Hoe kleed jij je kinderen?

What's on mama's mind lieve kleine rups3Nieuwe kleren kopen vind ik leuk, maar van winkelen zelf houd ik eigenlijk niet zo. Ik kom nooit thuis met waar ik naar op zoek was. Voor de kinderen koop ik veel online, voor mijzelf bijna nooit. Vooral wanneer je van een merk weet hoe het valt is het makkelijk om dit online te kopen. Bij de een zit m’n dochter nog in maat 74 en van het andere merk moet ze al maat 86 aan. Lastig soms.

Wij vinden het erg leuk om ons zoontje en dochtertje in een mooie outfit te steken. Hun kledingkasten puilen uit. Doordat ze zo snel groeien kunnen ze er helaas vaak maar kort meedoen. Maar, dat heeft ook een voordeel; dan mag je wel weer wat leuks uitzoeken.

Meisje-meisje
Mijn dochtertje draagt veel jurkjes en rokjes. Als ze straks kan lopen is dat nog wat leuker, vind ik. Dan kruipt het wat minder omhoog. Nu wordt het vaak net een truitje, doordat ze kruipt en zit. Een rokje wordt tot een riem gevormd tijdens het rondkruipen.

Straks in de winter kan ze er mooie laarsjes en een maillootje onder. Misschien dat ze tegen die tijd wel kan lopen. Superschattig.

Ze heeft ook leuke korte broekjes, het liefst in felle kleurtjes (roze, blauw, groen, geel). Daarop had ze zo met deze warmte een leuk knalkleurig truitje aan. We hadden een heel schattige met ijsjes erop. Als het wat frisser is een wit vestje of een trui erop en tiptop in orde!

Stoere jongens
Mijn zoontje draagt veel (grijze en What's on mama's mind kruipend door de achtertuinblauwe) spijkerbroeken met een shirt of polo. Nu met het mooie weer zijn het korte broeken, natuurlijk. Hij heeft ook chino’s, dat staat hem ook erg stoer, dat is soms ook wat netter.

Wat ik toen we op vakantie waren hem erg leuk vond staan, was zijn korte spijkerbroekje, met een lichtblauwe polo en zijn donkerblauwe sandalen. Als het wat frisser was ’s morgensvroeg dan met een leuke trui erover. Hij had deze zomer een mooie knalkleurige longsleeve, een beetje oranje-roze. Dat staat hem mooi met z’n blonde krullen en door de zon gekleurde snoet.

We gaan naar een aantal verschillende winkels voor hem, maar veel wordt ook online besteld. Soms merkkleding en soms merkloos. Bijvoorbeeld McGregor heeft leuke dingen voor kinderen maar ook kopen we graag bij Zara kids.

Wat trek jij jouw kinderen het liefst aan?

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *