Het vegetarische kinderkookboek

Het vegetarische kinderkookboek, voor iedereen die van lekker eten houdt, verschijnt in juni. Ik ben zelf niet vegetarisch, maar we eten wel steeds vaker vegetarisch. Daarnaast schrijf ik de laatste tijd ook steeds vaker over duurzame producten op de blog. Daar vind ik vega eten ook wel bij passen. Ik ben van mening dat alle kleine beetjes helpen, dus of je er nou voor kiest om af en toe vegetarisch te eten of dit elke dag doet, het kinderkookboek is een mooi kookboek om inspiratie op te doen.

het vegetarische kinderkookboek

Het vegetarische kinderkookboek

Het vegetarische kinderkookboek staat vol lekkere, gezonde én simpele recepten zonder vlees of vis. Ideaal voor de jonge keukenprinsjes en -prinsesjes!

Vegetarisch eten wordt steeds populairder en in dit nieuwe kinderkookboek staat alle informatie die de jonge chef nodig heeft om de lekkerste gerechten te maken zonder vlees of vis. Met de vrolijke afbeeldingen en handige tips wordt vegetarisch koken leuk én lekker.

Vegetarische Recepten

Het vegetarische kinderkookboek bevat meer dan 50 afwisselende recepten, die stap voor stap met foto’s worden uitgelegd. Of je nou zin hebt in een lekker stevig ontbijt, een fruitig drankje, een kleurrijke maaltijd waarvan het water je in de mond loopt of een zoete verwennerij, je vindt het allemaal in dit vrolijke kookboek.

Koken is leuk! en Bakken als de beste!

Bakpret met kinderen

Het vegetarische kinderkookboek is het vervolg op Koken is leuk! en Bakken als de beste! Van deze kookboeken zijn al meer dan 7000 exemplaren verkocht. Koken is leuk! is de perfecte basis voor elk kind dat leert koken en Bakken als de beste! legt alles uit wat de jonge kok moet weten van bakken. Beide boeken zijn gevuld met tientallen lekkere recepten die aan de hand van foto’s stap voor stap worden uitgelegd.

Het vegetarische kinderkookboek | € 16,99 | 128 pagina’s | verschijnt in juni | Kluitman | isbn 978 90 206 9177 1

Meer op What’s on mama’s mind

Bekijk het overzicht met de leukste kinderboeken
Pannenkoek van banaan maken
Wasbare wattenschijfjes
Shampoo bars voor een duurzame badkamer

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Een gedachte over “Het vegetarische kinderkookboek

  • 14 juni 2020 om 18:13
    Permalink

    Wat leuk!! Mijn dochtertje en ik zijn vega en houden ook van samen koken. Bedankt voor de tip!!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *