Houten speelgoed en draaiende baby’s

what's on mama's mind jettieskidz5Ik heb houten speelgoed eigenlijk altijd al het leukst gevonden. Houten fietsjes, houten kinderwagens, houten blokken, het valt altijd in de smaak en het ziet er ook nog eens erg mooi uit. Tegenwoordig zie je wel vaker de geschilderde houten blokken, vind ik ook erg leuk. Met hout vind ik het altijd een soort van combinatie van “leuk om mee te spelen, maar ook heel decoratief op de kinderkamers of woonkamer”. Mooie combi dus.

Toen mijn zoontje 1 werd kreeg hij van zijn opa en oma een houten bakloopfiets. Dus niet zo maar een loopfiets, nee een bakfiets. Met vier wielen, dus lekker stevig. Een echt scheurmonster nu, want hij sjeest ermee door de kamer en tuin. Hij is erg stevig (de bakfiets, haha) en het heeft rubberen banden dus ideaal voor binnen. Dan is het wat minder erg als je ergens tegenaan botst. Hoewel hij wel erg zwaar is (weer de bakfiets) om ergens mee naar toe te nemen is het echt een ideaal fietsje. Maar als we een stukje gaan wandelen met hem (mijn zoontje) dan gaat er toch een plastic geval mee. Aangezien het nog al eens kan voorkomen dat jij het fietsje na een tijdje moet gaan dragen. Dan wil je echt niet met zo’n houtenbakfiets onder je arm lopen!

Afgelopen verjaardag of was het wellicht Sinterklaas? Kreeg hij van zijn andere opa en oma een mooie what's on mama's mind jettieskidz5blokkendoos vol met houtenblokken. Wederom hout, perfect speelgoed en een favoriet. Torens bouwen gaat goed en natuurlijk vinden baby´s het ook heerlijk om er op te sabbelen en knagen. Dus plezier voor twee of drie of vier (papa en mama erbij).

what's on mama's mind jettieskidz5Nu onze dreumes druk aan het praten is en ook de kleuren onder de knie heeft is het natuurlijk erg leuk om gekleurde blokken en blokken met tekst te hebben. Niet dat hij ze al kan lezen, maar ik vertel wel wat er op staat natuurlijk. Van Jettieskidz hebben we deze leukerds gekregen. Ook erg geschikt als bijvoorbeeld kraamcadeau. “Little Princess” zeggen de roze. En voor de zwarte hebben we “Little Superhero Hugo”.

Dus op de plankjes in de kinderkamers staan mooie houtenblokken. Ik vind het sowieso leuk om bezig te zijn met de aankleding van de kinderkamers. Vooral mijn dochters kamertje staat vol met schattige spulletjes. Van nachtlampjes tot babyschoentjes en van houtenblokken tot mooie verzorgingsproducten. Dit meisje komt niks te kort.

Commode

Naast de houtenblokken staat er nog veel meer op mijn dochters kamertje. Het is erg handig om op dewhat's on mama's mind jettieskidz5 commode wat spulletje te zetten die je snel wilt kunnen pakken. Zalfjes en luiers enz. Maar ook iets om je kleintje in de hand te geven tijdens het verschonen. Ik weet niet hoe dat bij jullie gaat. Maar die van mij die draait altijd direct naar der buik als je der luier openvouwt.

Mijn tip, geef haar iets in haar handen. Het liefst iets dat ze nog niet zo goed kent of een tijdje niet heeft vast gehad. Dus… dan is het extra handig als je veel babyproof fröbels hebt binnen handbereik. Soms een kammetje, soms een poppetje, soms een tubetje, soms een rammelaar, een kledingstuk, maar vooral houten blokken… kortom van alles om haar maar even 2 minuten op haar rug te kunnen laten liggen.

https://www.mamas-mind.nl/wp-content/uploads/2016/07/whats-on-mamas-mind-jettieskidz2.jpgVanuit dit mooie mandje kan mooie alle spulletjes pakken.

De toffe items komen van Jettieskidz. Echt een aanrader om eens rond te kijken.

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *