Houten prinsessenkasteel van Speelgoeddirect

Op zoek naar een verjaardagscadeau of Sinterklaascadeau voor een meisje van drie jaar? Wij zochten de leukste cadeaus uit, zo ook dit leuke Houten Prinsessen Kasteel van de webshop speelgoeddirect. Een poppenhuis in de vorm van een roze kasteel.

droomkastel houten prinssenkasteel

Cadeautips voor een peuter of kleuter

Prinsessen houden van spelen met prinsessen, dus dit houten prinsessenkasteel van het merk Melissa & Doug is een geweldig verjaardagscadeau. Het kasteel is gemaakt van hout en het is roze. Het is ongeveer 70 centimeter lang en 35 centimeter hoog. Het fungeert bij ons thuis als een poppenkast. Er zitten ook poppetjes inbegrepen (een prins en een prinses) en twee houtenpaarden, plus meubeltjes. Maar de mini  My Little Pony’s van mijn dochtertje wonen er ook met heel veel liefde in. Zoals is het een heel gemêleerd gezelschap in dit droomkasteeltje.

droomkastel houten prinssenkasteel

Het leuke aan dit houtenkasteel is dat je hem kan openklappen, hierdoor kun je dus binnen in het kasteel spelen. Je gebruikt het als een echt poppenhuis. Het kasteel heeft zelfs een houten ophaalbruggetje. Het kasteel neemt niet heel veel ruimte in beslag als je het niet gebruikt. Je vouwt het dicht en zet het weg. Als je het openklapt kun je wel de hele omgeving erbij betrekken, we zetten het graag op de een tafeltje, zo kun je er een heel mooie poppenwereld omheen maken.

droomkastel houten prinssenkasteel

Daarnaast vind ik houtenspeelgoed sowieso vaak erg leuk en mooi. Afgelopen jaren zijn we geregeld op vakantie geweest op plekken in Frankrijk; Loire, Dordogne, waar veel kastelen zijn. Daardoor zijn ze bij ons thuis veel bezig met prinsessen, ridders en kastelen. Dus ook het kastelenthema sluit hier mooi aan.

droomkastel houten prinssenkasteel

Productspecificaties:

Afmetingen 68 x 9 x 34,29 cm (lxbxh)
Merk Melissa & Doug
Leeftijd 3-6 jaar, 6-9 jaar, 9-12 jaar
Geslacht Meisjes

De prijs van dit kasteel varieert van € 49,95 tot slechts € 34,95 (bij Speelgoeddirect).

Please follow and like us:
Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Roze houten prinsessenkasteel Speelgoeddirect
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Bericht auteur: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *