Home workout Decathlon

Bijzondere tijden vragen om creatieve oplossingen; een Home workout. Om die reden komt Decathlon in samenwerking met trainer en lifestyle-coach Radmilo Soda van Soda Bodyfit met de Decathlon home workout, een online workout speciaal voor thuisblijvers. Omdat binnen blijven niet hetzelfde is als stil zitten.

Wij zijn ook volop in beweging, maar een sportmoment om 12:00 uur, wat een goed plan! Doe jij ook mee?

Decathlon home sport

Soda Bodyfit

Het team van Soda Bodyfit gelooft altijd al dat persoonlijke training de beste manier is om te werken aan een gezond en sterk lichaam, maar nog meer ten tijde van de huidige pandemie. Nu sportscholen veelal gesloten zijn, en onnodige sociale contacten gemeden moeten worden, biedt Decathlon in samenwerking met Soda Bodyfit de oplossing: een online workout op verschillende niveaus om zo dicht mogelijk bij persoonlijke begeleiding te kunnen komen. En om thuisblijvend Nederland actief, gezond en sterk te houden!

Samen sterk

Op 18 maart wordt er om 12:00 een online workout verzorgd door Radmilo. Nadat Radmilo al een eerste workout heeft verzorgd voor alle medewerkers van Decathlon, wordt dit nu ook aangeboden voor de rest van Nederland en iedereen die tussen het werken door thuis wilt sporten.  Deze digitale workout is de eerste fase van een campagne om heel Nederland thuis aan het sporten te krijgen, want een goede weerstand is nu belangrijker dan ooit!

Decathlon home sport

De workout wordt gehost op sportenmetdecathlon.nl.

Meer sportieve blogs met kinderen

Snorkelmasker voor kinderen
Skien in Zell am See met jonge kinderen
Wedze thermokleding

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *