Het huishouden met kleine kinderen

Een huishouden met kleine kinderen bezorgd je genoeg beweging. Fitmom word je van je eigen kids, daar hoeft geen sportschool voor aan de pas te komen. Niet alleen maar relaxen in een blinkend huisje. Het is veel poetsen, veel wasjes draaien (honderden per week, althans zo voelt het) en je bent de hele dag door onder de eettafel aan het stofzuigen. De vaatwasser draait overuren en continu gaat er ergens een glas drinken om, waardoor je alweer een nieuwe handdoek kan ophangen in de keuken.

Grootverpakkingen

Maar, ik klaag niet hoor. Ik bedoel, ik vind het supergezellig met de kinderen en het hoort er nou eenmaal bij. We kopen grootverpakkingen wasmiddel, waarvan je denkt dat je er een heel jaar mee doet. Die flessen blijken sneller leeg dan je denkt, doordat je om 11:00 uur ‘s morgens de tweede was er van de dag al in hebt zitten. En je stofzuigt je een ongeluk van al het zand onder de laarzen, haha.

Geen droogtrommel ‘s nachts

Als je dan ook nog eens overdag werkt, een aantal dagen per week, dan kies je er weleens voor om ‘s avonds een wasje op te hangen. Die droogtrommel doen we dan niet vaak meer aan, want dat maakt herrie en ik wil niet dat de droogtrommel nog draait als wij slapen. En ook niet als we niet zijn. Dus ‘s avonds een wasje ophangen zit er ook nog weleens in. Nu was van de week de lamp dus kapot op zolder. Echt zoiets waar je dan weer niet aan denkt als je boodschappen gaat doen, maar waardoor je ‘s avonds geen hand voor ogen ziet. Dus geen wasjes ‘s avonds. Dan stapelt de hoop zich wel flink op.
Nu waren we het al een paar keer vergeten om een lampje te regelen en kreeg ik de tip om ook dat maar online te kopen. Wat shoppen we nog niet online, hahe. Budgetlight.nl, daar hebben ze lampjes. Handy!

Zo nu maar weer een vloertje dweilen!

 

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *