Het grote kookboek voor kinderen

Het populaire tv programma Heel Holland Bakt Kids is weer begonnen op zaterdagavond. Dat vind ik wel een goede aanleiding om deze blog over Het Grote Kookboek voor Kinderen weer eens onder de aandacht te brengen. Dit kookboek dat speciaal gericht is op kinderen die zelfstandig willen gaan koken is reuze handig te bekijken dankzij de ringband.

het grote kookboek voor kinderen

Het grote kookboek voor kinderen

In dit mooie kookboek staan de beste tips voor beginnende koks. De gerechten leer je stap voor stap klaarmaken. Van een heerlijke lasagne tot een rijstschotel. Voor je het weet heb je een mini chefkok in huis. Het boek heeft 128 pagina’s en staat vol met basistechnieken en tips om gerechten aan te passen op een creatieve manier om rekening te houden met bijvoorbeeld ingrediënten waarvoor iemand allergisch is of waar je echt niet van houdt.

Bananenpannenkoek recept voor baby

Waar beginnen jouw kinderen mee in de keuken? Helpen ze al vanaf jongs af aan mee met snijden van groenten, doppen van boontjes of het bakken van een lekkere cake? Hier is er regelmatig interesse in de keuken. Zo bakken we graag samen bananenpannenkoeken of wordt er voor ons een ei gebakken door onze 9-jarige keukenprins.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *