Hoe werken Pokémon kaarten?

Geupdate: Juni 2023

Er is weer een gave update: Pokemon Paldea Evolved! Pokémon heeft weer een nieuwe TCG uitbreidingsset uitgebracht namelijk Paldea Evolved

Begin februari 2020 begon ik met deze blog over Pokémon kaarten, destijds koppelde ik er een winactie met kaartjes aan vast en in mei en november kwamen de volgende updates. De Nieuwe Pokémon Trading Card Game-uitbreiding Sword & Shield—Fusion Strike en ondersteunende spelproducten binnenkort verkrijgbaar. Hoe werken Pokémon kaarten om meer te leren over het ruilen en spelen met deze kaarten.

Update: Nieuwe Pokémon Trading Card Game-uitbreiding Scarlet & Violet met populaire Pokémon Lechonk nu verkrijgbaar!

Nieuwe Pokémon Trading Card Game-uitbreiding Scarlet & Violet

Hoe werken Pokémon kaarten?

Het is een vraag die ik mijzelf al een tijdje stel, maar waarvan andere moeders hem ook geregeld stellen: Hoe werken Pokémon kaarten? Sinds enige tijd komt onze kleuter thuis met verhalen over Pokémon en Pokémon kaartjes, maar als ik hem vraag wat je ermee kan. Dan zegt hij vooral dat je ze kan hebben en kan ruilen. Echter is er ook een heel spel wat hiermee gespeeld kan worden.

Pokémon kaarten Rebel Clash

Hieronder zie je een boosterpack uitgepakt.

Pokemon kaarten Sword & Shield

Wat is een Pokémon

Ah, best een goede vraag he, om deze blog te beginnen? Maar, ongetwijfeld dat je weleens wat hebt gehoord over Pokémons vangen. De bekendste Pokémon is Pikachu, je weet wel, die grote gele. Pokémon zijn figuren die door trainers worden grootgebracht. Ze groeien en ontwikkelen zich tot steeds sterke Pokémon. Er zijn bijna 500 Pokémon.

Hoe kom je aan Pokémon kaarten?

Dit is uiteraard de allermakkelijkste vraag om te beantwoorden. Die koop je, bijvoorbeeld op bol.com koop je een set pokemon kaarten of in een speelgoedwinkel, zoals Spellenhuis, er is zelfs een webshop Pokémonwinkel.nl. Of je vraagt ze voor je verjaardag. Ze zijn erg populair als kinderfeestcadeautjes. Dus vraag ze gerust voor je verjaardagsfeestje, want zoals ik heb gelezen is het handig als je er veel hebt. In een klein pakje (een booster) zitten 10 kaarten, maar je kan ook grotere pakketten kopen, met wel 60 kaarten een thema deck pokemonkaarten.

Pokemon kaarten Sword & Shield

Wat kosten Pokémonkaarten?

Ook een goede vraag, wat is het een kleinigheidje, of is het een serieus verjaardagscadeau als je kaarten wilt geven aan je kind? De kaartjes zijn niet goedkoop. Voor een pakje met 10 kaarten betaal je rond de 6 euro en een dergelijk themadeck (60 kaarten) zit rond de 17 euro. Er bestaat ook nog zoiets als een booster box, met meer dan 230 kaarten, daar betaal je zo meer dan 120 euro voor.

Hoeveel kaarten zitten er in een Pokémon pakje?

 • Een Pokemon boosterpack (kortom een Pokémon pakje of zakje) heeft 10 kaarten
 • Een Pokemon deck heeft 60 kaarten
 • Een Pokemon booster box heeft 230 kaarten
Pokemon kaarten Sword & Shield

Wat kun je met Pokémon kaarten?

Hoe werken Pokémon kaarten als het gaat om wat je ermee kan? De kinderen willen Pokémon kaarten om ze te sparen, de hoge kwaliteit van kaarten met de imponerende tekeningen maakt het zeer aantrekkelijk als hobby voor jong en oud. Echter het is ook spel dat je tegen elkaar kunt spelen. Het spel dat je met de kaarten speelt is een strijd om wie de beste Pokémon-trainer is.

Voor welke leeftijd zijn Pokémonkaarten?

Pokémonkaarten zijn voor kinderen tussen ongeveer 6 en 12 jaar. Belangrijk is dat ze kunnen lezen, dus vanaf dat ze kunnen lezen en de interesse hebben voor Pokémonkaarten kunnen ze er mee gaan spelen. Uiteraard kan je al op jongere leeftijd kaarten ruilen op basis van wat je mooi vindt. Maar dan zouden ze wellicht ook wel willen ruilen tegen voetbalplaatjes? Ik zou zeggen dat het natuurlijk afhankelijk is van de interesses op moment op hun school en van hun vriendjes of iets een “ding” is bij hen in de omgeving. En of een kind al een oudere broer of zus heeft met het Pokémon virus, die stelt hen gewoon de vraag Hoe werken Pokémon kaarten?

Hoe werkt het Pokémon spel?

Een Deck is opgebouwd uit 3 verschillende soorten kaarten, namelijk: Pokémon basic-kaarten, trainer-kaarten en energiekaarten. Met een themadeck kan je dus het spel meteen al spelen, deze is helemaal volledig. Hoe ga je het Pokemonspel dan spelen?

Het Pokémon kaartenspel in het kort uitgelegd. Je stelt een themadeck op, rondom een thema Pokémon kaarten. Een thema is bijvoorbeeld Sword & Shield, waarover je hier op de blog meer leest. Als speler ben je de trainer, je zet je Pokémon in om een strijd aan te gaan en te laten blijken dat jij de beste Pokémon trainer bent. Er zijn 6 Pokémon kaarten te winnen. Win je als trainer, dan krijg je een van deze 6 Pokémon kaarten van je tegenspeler (de andere trainer). Als je als eerste de 6 prijzen hebt gewonnen, dan ben jij de beste trainer.

Pokemon kaarten Sword & Shield

Je speelt met zijn tweeën, je gaat tegenover elkaar zitten met je eigen Pokemondeck.

Voorbereiding:

Elke speler heeft 7 kaarten, waarvan minimaal 1 basis pokemon.

Stap 1: Active pokemon: Leg de basis Pokemonkaart op de kop (afbeelding naar beneden) neer op jouw kant van het veld. Dit is jouw Pokémon die gaat vechten voor jou.
Stap 2: Leg eventueel overige basis pokémons (maximaal 5) op de kop op de bank, zij nemen het gevecht over als jouw Pokémon verloren heeft.
Stap 3: Leg 6 kaarten uit het deck naast je neer, dit zijn de prijzen

Het Pokémonspel

pokemon fusion strike

Stap 1: Draai allebei je Pokémonkaart om
Stap 2: Speler 1 draait een kaart om van het deck, hierop staan de aanvallen.

Energykaart: Om aan te vallen staat op de kaart hoeveel en welke energie er nodig is per aanvalssoort hoeveel energie er nodig is
Per beurt mag een speler 1 energiekaart onder zijn pokémon leggen.

Stap 3: een aanval. Afhankelijk van welke aanval je kiest, zie je hoeveel punten schade je maakt bij de tegenstander.
Wanneer er meer schade is dan het getal achter HP bovenin, dan is de pokemon uitgeschakeld.
Stap 4: pak je prijs
Stap 5: Eind het spel is afgelopen wanneer een speler alle prijzen heeft of er is geen actieve Pokémon meer of je deck is op

Thema’s, werelden en sets

Er zijn verschillende Pokémon werelden. De kaarten die ik nu heb zijn uit de Sword & Shield set.

Pokemon Sword & Shield

De Pokémon TCG-uitbreiding Sword & Shield is zojuist uitgebracht, Deze omvat:

 • Meer dan 50 Pokémon uit de regio Galar
 • 17 Pokémon V en 12 full-art Pokémon V, waaronder Zacian V en Zamazenta V
 • 4 Pokémon VMAX, waaronder Snorlax VMAX en Lapras VMAX
 • Meer dan 30 Trainer-kaarten, waaronder 3 full-art Supporter-kaarten
 • Een nieuwe speciale Energy-kaart

Een set Pokemon Sword & Shield bestaat uit 202 kaarten, een booster bestaat uit 10 kaarten. De Pokémon TCG Sword & Shield wereld is een Galar regio met Grookey, Scorbunny en Sobble en Pokémon Zacian en Zamazenta. Eerlijk gezegd ben ik hier het pad eventjes bijster.

Nieuwe G-Max aanvallen

Update maart 2020: The Pokémon Company International en Nintendo hebben 26 maart nieuwe details bekendgemaakt over de Pokémon Sword-uitbreidingspas en de Pokémon Shield-uitbreidingspas. Dit betreft onder meer G-Max-aanvallen die alleen gebruikt kunnen worden door evoluties van de eerste partner-Pokémon in de regio Galar: Rillaboom, Cinderace en Inteleon. Trainers kunnen zich daarnaast verheugen op nieuwe League Card-ontwerpen en een vroegkoopbonus.

Bekijk de trailer hier:

Ontdekte Gigantamax-vormen

In The Isle of Armor (uitbreidingspas deel 1) kunnen Trainers bepaalde Pokémon die samen met hen reizen, helpen aan het vermogen om te Gigantamax-en. Dit heeft geleid tot de ontdekking van de Gigantamax-vormen voor Rillaboom, Cinderace en Inteleon. De G-Max-aanvallen die deze Gigantamax-Pokémon kunnen uitvoeren, zijn enorm krachtig en hebben een nog grotere slagkracht dan gewone Max- of G-Max-aanvallen. Ze kunnen bovendien de effecten van de Ability van het doelwit neutraliseren!

De Pokémon Sword-uitbreidingspas en de Pokémon Shield-uitbreidingspas, bevatten de uitbreidingen The Isle of Armor en The Crown Tundra. Dit zijn twee afzonderlijke avonturen waarin de fans nieuwe personages kunnen ontmoeten, onlangs ontdekte Pokémon kunnen vangen en nieuwe gebieden in de regio Galar kunnen gaan verkennen. De release van The Isle of Armor staat gepland voor eind juni 2020, en de release van The Crown Tundra voor het najaar van 2020.

Pokémon kaarten Rebel Clash

Ga voor meer informatie naar Pokémon Sword- en Pokémon Shield-uitbreidingspas.

Nieuwe Pokémon Trading Card Game-uitbreiding Sword & Shield—Fusion Strike

Pokemon.com/TCG.

Update persbericht 17 november 2021: The Pokémon Company International heeft nieuwe Pokémon Trading Card Game-producten aangekondigd waarmee Trainers op een gemakkelijke en leuke manier de Pokémon TCG leren spelen, waaronder een vernieuwde versie van het bekroonde Battle Academy en nieuwe V Battle Decks. Daarnaast wordt morgen de Pokémon TCG-uitbreiding Sword & Shield—Fusion Strike uitgebracht.

The Pokémon Company International heeft een vernieuwde versie aangekondigd van Pokémon TCG Battle Academy, een bordspel van de uiterst populaire Pokémon TCG. Hiermee kan het hele gezin heel eenvoudig het klassieke kaartspel leren. De Battle Academy-box verschijnt in 2022 en bevat alles wat een Trainer nodig heeft om de beginselen van de Pokémon TCG te leren, waaronder een speelbord voor twee spelers, drie decks met zestig kaarten, spelregels en spelaccessoires.

Pokémon TCG Lycanroc V en Corviknight V Battle Decks binnenkort gelanceerd

The Pokémon Company International heeft tevens nieuwe Lycanroc V en Corviknight V Battle Decks aangekondigd. Deze decks zijn ideaal voor Trainers die de Pokémon TCG hebben leren spelen met Battle Academy en hun spelniveau willen verhogen.

Elk V Battle Deck bevat alles wat een Trainer nodig heeft om een spel te spelen, waaronder een deck met 60 kaarten en spelaccessoires. De bundelversie V Battle Deck—Lycanroc vs. Corviknight bevat twee gebruiksklare decks, die de stap naar een Pokémon TCG-gevecht vergemakkelijken, en acht extra Trainer-kaarten ter versterking van de decks.

Deze decks komen in 2022 uit en vormen bovendien een geweldige aanvulling op Battle Academy, omdat Trainers kaarten van het bordspel om kunnen wisselen met die uit de V Battle Decks.

Pokémon TCG-uitbreiding Sword & Shield—Fusion Strike vanaf nu verkrijgbaar

pokemon fusion strike

Sword & Shield—Fusion Strike introduceerde een nieuw Battle Style-spelmechanisme onder de naam Fusion Strike. Bij de aanvallen van dit spelmechanisme draait het vaak om teamwork.

Sword & Shield—Fusion Strike zal verkrijgbaar zijn in booster packs, Elite Trainer Boxes en speciale collecties en bevat 25 Fusion Strike-kaarten, zoals Mew VMAX, Genesect V en Hoopa V. Daarnaast bevat het 20 Pokémon V, 13 full-art Pokémon V, 8 Pokémon VMAX, 20 Trainer-kaarten, 7 full-art Supporter-kaarten en 1 nieuwe Special Energy-kaart.

Ga voor meer informatie over de Pokémon TCG naar Pokemon.com/TCG.

Pokémon TCG-uitbreiding Sword & Shield—Vivid Voltage

pokemon vivid voltage

Zarude maakt tevens zijn opwachting in de nieuwste Pokémon TCG-uitbreiding Sword & Shield—Vivid Voltage van The Pokémon Company International. Deze is nu wereldwijd verkrijgbaar bij deelnemende winkels.

In Sword & Shield—Vivid Voltage wordt bovendien een gloednieuwe kaart geïntroduceerd: Amazing Pokémon. Op deze kaart worden Legendary of Mythical Pokémon afgebeeld met op de achtergrond een heldere regenboog die tot buiten het kader reikt. Tevens zijn er holografische, geëtste details en een speciaal zeldzaamheidssymbool te zien. De complete uitbreiding bevat onder meer 6 Amazing Pokémon, 6 Pokémon VMAX, waaronder Pikachu VMAX, Orbeetle VMAX en Coalossal VMAX in hun Gigantamax-vormen, 11 Pokémon V en 13 full-art Pokémon V.

Een deck bevat 60 kaarten. Zie hieronder bol.com linkje:

Sword & Shield—Lost Origin

Pokemon sword en shield

In Sword & Shield—Lost Origin maakt het spelmechanisme Lost Zone zijn opwachting in de Sword & Shield-reeks. Naar verwachting gaat het de Pokémon TCG-metagame flink op zijn kop zetten. Lost Zone is vergelijkbaar met de aflegstapel, maar spelers kunnen deze kaarten tijdens het spelen niet terugkrijgen. Lost Zone-kaarten zoals Giratina VSTAR hebben een schimmig aura dat tot uitdrukking komt in het artwork.

Daarnaast is Sword & Shield—Lost Origin gebaseerd op het populaire videospel Pokémon Legends: Arceus en bevat het nog meer Hisuian Pokémon, waaronder Hisuian Zoroark VSTAR en Hisuian Goodra VSTAR, en Radiant Pokémon zoals Radiant Gardevoir. Radiant Pokémon betreffen Shiny Pokémon die afgebeeld zijn met geëtst artwork en gewoonlijk een krachtige Ability of aanval hebben.

In de uitbreiding zitten de volgende opvallende kaarten:

3 nieuwe Radiant Pokémon
6 Pokémon VSTAR
14 Pokémon V en 1 Pokémon VMAX
30 kaarten met artwork van populaire Trainers en Pokémon in de Trainer Gallery-deelset
Sword & Shield—Lost Origin zal verkrijgbaar zijn in booster packs, Elite Trainer Boxes en speciale collecties.

Top Deck Academy

De Pokémon Company International komt vanaf 4 februari met de Top Deck Academy. Dat is een nieuwe wekelijkse videoserie op het Pokémon Twitch– en YouTube kanaal, waarmee Trainers van alle ervaringsniveaus meer te weten komen over het spelen van de Pokémon Trading Card Game.

De serie bevat Pokémon TCG-experts die al jaren wedstrijden spelen en becommentariëren. Zij helpen de trainers hun spel te verbeteren door tips en trucs te geven over het samenstellen van hun deck, winnende strategieën en meer. Top Deck Academy gaat op 4 februari rond 23.00 uur in première. Elke donderdag verschijnt er een nieuwe aflevering online.

Kijk voor meer informatie over Top Deck Academy

Uitbreiding Sword & Shield—Battle Styles

Trainers kunnen in de nieuwe uitbreiding Sword & Shield—Battle Styles van The Pokémon Company International Battle Style-kaarten – zoals Single Strike Urshifu V, Rapid Strike Urshifu V, Single Strike Tyranitar V en Rapid Strike Empoleon V – verzamelen en ruilen en ermee spelen. Bovendien kunnen Trainers uitkijken naar Single Strike Urshifu VMAX en Rapid Strike Urshifu VMAX in hun Gigantamax-vorm, zoals ze te zien zijn in de uitbreiding The Isle of Armor voor Pokémon Sword en Pokémon Shield.
 
De uitbreiding Sword & Shield—Battle Styles werd op 19 maart 2021 wereldwijd uitgebracht en is verkrijgbaar in booster packs, Elite Trainer Boxes en speciale collecties. Ze bevatten:

 • 60 Battle Style-kaarten
 • 12 Pokémon V en 16 full-art Pokémon V
 • 6 Pokémon VMAX
 • 19 Trainer-kaarten en 6 full-art Supporter-kaarten
 • 2 Special Energy-kaarten

V Battle Decks

Met nieuwe V Battle Decks voor Pokémon Trading Card Game kunnen Trainers hun spelvaardigheden vergroten. The Pokémon Company International heeft in mei 2021 nieuwe V Battle Decks met Victini V en Gardevoir V uitgebracht voor de uiterst succesvolle Pokémon Trading Card Game. De producten zijn wereldwijd verkrijgbaar bij deelnemende winkels.
 
De V Battle Decks zijn verkrijgbaar in twee versies met Victini V en Gardevoir V. In elk V Battle Deck zit alles wat een Trainer nodig heeft om een spel te spelen, waaronder een deck met 60 kaarten, drie referentiekaarten, schadetellers, een grote metalen munt, een opbergdoos, spelregels en een beknopte handleiding met winnende strategieën.
 
Daarnaast kunnen Trainers kiezen voor de bundelversie V Battle Deck—Victini vs. Gardevoir. Deze versie bevat twee kant-en-klare decks en accessoires, zodat ze snel en eenvoudig een Pokémon TCG-gevecht aan kunnen gaan met familie en vrienden. Het V Battle Deck—Victini vs. Gardevoir wordt geleverd met twee extra Trainer-kaarten, waaronder twee holografische kaarten.
 
V Battle Decks zijn ideaal voor Trainers die het spel hebben leren spelen met Battle Academy – het allereerste bordspel van de Pokémon TCG – en die hun spelvaardigheden naar het volgende niveau willen brengen. Deze decks vormen bovendien een geweldige combinatie met en aanvulling op Battle Academy, omdat Trainers kaarten van het bordspel om kunnen wisselen met die uit de V Battle Decks.

Nieuwe Pokémon Trading Card Game-uitbreiding Scarlet & Violet met populaire Pokémon Lechonk

April 2023: Persbericht – De nieuwste uitbreiding voor de succesvolle Pokémon Trading Card Game – genaamd Scarlet & Violet en geïnspireerd op de videospellen Pokémon Scarlet en Pokémon Violet – is vanaf vandaag wereldwijd bij deelnemende winkels verkrijgbaar in booster packs, Elite Trainer Boxes en speciale collecties.

Pokémon TCG: Scarlet & Violet bevat een vernieuwde versie van Pokémon ex, een spelmechanisme met Pokémon met een hoog HP en krachtige aanvallen en Ability’s, en introduceert Tera Pokémon ex in de Pokémon TCG. In de uitbreiding zitten de volgende opvallende kaarten:

 • 12 Double Rare Pokémon ex, waaronder 2 Tera Pokémon ex van Arcanine en Gyarados
 • 12 Ultra Rare Pokémon ex en 8 Ultra Rare Supporter-kaarten
 • 24 Illustration Rare Pokémon
 • 10 Special Illustration Rare Pokémon en Supporter-kaarten
 • 6 geëtste Hyper Rare Gold-kaarten, waaronder Pokémon ex, Trainer- en Energy-kaarten

Winacties op www.mamas-mind.nl

Er zijn geen actieve winacties op moment met Pokémonkaarten. Winnaars winactie Nieuwe Pokémon Trading Card Game-uitbreiding Sword & Shield—Fusion Strike hebben mail gehad.

Bekijk de winacties op de mamablog en lifestyle blog bij: Winacties What’s on mama’s mind en lees altijd de disclaimer voor voorwaarden winacties. Als je je reactie niet direct ziet staan, dan wacht hij op goedkeuring in de achterkant van de site. Dit gebeurt dagelijks en in elk geval altijd voor het afgelopen van de winactie.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

196 gedachten over “Hoe werken Pokémon kaarten?

 • 21 oktober 2022 om 13:04
  Permalink

  Sword and Shield’s new Battle Style game mechanic is called Fusion Strike. It often requires teamwork to succeed, so this might be an interesting addition for those who enjoy playing with friends or o

  Beantwoorden
  • 12 september 2023 om 10:11
   Permalink

   Ikzelf woon in Lelystad en haal mijn kaarten bij ArlyToys speelgoed en TCG
   Je kunt daar ook spelen.

   Beantwoorden
 • 2 december 2021 om 16:48
  Permalink

  Ja ik doe mee voor mijn zoontje, hij is er nu net mee bezig, dus lijkt mij een super leuke uitbreiding. Net alles gelezen waar je op moet letten mbt het spelen van een spel. Dus hij moet eerst nog flink sparen om er meer bij te krijgen.

  Beantwoorden
 • 29 november 2021 om 12:31
  Permalink

  Hier wordt mijn jongste dochter heel blij van! Staat op haar verlanglijst ;). Dus ik waag graag een kansje voor haar.

  Beantwoorden
 • 29 november 2021 om 11:47
  Permalink

  Wat een goed artikel zeg! Nu snap ik de grootste hobby van mijn zoon weer iets beter. Ik doe natuurlijk ook nog even graag mee voor hem

  Beantwoorden
 • 29 november 2021 om 09:57
  Permalink

  Oh superleuk.
  Onze jarno werd fan van pokemon toen hij de serie sun and moon bekeek en togedemaru zag. Toen hij als cadeau een knuffel van togedemaru kreeg toen hij 5 was, was hij om en begon hij met het sparen van knuffels, toen volgenden de actiefiguren, groot en klein en sinds dit jaar vraagt hij voor het eerst om kaartjes. hij is nu 8 en zou dit echt helemaal te gek vinden.

  Beantwoorden
 • 28 november 2021 om 20:48
  Permalink

  Regelmatig krijg ik uitleg wat de kaarten kunnen, hoe veel HP ze zijn en wat de damage is. Deze rose Sword & Shield—Fusion Strike heb ik nog niet gezien. Dit is een super cadeautje voor de Sint.

  Beantwoorden
  • 29 november 2021 om 14:51
   Permalink

   Ik doe graag mee voor mijn zoons. Die zijn helemaal dol op de pockemon kaarten en pockemon zoeken met de telefoon.

   Beantwoorden
 • 28 november 2021 om 20:27
  Permalink

  Te gek! Ik doe heel graag mee voor mijn zoontje. Hij is sinds kort begonnen met sparen en heeft al kaarten gevonden in zijn schoen. Hoe leuk zou het voor hem zijn als hij wat hulp krijgt bij het sparen! 😊🍀

  Beantwoorden
 • 28 november 2021 om 20:19
  Permalink

  We zijn dol op Pokémon en doen dus heel graag mee.

  Beantwoorden
 • 28 november 2021 om 12:56
  Permalink

  Ik doe erg graag mee voor de jongens 😊😊, zullen ze geweldig vinden, ze zijn fan van Pokémon 💛🧡❤ Groetjes Anneliese de Waal

  Beantwoorden
 • 28 november 2021 om 12:29
  Permalink

  Zooo jammer dat ik geen video in kan sturen want naast me staat onze zoon Lex enorm te stuiteren. Meedoen mama! Nu meeeeeeeeeedoen!! Ik vroeg wat ik dan moet typen en dit was zijn reactie uitgetypt:

  IK WIL HEEL GRAAG DUIZENDMILJOENPROCENT DIT WINNEN!!

  Nou, dit zegt genoeg. #fingerscrossed

  Fijne pakjesavond!

  Beantwoorden
 • 28 november 2021 om 08:31
  Permalink

  Nou is dit leuk, deze winactie! Onze Quentin is echt helemaal gek van Pokemon, maar is pas net begonnen met sparen, dus dit zou echt een geweldige verrassing voor hem zijn!
  Ik ga duimen en bedankt voor de kans!

  Beantwoorden
 • 27 november 2021 om 22:52
  Permalink

  Op de verlanglijstjes van mijn kinderen staat alleen maar Pokemonkaarten of knuffels. Dus dit zou een super cadeau zijn voor mijn jongens.

  Beantwoorden
  • 29 november 2021 om 22:21
   Permalink

   Interessant artikel! Ik doe graag mee aan de winactie voor mijn dochter.

   Beantwoorden
 • 27 november 2021 om 22:22
  Permalink

  Hier heeft papa de kids aangestoken met het Pokémon virus. Papa heeft al een imposante verzameling (een soort van ‘help, mijn man heeft een hobby’ 😅), dat willen de kids natuurlijk ook. Ik doe dus graag mee voor ze 🙂

  Beantwoorden
 • 27 november 2021 om 20:58
  Permalink

  Wat een leuke winactie! Dit zou mijn dochter heel gaaf vinden, ze is al met dr eigen zakgeld aan het sparen voor pokemon kaarten.

  Beantwoorden
 • 27 november 2021 om 20:26
  Permalink

  Ja ik doe graag mee voor mijn zoons!! Zijn helemaal gek van Pokemon 😍

  Beantwoorden
  • 27 november 2021 om 23:30
   Permalink

   Ja Ik heb hier thuis een fanatieke Pokémon verzamelaar, dus ik moest natuurlijk wel meedoen aan deze te gekke winactie! Fingers crossed 🍀

   Beantwoorden
 • 27 november 2021 om 20:10
  Permalink

  De Pokémon gekte is ook ons huis binnengeslopen. Vooral mijn oudste zoontje is er erg mee bezig. Hij zou dan ook dolblij zijn met Pokemonkaarten! Ik doe dan ook graag mee.

  Beantwoorden
 • 27 november 2021 om 18:41
  Permalink

  erg leuk om een paar jongens mee te kunnen verrassen

  Beantwoorden
 • 27 november 2021 om 18:36
  Permalink

  Graag doe ik mee met de winactie. Mijn dochter is grote fan van Pokemon. Die zou hier superblij van worden. 🍀🍀🍀🍀🍀

  Beantwoorden
 • 27 november 2021 om 17:31
  Permalink

  Ook mijn zoon is fan, al heel lang. Al zijn zakgeld gaat op aan kaarten. Hij zal een gat in de lucht springen van deze prijs.

  Beantwoorden
 • 27 november 2021 om 17:25
  Permalink

  Oja ik loot mee want kleinzoon is helemaal fan. Wat zal dat een leuk kado zijn.

  Beantwoorden
  • 27 november 2021 om 15:55
   Permalink

   Ik doe heel graag mee voor mijn grote Pokemon-fan. Hij is binnenkort jarig, dus dat zou een supercadeautje zijn!🤩🤩

   Beantwoorden
  • 27 november 2021 om 18:10
   Permalink

   Dat zou super leuk zijn voor mijn zoon van 6. Hij heeft aan sinterklaas zijn eerste kaarten gevraagd met verzamelalbum. Hoe leuk is dit dan om te winnen voor hem. Duimen maar ☺

   Beantwoorden
 • 27 november 2021 om 14:30
  Permalink

  Mooie actie! Dit gaat mijn zoon echt geweldig vinden.

  Beantwoorden
 • 27 november 2021 om 13:18
  Permalink

  Ik denk dat ik ruzie krijg thuis als ik geen gokje waag. Dus ja wij doen mee voor de winst, heel graag!

  Beantwoorden
  • 27 november 2021 om 13:21
   Permalink

   Ik heb een typfout gemaakt in het mailadres volgens mij… vandaar nog even een aanvullende reactie zonder een fout in het mailadres

   Beantwoorden
 • 27 november 2021 om 13:14
  Permalink

  Gotta catch ‘em All… Wow dit zou zo te gek zijn voor m’n neefje! Die praat bijna over niks anders meer. Grote verrassing voor een kleine, maar grote fan!

  Beantwoorden
 • 27 november 2021 om 13:13
  Permalink

  Onze zoon is helemaal dol op pokemon kaarten. Hij ruilt met andere kinderen ermee. Soms kijkt die naar de waarde qua punten, soms naar de afbeelding, soms naar iets dat glittert. Hij is 7 jaar, dus nog iets te jong om het volledig te begrijpen. Het is meer de trend waaraan die mee wil doen met de rest. Ik heb er helaas echt helemaal niets mee. Op zijn verlanglijstje staan ongeveer 40 dingen, maar bij de pokemong kaarten staat: ” Deze wil ik super graag.” Ik heb er zelf nog wat moeite mee, omdat ik denk dat er veel meer speelgoed is met een langere leeftijdsduur, waar ze langer mee spelen etcetera. Deze prijs zou hem dus heel blij maken en dan heb ik niet het gevoel dat ik het zo zonde van het geld vind. Het blijft lastig om het belang tussen je kind te zoeken en wat je zelf verantwoord, leuk, duurzaam speelgoed vindt en dergelijke. Net als alle trends pop its en dergelijke. Je weet dat het van korte duur is, maar je wil tegelijkertijd ook dat je kind erbij hoort….

  Beantwoorden
 • 27 november 2021 om 12:42
  Permalink

  Aan deze winactie moet deze mama natuurlijk wel mee doen voor mijn 2 zoons die dit jaar een niet zo groot verlanglijstje hebben want het allerliefste willen ze alleen maar Pokemonkaarten 😅 (zucht) zo zonde! Maar ja alles voor die blije gezichtjes dus ik doe graag mee 😁

  Beantwoorden
 • 27 november 2021 om 11:44
  Permalink

  Ik lees dat het vooral is voor kinderen vanaf 6 jaar, maar ook ons zoontje van 4 jaar (in april jarig) speelt het kaartenspel mee. En wint bijna elke keer. Hij weet soms sneller als wij wat een trainerskaartje kan. Dat vind z’n grote broer van 7 jaar niet altijd even leuk Hihi.. Ik doe graag mee met de winactie voor mijn zoontjes Milan en Levi.

  Beantwoorden
 • 27 november 2021 om 10:56
  Permalink

  Zoals iedereen hier, heb ik ook een kleine, grote Pokémon fan in huis. Pokemons vangen buiten, binnen. Kaarten sorteren in mappen, en zelfs een hele spreekbeurt op school over het ontstaan van de Pocket Monsters.

  Kortom, ik doe graag mee voor mijn zoontje met deze gave actie 🙂

  Beantwoorden
 • 27 november 2021 om 10:37
  Permalink

  Oei, ik snap hier he – le – maal niets van maar mijn 3 eigenste Pokemonliefhebbers zullen helemaal uit hun dak gaan als mama deze prijs wint 🙂

  Beantwoorden
 • 27 november 2021 om 10:34
  Permalink

  Super leuk. Ik maak graag kans voor mijn zoon. Hij is nu helemaal van de Pokémon. Op school zijn er veel kinderen mee bezig. Dus zou het super zijn als hij ook zijn Pokémon kaarten mee kan nemen naar school.

  Beantwoorden
 • 27 november 2021 om 10:05
  Permalink

  Ik doe graag mee voor beide kids samen. Ze hebben er al een flink aantal en ze begrijpen die kaarten en de aan aanvallen en tekentjes en getallen beter als ik. Ze vinden het fantastisch en ruilen er idd flink in. Ik ben blij met je spel uitleg want daar snapte ik nog niet veel van terwijl ik toch echt vroeger al alle series keek en al pokemon go speel sinds het uit is 😇

  Beantwoorden
 • 27 november 2021 om 09:52
  Permalink

  super leuk voor mn dochter en zoon… zijn beide dol op pokemon!

  Beantwoorden
 • 27 november 2021 om 09:43
  Permalink

  Mijn zoontje is helemaal gek op Pokemon. Alles draait om Pokemon, zijn kaarten gaan overal mee naar toe… En de spanning van het pakje openen is altijd erg leuk… zit er nog een speciale kaart in 😉
  Ik loot graag mee voor mijn zoontje.

  Beantwoorden
 • 27 november 2021 om 09:32
  Permalink

  Ik doe graag mee voor mijn zoon, dit zou wel een leuk sinterklaas cadeau zijn.

  Beantwoorden
 • 27 november 2021 om 09:31
  Permalink

  Als mijn zoon dit krijgt gaat hij helemaal uit zijn dag, ik doe graag mee.

  Beantwoorden
 • 27 november 2021 om 08:57
  Permalink

  Owww is helemaal hip op school de kids vinden de kaarten geweldig hebben ze al bij vriendjes gezien zouden ze zelf dolgraag onder de kerstboom willen heel hard duimen dat ik straks 2 over blije kindjes thuis heb

  Beantwoorden
 • 27 november 2021 om 07:43
  Permalink

  Mijn dochter van 7 zou dit super vinden, ze heeft nog niet zoveel Pokémon kaarten.

  Beantwoorden
  • 27 november 2021 om 16:01
   Permalink

   Ik maak graag kans op deze kaarten voor mijn neefje. Hij verzamelt ze nu ook. Heb zelf goede jeugdherrineringen aan Pokemon kaarten.

   Beantwoorden
 • 27 november 2021 om 07:18
  Permalink

  Beste actie ooit😉 dit is de grootste wens van mijn zoontjes, om ooit deze box open te mogen doen. Ik hoop dat bij deze hun wens uitkomt.

  Beantwoorden
 • 27 november 2021 om 06:31
  Permalink

  Wat een fijne uitleg! Deze mama is er nog niet in thuis, maar nu kunnen we het samen gaan spelen
  Ik doe dan ook graag mee met de win actie.

  Beantwoorden
 • 27 november 2021 om 03:46
  Permalink

  Ik doe heel graag mee voor mijn 4 verzamelaars hier thuis!

  Beantwoorden
 • 26 november 2021 om 23:36
  Permalink

  Jaaaaaa, bij deze laat ik weten dat ik meedoe! 🙂
  Samen met mijn twee zoontjes spaar ik sinds kort Pokémon kaarten.
  Ons eerste pakje kaarten kregen wij onlangs van mijn vrouw/hun moeder en omdat wij hier met z’n drietjes verrassend veel plezier aan beleven smaakt dit naar meer…
  Uw originele winactie die echt helemaal van deze tijd is is voor ons echt een hele leuke kans op meer kaarten.

  Beantwoorden
 • 26 november 2021 om 22:14
  Permalink

  we hebben een pokemon trainster van 10 die helemaal dol is op Pokemon

  Beantwoorden
 • 26 november 2021 om 21:50
  Permalink

  Wow ik kan daar onze Pokemon-fan thuis wel blij mee maken 😍. Ik zou ze heel graag voor m’n zoon willen winnen 😁

  Beantwoorden
 • 26 november 2021 om 21:49
  Permalink

  25 jaar geleden kaarten gekocht, samen gaan wonen en toen de kaarten weggegeven. Ik had miljonair kunnen zijn … LOL!
  Nu is mijn dochter een Pokémon-gek en heb ik nog meer spijt dat ik ze niet meer heb.
  Daarom doe ik mee met deze winactie.

  Beantwoorden
 • 26 november 2021 om 21:08
  Permalink

  Was ik maar op tijd begonnen met beleggen in Pokemonkaarten! Wil jij mij helpen aan een start?

  Beantwoorden
 • 26 november 2021 om 20:52
  Permalink

  Wat leuk! Onze 6-jarige zoon is er veel mee bezig. Toffe verrassing als ik dit voor hem zou winnen.

  Beantwoorden
 • 26 november 2021 om 20:39
  Permalink

  Dit zou perfect zijn voor de verzameling van mijn zoon Dylan.

  Beantwoorden
  • 27 november 2021 om 07:22
   Permalink

   Wat ontzettend leuk! Onze 3 dochters spelen graag pokemon. Stiekem vind ik het zelf ook erg leuk, heb ook graag met deze kaarten gespeeld vroeger.

   Beantwoorden
 • 26 november 2021 om 20:30
  Permalink

  Zo leuk dat de Pokemon kaarten al 25 jaar bestaan. Onze Vico vindt Pikachu en super held

  Beantwoorden
 • 26 november 2021 om 20:29
  Permalink

  Mijn zoontje is net begonnen met het sparen en wat vindt hij het leuk! Hij voelt zich zo stoer als hij zijn mapje mee naar school mag nemen om te ruilen. Van de werk waren ze helaas uit zn mapje gevallen op de natte straat. Hij was zo verdrietig. Nu zingt hij steeds hard bij zijn schoen en hoopt dat sint er een pakje kaartjes in zal doen. Met pakket springt hij een gat in de lucht!!

  Beantwoorden
 • 26 november 2021 om 19:57
  Permalink

  Hier een echte pokemon gek! Voor sinterklaas wil hij alleen maar pokemonkaarten dus deze extra kaarten zou hij helemaal geweldig vinden! Dus maak graag een kans! Duimen Maar

  Beantwoorden
 • 26 november 2021 om 19:53
  Permalink

  Ja ik doe graag mee! Leuk voor sinterklaas 🙂

  Beantwoorden
 • 26 november 2021 om 18:45
  Permalink

  Mijn zoon is helemaal zot van Pokémon kaarten! Zijn mama’tje ook bijna, maar op een hele andere manier! 😀

  Beantwoorden
 • 26 november 2021 om 18:30
  Permalink

  oooh ik zou ze graag winnen …..voor mijn buurjochie,zal er superdepuper blij mee zijn!

  Beantwoorden
 • 26 november 2021 om 17:17
  Permalink

  Superleuk!
  Doe héél graag mee voor m’n kleinzoon Gyan! Helemaal wég van Pikachu…..

  Beantwoorden
 • 26 november 2021 om 17:02
  Permalink

  Super, doe graag mee voor deze kaarten! Het is weer helemaal hot en happening!

  Beantwoorden
 • 26 november 2021 om 16:42
  Permalink

  Onze zoon is echt helemaal weg van Pokémon en de kaarten 🙂
  Hij heeft al een redelijk stapeltje en vindt het spelletje wat je er mee kunt doen ook helemaal geweldig!

  Hopen op een heel klein gelukje!

  Beantwoorden
 • 26 november 2021 om 14:28
  Permalink

  Wow ik doe ontzettend mega graag mee voor mijn zoon, hij zal dit echt zo leuk vinden.

  Beantwoorden
 • 26 november 2021 om 13:29
  Permalink

  ook hier is de Pokémon kaarten rage toegeslagen, ik denk dat onze meiden helemaal uit hun dak gaan als ze deze prijs zouden winnen

  Beantwoorden
 • 26 november 2021 om 13:14
  Permalink

  Mijn zoontje heeft op zijn verlanglijstje alleen maar Pokémon kaarten staan… Tja dan moet je natuurlijk wel meedoen aan deze geweldige actie! Zoals verwacht is dit een populaire winactie, maar je weert maar nooit! 🍀

  Beantwoorden
 • 26 november 2021 om 12:41
  Permalink

  een supermooie winactie heb altijd pech met het winnen van pokemon kaarten hoop dat ik nou een keer geluk heb in de supermooie pokemon kaarten winnen mag heb namelijk een handicap in een beperking in ben een hele grote pokemon fan in daarom hoop ik dat ik nou een keer geluk heb in supermooie pokemon kaarten winnen mag

  Beantwoorden
 • 26 november 2021 om 11:36
  Permalink

  Ik doe graag mee voor onze zoon hij is dol op pokemon en vindt het verzamelen van de kaartjes geweldig. Dus ik waag graag een kansje voor hem 🙂

  Beantwoorden
  • 26 november 2021 om 15:28
   Permalink

   JAAAA,ïk doe graag mee met deze win actie. De kleinkinderen zijn net begonnen met sparen, dus dat zou een leuk begin zijn.

   Beantwoorden
 • 26 november 2021 om 11:06
  Permalink

  Ik doe graag mee voor de Pokémon kaarten voor mijn neefje en nichtje!

  Beantwoorden
 • 26 november 2021 om 10:38
  Permalink

  Heel leuk, we hebben hier 2 kinderen die heel blij zouden zijn met de Pokemon kaarten! 🙂

  Beantwoorden
 • 26 november 2021 om 08:59
  Permalink

  Op school zijn deze kaarten op dit moment helemaal hip de kids vinden ze echt geweldig als cadeautje zouden ze dan ook meer dan in de smaak vallen de kids kennen alle namen en soorten inmiddels van hun vriendjes nu mama nog ahahaha

  Beantwoorden
 • 26 november 2021 om 07:19
  Permalink

  Mijn zoontje Bart vindt Pokémon fantastisch en wil graag de kaartjes gaan verzamelen. Ik loot graag mee om zijn collectie een vliegende start te kunnen geven! 🤩❤️🔥🤞🏼🍀

  Beantwoorden
 • 26 november 2021 om 05:27
  Permalink

  Pokemon, je kunt ze hier niet blijer maken, dus doe heel graag mee

  Beantwoorden
 • 25 november 2021 om 23:47
  Permalink

  Mijn zoontje zou deze zo leuk vinden! Wij gaan duimen 🤞🏼🍀

  Beantwoorden
 • 25 november 2021 om 23:09
  Permalink

  Doe graag mee, er wordt hier nog elke dag mee gespeeld

  Beantwoorden
 • 25 november 2021 om 22:39
  Permalink

  Gave actie, graag doe ik mee, vroeger als kind droeg ik een Pikachu T’ shirt. Ik verzamelde toen ook Pokémon kaarten.Lijkt me erg leuk dit te winnen, vooral voor ons gezin, hier vallen Pokémon kaarten erg in de smaak. Gotta Catch ‘Em All !

  Beantwoorden
  • 27 november 2021 om 21:21
   Permalink

   Thuis ook een enorme fan! Die zou er zeker blij van worden.

   Beantwoorden
 • 25 november 2021 om 21:14
  Permalink

  Pokemonkaarten; de grootste wens van Lars (7) op zijn verlanglijstje van Sinterklaas en elke dag weer wordt er na school uitgebreid verteld welke kaarten er geruild en welke nieuw zijn. Ik snap er zelf weinig van, iets meer door de uitleg van hierboven (dank!), maar hij is er dol op. Ik zou hem enorm verrassen met Pokemon kaartjes.

  Beantwoorden
  • 25 november 2021 om 23:13
   Permalink

   Wij doen graag mee aan deze leuke winactie de kaarten zijn hier nu helemaal in trek. Zou ze graag aan mijn kids cadau willen doen voor de feestdagen, zou geweldig zijn.

   Beantwoorden
 • 25 november 2021 om 18:22
  Permalink

  Natuurlijk weet ik er niets van ( zeggen ze) . Maar er zijn er een paar die beweren er heel veel van te weten. Zoals je kunt met de kaarten di of dat doen , en ik sta er maar bij te kijken. Maar wat wel heel leuk is , dat zijn die glimmende oogjes en lachende snoetjes als ze ermee bezig zijn. Laat mij er dan maar niets vanaf weten ik geniet wel mee.

  Beantwoorden
 • 25 november 2021 om 18:12
  Permalink

  pikachu
  kleinzoon tije is de grootste pokemon fan die ik ken vandaar dat ik hem graag verwen

  Beantwoorden
 • 25 november 2021 om 18:10
  Permalink

  Eevee is favoriet bij mijn 8 jarige kleindochter en Pokémon staat bovenaan haar verlanglijstje voor haar verjaardag – 4 december- en Sinterklaas.
  Oma weet er niet veel van maar hoopt wel mee te mogen loten want dat zou toch wel geweldig zijn!

  Beantwoorden
 • 11 april 2021 om 13:32
  Permalink

  Mijn dochter van 7 wil ook graag Pokémon spelen. Ze kan al goed lezen, maar de kaarten zijn in het Engels toch? Is het makkelijk Engels?

  Beantwoorden
  • 18 mei 2021 om 08:32
   Permalink

   Hoi WIllem, er staat niet heel veel tekst op, dus het is wel te begrijpen. De termen worden vaak ook onder elkaar in het Engels gebruikt. Hartstikke leuk voor een 7-jarige!

   Beantwoorden
 • 30 mei 2020 om 17:40
  Permalink

  Kleinzoon van 7 heeft een knuffel van Mimikyu, dus die zal wel favoriet zijn.. De kaartjes spaart hij ook want samen met een vriendje zijn ze aan t ruilen.

  Beantwoorden
 • 30 mei 2020 om 17:33
  Permalink

  Ik was vergeten, welke pokemon onze zoon zijn favoriet is. Dit is Pikachu

  Beantwoorden
  • 25 november 2021 om 18:09
   Permalink

   Mijn drie kinderen zijn alle drie gek op Pokemon. Het staat op alle drie hun verlanglijstje. Ze ruilen ook veel met elkaar en spelen er ook samen mee. Dus ik doe graag voor ze mee om hun verzameling uit te breiden.

   Beantwoorden
   • 25 november 2021 om 18:21
    Permalink

    Zoooo, dank je wel.. Heb me door alle informatie van de pokemon kaarten heen geworsteld, haha..
    Ik doe doe heel graag mee voor een mooi setje pokemon kaarten. Dit is echt een mega hype geworden dit Jaar. Vooral omdat het dit jaar 25 jaar bestaat.. Op school gaat het over niks anders😅.. De pokemon kaarten staan hier bij beide meiden hoog op het lijstje. Dua we gaan duimen

    Beantwoorden
 • 30 mei 2020 om 16:13
  Permalink

  Squirtle is mijn zoon zijn favoriet. Doe heel graag mee, hij zou blij verrast zijn met deze prijs 🙂

  Beantwoorden
 • 30 mei 2020 om 12:17
  Permalink

  ik weet niet wie mijn kleinzoontje zijn favoriet is maar is een grote fan en zal heel blij zijn met extra pokemon kaarten

  Beantwoorden
  • 30 mei 2020 om 17:28
   Permalink

   Ik doe dolgraag mee voor mijn jongste kleinzoon. Pikachu is zijn favoriet, heb ik begrepen

   Beantwoorden
 • 30 mei 2020 om 06:50
  Permalink

  De hele dag niks anders dan Pokémon hier, en word ik overhoord over geëvalueerde vormen.
  De absolute favoriet is van mijn zoon is Squirtle, en m’n dochter is dol op Ponita.

  Beantwoorden
 • 29 mei 2020 om 23:49
  Permalink

  Ik doe graag mee voor mijn jongste kleinzoon. Pikachu. is zijn favoriet

  Beantwoorden
 • 29 mei 2020 om 23:43
  Permalink

  Onze jongste zoon Martin kwam vanmiddag uit school, of hij ook Pokémon kaarten mag bestellen. Op school is het weer helemaal in. Wij, ouders zijn weer op de hoogte gesteld hierover. Pikachu is Martin zijn favoriet

  Beantwoorden
 • 28 mei 2020 om 12:00
  Permalink

  Dat blijft toch wel Pikachu. Ik snap zelf nog helemaal niks van het spel, maar mijn zoon is er helemaal weg van, dus ik doe graag mee

  Beantwoorden
  • 30 mei 2020 om 17:37
   Permalink

   Ik doe dolgraag mee voor mijn jongste kleinzoon. Pikachu is zijn favoriet, heb ik begrepen

   Beantwoorden
 • 27 mei 2020 om 20:41
  Permalink

  Leuk voor mijn zoon! Zijn favoriet is volgens mij Squirtle.

  Beantwoorden
  • 30 mei 2020 om 17:35
   Permalink

   Ik was vergeten, welke pokemon onze zoon zijn favoriet is. Dit is Pikachu

   Beantwoorden
 • 26 mei 2020 om 18:18
  Permalink

  Mijn broertje zijn lievelings pokemon is Mewtwo. Volgende week wordt hij 8, en dit zou zijn verjaardag zonder groot feest toch iets beter maken!

  Beantwoorden
  • 27 november 2021 om 11:47
   Permalink

   Doe graag mee voor mij zoon. Hier is alles uitverkocht

   Beantwoorden
 • 26 mei 2020 om 14:02
  Permalink

  De grote favoriet van mijn zoon is de gele Pikachu.

  Beantwoorden
  • 27 mei 2020 om 19:03
   Permalink

   Mijn favoriete pokemon is psyduck om dat hij zoo grappig is en ook vaak heel onhandig doet

   Beantwoorden
 • 26 mei 2020 om 13:13
  Permalink

  Gaaf de favo pokemon kind is Onix de mijne is jynx

  Beantwoorden
 • 26 mei 2020 om 08:46
  Permalink

  mn buurjongetje is groot fan van Pikachu… zelfs zn kinderfeestje dat een Pokemon thema

  Beantwoorden
 • 25 mei 2020 om 21:43
  Permalink

  Pikachu is de favoriet van mijn kleinzoon.
  Ik volg Bloglovin en doe graag mee voor hem.

  Beantwoorden
 • 25 mei 2020 om 18:14
  Permalink

  wat zou mijn kleindochter daar blij mee zijn. haar favoriet is eevee

  Beantwoorden
 • 25 mei 2020 om 11:16
  Permalink

  jarno van 7 is gek op pokemon! zijn favoriet is (zijn knuffel) Togedemaru!

  Beantwoorden
 • 25 mei 2020 om 07:41
  Permalink

  Mijn zoontje is sinds zijn 5e jaar al fan van Haxorus. Ik zou heel graag deze set willen winnen voor hem. Hij is er uren zoet mee.

  Beantwoorden
 • 25 mei 2020 om 04:33
  Permalink

  Ik hoop ze voor mijn broertje te winnen. Zijn favoriet is Eevee. Die is een beetje net als hemzelf! Lief, schattig en altijd vrolijk 🥰🍀

  Beantwoorden
 • 24 mei 2020 om 22:03
  Permalink

  Mijn kleinkinderen zijn Pokémon fan♥️ ik loot mee

  Beantwoorden
 • 24 mei 2020 om 22:02
  Permalink

  Wauw Pokémon. Mijn zoontjes zijn gek op Pokémon. Hier Zou ik hen zeer graag met verrassen. Ik waagijn kans😊

  Beantwoorden
  • 25 mei 2020 om 04:06
   Permalink

   Wst een leuke winactie! Ik waag graag een kansje voor mijn neefje, hij is helemaal gek van Pokemon.

   Beantwoorden
 • 24 mei 2020 om 21:43
  Permalink

  Voor mijn vriend! Die was er als kind dol op. Dit is echt jeugdsentiment voor hem en dat gun ik hem!

  Beantwoorden
  • 27 november 2021 om 16:44
   Permalink

   Mijn beide zoons zijn sinds kort ook in de ban van pokemon, dus ik loot graag mee.

   Beantwoorden
 • 24 mei 2020 om 18:23
  Permalink

  Heel graag stuur ik mijn bericht van 18 februari nogmaals in om mee te doen aan deze super leuke actie van Pokemon. Pikachu is en blijft leuk voor ons , andere figuurtjes natuurlijk ook,maar ieder zijn voorkeur. Heel leuk allemaal.

  Beantwoorden
 • 24 mei 2020 om 13:16
  Permalink

  Ik doe mee voor de kinderen van mijn broer, ze zijn gek op pokemon. Hun favoriete Pokemon’s zijn Pikachu en Eevee.

  Beantwoorden
 • 20 februari 2020 om 15:25
  Permalink

  Gaaf! Ik doe graag mee want mijn zoontje is zo’n fan

  Beantwoorden
 • 20 februari 2020 om 11:14
  Permalink

  Heel graag doe ik mee voor mijn kleindochter, die Pokemon kaarten verzamelen geweldig leuk vindt.
  Ik volg op Bloglovin en waag voor haar een kansje.

  Beantwoorden
 • 19 februari 2020 om 16:28
  Permalink

  Ik heb hier twee spaarders in huis en maak dus heel graag kans 😉

  Beantwoorden
 • 19 februari 2020 om 11:30
  Permalink

  Ik doe mee voor mijn neefje die vindt Pokemon geweldig!

  Beantwoorden
 • 18 februari 2020 om 21:50
  Permalink

  Ik wil graag een kansje wagen om mee te doen voor mijn zoon Luuk. Hij is super fan van Pokémon. Ontzettend zuinig op zijn plaatjes die hij heeft (ook al zijn het er nog niet veel omdat ze voor ons te duur zijn) maar wat hij heeft is voor hem goud waard. Ik hoop voor hem dat zijn collectietje groter mag worden .🍀

  Beantwoorden
 • 18 februari 2020 om 21:48
  Permalink

  Ik doe heel heel erg graag mee voor Robin , die heeft een mapje en sleept het overal mee naar toe . De verrassing in het mapje zijn pokemonkaartjes en iedereen mag ze bewonderen, omdat ze zo mooi zijn. Zegt hij zelf. Enig gewoon. Maar eerlijk , ze zijn ook mooi en leuk om te zien . Heerlijk om te zien. Daarom doe ik graag mee aan deze bijzonder leuke actie.

  Beantwoorden
  • 23 mei 2020 om 16:18
   Permalink

   Oh dit zou onze zoon heel leuk vinden, hij is fan van eigenlijk alle figuren, maar stiekem is charmander favoriet, maar die is niet zo stoer dus sssstttt😂

   Beantwoorden
   • 30 mei 2020 om 17:21
    Permalink

    Ik doe heel graag mee, voor onze jongste zoon Martin. Hij is een grote fan van Pokemon

    Beantwoorden
 • 18 februari 2020 om 21:07
  Permalink

  Leuke winactie, ik loot graag mee voor mijn zoontje Thijs die een groot Pokémon fan is.

  Beantwoorden
 • 18 februari 2020 om 20:56
  Permalink

  Ik doe heel graag mee omdat zowel mijn zoon als mijn man de Pokémon TCG spelen!
  Ze bouwen samen decks en spelen dan tegen elkaar en ik zou ze graag verrassen met wat versterking :-)!!

  Beantwoorden
  • 19 februari 2020 om 09:23
   Permalink

   Super leuke winactie! Ik spaarde als kind Pokémonkaarten en nu volgt mijn zoontje mij op. Helaas heb ik mijn kaarten niet meer maar hij heeft inmiddels een leuke verzameling. We proberen nu het spel onder de knie te krijgen, maar dat valt nog niet mee. De serie Shield en Sword is echt fantastisch!

   Beantwoorden
  • 25 november 2021 om 21:43
   Permalink

   Maak graag kans voor mijn kleindochter Aivy. Die is gek op pokémon kaarten.

   Beantwoorden
 • 18 februari 2020 om 20:37
  Permalink

  supergaaf om mijn jongste zoon mee te verrassen!.
  Hij is zo gek op pokemon kaarten dat hij zelfs met mij mee naar rommelmarkten gaat om te kijken of hij daar wellicht kaarten kan scoren

  Beantwoorden
 • 18 februari 2020 om 20:04
  Permalink

  Jaah hier wordt mijn aapje echt heel blij van. Hij zeurt me de oren van het hoofd. Begin maart is hij jarig dus dit zou een super cadeau zijn!

  Beantwoorden
 • 18 februari 2020 om 18:25
  Permalink

  Heel leuk! Ik snap er weinig van maar mijn zoon vindt het geweldig.

  Beantwoorden
  • 18 februari 2020 om 20:31
   Permalink

   Mijn dochter is dol op Pokémon, ik doe heel graag mee. Ze is bijna jarig en hier gaat ze heel blij mee zijn!

   Beantwoorden
 • 18 februari 2020 om 18:08
  Permalink

  Geweldig leuk artikel de kids zijn dol op Pokemon zelf ben ik verslaafd aan Pokemon Go maar dat is zo anders dan de kaarten en het spel.
  Ik vind de kaarten wel grappig maar s echt leuk voor kids spelen en ruilen…..echter mogen ze van mij wel goedkoper, vidn ze erg duur voor de leeftijdsgroep.
  Ik maak graag kans voor de kids en als ik win hopelijk zonder ruzie delen LOL

  Beantwoorden
 • 16 februari 2020 om 19:03
  Permalink

  Ik dacht dat er al meer dan 800 Pokémon waren; maar ik kan het natuurlijk fout hebben. Mijn dochter vindt Pokémon Go nog steeds geweldig, spaart de kaarten (Koningsdag is altijd super met al die vrijmarkten) en heeft ook diverse spellen op haar Switch en Nintendo DS. Zij zou van zo’n boosterpack erg blij worden!

  Beantwoorden
 • 15 februari 2020 om 22:06
  Permalink

  Wat cool! Ik had ze vroeger ook en nu mijn zoontje op school zit, is het weer helemaal ‘in’. Hij heeft alleen nog geen kaarten, dus weet zeker dat hij hier heel blij van gaat worden 🙂

  Beantwoorden
 • 15 februari 2020 om 18:52
  Permalink

  Wat een leuk artikel! Mijn kleuter is sinds een paar maanden helemaal gek van Pokémon (geleerd op de BSO), maar ik heb inderdaad geen flauw idee hoe het werkt. Hij heeft voor zijn verjaardag een setje gekregen, en bekijkt deze meerdere keren per dag, heel schattig. Ik doe heel graag mee met deze winactie, want ik weet dat hij een gat in de lucht zou springen

  Beantwoorden
 • 15 februari 2020 om 17:11
  Permalink

  Ja onze jongens zouden dit heel erg leuk vinden!!

  Beantwoorden
 • 15 februari 2020 om 12:59
  Permalink

  doe zeer graag mee voor mijn kleinzoon die is grote fan van pokemon en zal zeer blij zijn met extra kaarten

  Beantwoorden
  • 30 mei 2020 om 17:31
   Permalink

   Ik doe heel graag mee voor mijn jongste zoon Martin, is de favoriete Pikachu

   Beantwoorden
 • 14 februari 2020 om 23:06
  Permalink

  Wat zal ik de liefste mama van de wereld zijn als ik deze voor zoonlief win!

  Beantwoorden
  • 15 februari 2020 om 13:34
   Permalink

   Jaaa wij doen graag mee! Hier 2 dikke pokemon fans😄

   Beantwoorden
 • 14 februari 2020 om 20:47
  Permalink

  Jaaa heel graag voor mijn kleine Pokemon fan! Die zou hier heeeeel blij van worden.

  Beantwoorden
 • 14 februari 2020 om 20:34
  Permalink

  Jaaaa voor mijn zoon Dex die vandaag thuiskwam met een ontzettend goed rapport 😊😊

  Beantwoorden
 • 14 februari 2020 om 20:27
  Permalink

  Wauw mijn 2 jongens zijn wild van pokémon, zelfs de jongste die eigenlijk nergens van houdt. Ik zou deze supergraag winnen om hun kleine verzameling uit te gaan bouwen. Tip; donderdag 27 februari is er een ruilmiddah bij veel intertoys vestigingen. Ik hoop dat we de vette uitbreiding winnen

  Beantwoorden
 • 14 februari 2020 om 20:16
  Permalink

  voor een jarige job is dit kado helemaal top, mijn kleinzoon maakt er graag kans op

  Beantwoorden
 • 14 februari 2020 om 20:14
  Permalink

  Super! Ik doe graag mee voor mijn zoon Tycho die gek is van Pokémon! ❤

  Beantwoorden
 • 14 februari 2020 om 20:09
  Permalink

  Yes ik doe graag mee voor onze Finn💙. Ik snap er zelf geen hout van, maar hij is echt een Mega Pokémon kaarten spaarder fan!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *