Intocht en Sinterklaas met Lieve Labels

Zaterdag 17 november komt Sinterklaas weer in het land. Ga jij met je kinderen naar de intocht kijken? Vanaf maandag kun je ook weer naar het Sinterklaasjournaal kijken.

Pietenmutsjes met naam

Onze twee kinderen kregen superleuke pietenmutsjes van Lieve Labels, met hun naam erop. Voor de kinderen is het natuurlijk extra leuk om naar de intocht te kijken als ze zelf ook pietjes zijn. Mijn dochtertje kreeg voor haar verjaardag ook al een pietenjurkje, dus wij zijn er klaar voor. De pietenmutsjes van Lieve Labels zijn in veel verschillende kleurcombinaties te bestellen. Ik verwacht dat de pietenmutsjes ook gedragen worden tijdens het kijken van het Sinterklaasjournaal, elke avond.

Ook zo’n pietenmutsje? Deze kost € 6,50.

pietenmuts meisje

Zak van Sinterklaas gepersonaliseerd met naam

Wij kregen ook een Sinterklaaszak gepersonaliseerd met naam, daar gaan op 5 december heel veel cadeaus in. Ik vind het heel leuk, vooral nu mijn zoontje een beetje kan lezen, dat hij onze naam op de zak gaat treffen. Heeft Sinterklaas helemaal voor ons een zak gemaakt? De Sinterklaaszakken worden door Lieve Labels bedrukt:

Gepersonaliseerde Sinterklaaszak

Een mooie zak van Sinterklaas voor de Sinterklaascadeautjes met opdruk naar keuze. Kies de naam van je kind, of laat de familienaam er op drukken. Er zijn genoeg mogelijkheden om deze zak te personaliseren naar wens. Op de zak met de mijter staat standaard: ‘de zak van:’

Deze zak ziet er heel mooi uit en de opdruk is heel helder. We zijn er heel blij mee en gaan de zak weer vullen met veel te veel speelgoed.

– advertentie-
Dobbeltoppers 2018

Ook een gepersonaliseerde Sinterklaaszak voor jouw gezin? Deze kost € 9,95.

Sinterklaasjournaal

Net als elk jaar presenteert Dieuwertje Blok weer het Sinterklaasjournaal. Vanaf 12 november te zien op NPO Zapp om 18:00 uur.

pietenmutsje jongen

Landelijke intocht

De landelijke intocht van de sint is op 17 november in Zaandijk en de Zaanse Schans. De intocht in Zaanstad is op 17 november vanaf 12.00 uur live te volgen bij Zapp en op de website van het Sinterklaasjournaal.

 

 

 

Please follow and like us:
Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Lieve Labels Sinterklaas
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *