Hiep hiep hoera! Peuter 3 jaar

What;'s on mama's mind pyjamaHiep hiep hoera, het is weer een nieuw jaar. Niet alleen een nieuw jaar, maar ook een nieuw levensjaar voor onze peuter. Hij wordt deze maand alweer drie jaar. Waar blijft de tijd?

In oktober werd mijn dochtertje 1 jaar. Dat was een groot feest, ook op de blog. Een maand vol cadeautips voor éénjarigen en winacties. Ook deze maand is het weer feest. We beginnen morgen al met een gave winactie. Ik verklap alleen dat je kiddo’s er heel lekker van gaan ruiken. De maand januari is de maand van de driejarigen op mijn blog.

Deze maand beschrijf ik een groot aantal cadeau ideeën voor peuters van drie jaar. Een leeftijd waarop je kleintje ineens heel hard gaat en ook een hoop spelletjes gaat snappen. Van memory tot grote puzzels, van tekenen tot lezen.

De leeftijd drie is een hele mijlpaal. Het laatste jaar dat je ukkie nog echt een ukkie is, volgend jaar naar de basisschool, poeh… het lijkt nog ver weg, maar je weet hoe snel die jaren voorbij vliegen. Nog maar even genieten van de ”vrijheid”. Geen verplichte vakanties in het hoogseizoen, geen rapporten en tienminutengesprekken. Nog lekker spelen, heel veel spelen. Van mij mogen ze lekker lang klein blijven. Heerlijk.

Veel lees plezier deze maand en ik ben benieuwd wat jij je grote peuter van 3 jaar voor zijn of haar verjaardag hebt gegeven, gaat geven of zou geven.

Hiep hiep hoera!

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

2 reacties op “Hiep hiep hoera! Peuter 3 jaar

  Marian B

  (3 januari 2017 - 18:33)

  Tijd gaat inderdaad snel. Onze driejarige kreeg voor zijn verjaardag een fiets. Dankzij zijn loopfiets waren de zijwieltjes eigenlijk niet nodig. Fietsen lukt, alleen de start, het wegfietsen, daar moet nog flink op geoefend worden.

   mamasmind

   (5 januari 2017 - 16:29)

   Superleuk en wat knap al! Hier gisteren voor het eerst op de step. Ook leuk, want dan moet je balanceren om te sturen (je kunt niet met het stuur sturen). Best een uitdaging!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *