Identity Games 2x winnaar Speelgoed van het Jaar 2019

De verkiezing speelgoed van het jaar 2019 is achter de rug. De genomineerden waren de hele dag duimen aan het draaien, tot de winnaars bekend werden gemaakt in Nemo Science Museum Amsterdam.

Identity Games wint 2x Speelgoed van het jaar 2019

Identity Games had drie spellen met een nominatie dit jaar en won maar liefst 2 maal de prijs. In de leeftijdscategorie 6-7 jaar wint Lynx en in de leeftijdscategorie 18+

Escape Room The Game: 2 Players

Escape room 2 spelers

Woensdag vond de 46ste editie van de Speelgoed van het Jaar verkiezing plaats. Uit handen van Chazia Mourali mocht Rotterdamse spellenuitgever Identity Games twee prijzen in ontvangst nemen. Lynx, het zoekspel voor de hele familie, won in de leeftijdscategorie 6-7 jaar.

De laatste prijs van de verkiezing, spellen voor de leeftijdscategorie 18+, mocht Identity Games ook in ontvangst nemen voor het populaire Escape Room The Game: 2 Players.

In totaal werden zeven prijzen uitgereikt. Identity Games was tevens genomineerd in de leeftijdscategorie 10-11 jaar met Escape Room The Game: Jumanji Family Edition.

Packshot Jumanji

Lynx; speelgoed van het jaar 2019

Verbeter je concentratie en train tegelijkertijd je brein! Lynx is hét zoekspel voor de hele familie. Zet het spelbord als een puzzel in elkaar, schud de kaartjes en neem er drie. Waar zijn de koekjes, de gitaar en de tennisbal? Gebruik jouw lynx-achtige gezichts- en reactievermogen om als eerste de drie bijbehorende plaatjes te vinden en het spel te winnen!

Lynx identity games speelgoed van het jaar

Doordat het spelbord als een puzzel in elkaar zit, zijn de verschillende puzzelstukken steeds op een andere manier in elkaar te leggen. Denken jouw medespelers je dus te slim af te zijn door de volgorde van de afbeeldingen te onthouden? Wissel de puzzelstukken en je hebt weer een compleet nieuwe uitdaging om opnieuw jouw afbeeldingen als eerste te vinden.

Leeftijd: 6+
Aantal spelers: 2+ spelers
Speelduur: 15 minuten
Verkoopadviesprijs: € 24,99

Escape Room The Game: 2 Players

’s Werelds eerste thuisvariant op de populaire Escape Room gamebeleving is met twee personen te spelen met Escape Room The Game: 2 Players. De uitdagende puzzels en raadsels maken deze editie van Escape Room The Game het ideale cadeau voor iedere puzzelaar. In het spel zitten twee spannende avonturen waarmee je thuis of op vakantie per mysterie 60 minuten zoet bent: ‘Mad House’ en ‘Prison Island’. Om je kennis te laten maken met de speelwijze zit er ook een introductieavontuur bij.

Mad House

Vanuit het gekkenhuis laat je vriendin Diane weten dat de dokters een gruwelijke lobotomiebehandeling bij haar willen gaan uitvoeren. Hierna zal ze nooit meer dezelfde zijn…
Jij besluit haar zo snel mogelijk te bevrijden uit het zwaarbeveiligde gekkenhuis. Maar of je op tijd bent?

Prison Island

Eindelijk is het zover. Je pakt de aansteker van de bewusteloze bewaker Brent en symbolisch steek je het zorgvuldig doordachte ontsnappingsplan in de brand. Het brandalarm gaat af. De ontsnapping is begonnen!

Leeftijd: 16+
Aantal spelers: 1-2
Speelduur: 60 minuten
Verkoopadviesprijs: € 14,99

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *