Het Juichboek van Ivy&Oliver

Van Ivy&Oliver heb ik eerder al geschreven over de handige pictoplanner. Ik kreeg nu een leuk juichboek, een boek (ringband) vol stickers om je kindje te belonen, voor allerlei verschillende momenten (van zindelijk worden tot in je eigen bed slapen).

HEt juichboek Ivy&Oliver beloningsboek

Juichboek Ivy&Oliver

Het Juichboek van Ivy&Oliver – een beloningsboek met stickers. Voor je kind, èn voor jou! Laat nu het aanmoedigen maar beginnen. Het idee is simpel: je wil graag dat jouw kind iets leert en als je jouw waardering laat zien gaat dat het snelst.

Bij sommige onderwerpen uit dit boekje spreken we naast waardering ook van enorme blijdschap en opluchting. Ik noem bijvoorbeeld ‘in je eigen bed slapen’.

Iedere ouder beschikt over juichkracht. Juich voor je kind; hard of zacht maar juich! Als ze iets nieuws hebben geleerd is dat een enorme prestatie. Laat dan vooral je blijdschap zien.

Het juichboek Ivy&Oliver beloningsboek

En blij ben je als je lieveling eindelijk komt tandenpoetsen zonder te brullen. Of als je ze zonder dikke tranen bij de opvang kan achterlaten. Of als…. nou ja, je snapt het, hè?

Het Juichboek bevat 10 verschillende beloningspagina’s en heel veel stickers:

  • plassen op het potje/wc
  • zonder speen slapen
  • gedag zeggen zonder tranen
  • vrolijk in bad/haren wassen
  • in eigen bed slapen
  • tandenpoetsen
  • eten, bord leeg
  • aankleden
  • schoenen aan
  • opruimen

Na elke beloningspagina volgt een pagina waar je het verhaal kan opschrijven. Leuk voor later. En dan…. een sticker voor papa of mama! Zodra je kind iets nieuws heeft geleerd heb je als ouder ook een vette prestatie geleverd. Dat verdient een sticker!

HEt juichboek Ivy&Oliver beloningsboek

Wat vinden wij van het Juichboek

Buiten dat het een goed idee is om alle beloningen te bundelen, is het ook een heel overzichtelijke boek geworden. Doordat het niet al te groot is, maar in breedte is opgemaakt en duidelijke afbeeldingen zijn gekozen, is er helder wat er wordt bedoeld op de pagina. Je hangt het boekje makkelijk aan een spijkertje en je slaat eenvoudig een pagina om, naar een andere beloning. Misschien is je kindje wel met twee prestaties tegelijk bezig! Op de achterkant van de pagina’s is ruimte voor tekst. Wanneer is de prestatie verricht, wie waren erbij et cetera. Kortom, een mooie en overzichtelijk boekje voor beloningsmomenten van kleine kinderen.

Het juichboek met stickers kost € 13,50.

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Juichboek Ivy & Oliver
Beoordeling
51star1star1star1star1star

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *