Het grote kijk- en voorleesboek 2

Dit geweldige grote kartonnenboek is speciaal voor dreumesen en peuters. In dezelfde serie verschenen ook het grote voorleesboek voor rond de 3,4,5,6 en 7 jaar, plus het grote zelfleesboek.

Het grote voorlesboek

Het grote kijk- en voorleesboek voor rond de 2 jaar

Een grote 2 pronkt er op de voorkant van dit prachtige dikke prentenboek. Het boek is vierkant, stevig, van dik wit karton en je herkent direct bekende verhalen door de afbeeldingen en namen van de schrijvers.

Het grote kijk en voorleesboek 2 jaar

Er zijn verhalen van Jet Boeke, Marianne Busser en Ron Schroder, Lucy Cousins, Mies van Hout, Dagmar Stam, Jeska Verstegen, Juliette de wit, Alex de Wolf en vele anderen.

Het grote kijk en voorleesboek 2 jaar Dikkie Dik

Het boek begint met een verhaal van die lieve rode kater: Dikkie Dik. Een geweldig verhaal vind ik het vierde verhaal in het boek, waar Willem speelt in de zandbak en Mama zit te appen op haar telefoon. Oh oh, waar is Willem, tsja mama zat te appen… Heel toepasselijk voor de huidige mama’s. (Voel je je aangesproken ;-)).

Het grote kijk en voorleesboek 2 jaar koe en schaap

Ook Muis komt voorbij in het boek, met de mooie herkenbare fel gekleurde tekeningen. Ook wat nieuwe figuren komen voorbij, erg leuk en geweldig voor de heel kleine kinderen. Superleuk als bedtijdverhaaltjes voor je dreumes en peuter. Een echt kinderboek voor de leeftijd van 1,5 tot 3 jaar. En heus niet dat een vijfjarige dit niet kan waarderen hoor. Maar die wil misschien wel in één keer door alle verhaaltjes heen. Of leuk de prenten natekenen.

Er staan verhaaltjes in over speeltuin, logeren bij opa en oma, maar ook over voor het eerst op het potje gaan. Een echt voorleesfeest.

Pagina uit het grote kijk- en voorleesboek strand

Een erg leuk voorleesboek en een superleuk kraamcadeau over cadeau voor een eerste of tweede verjaardag. Het een heel mooi stevig en groot boek.

Het grote kijk- en voorleesboek voor rond de 2 jaar
Verkoop adviesprijs: € 20,99
ISBN 978 90 216 7916 7
Leeftijd: 2+
Uitgeverij: Ploegsma

Please follow and like us:
Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Het grote kijk- en voorleesboek voor rond de 2 jaar

Bericht auteur: mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *