   (17 februari 2016 - 14:37)

   Wat een goed idee!!

   mamasmind

   (3 maart 2016 - 12:24)

   Ja heel goed idee ook. Heerlijk he een draagdoek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *