Jarig!

image
Hoera! Het is feest. Ik ben jarig. Vandaag ben ik 31 jaar geworden. Poeh, wat voelt dat alweer oud. 

Ik ga het dit jaar voor het eerst eens niet vieren. Sowieso vind ik een donderdag geen leuke dag voor een verjaardag. Maar met zo’n klein meisje van 3,5 week heb ik hele andere behoeften merk ik. Beetje rustig aan doen, lekker met het gezinnetje bij elkaar en knuffelen met de kids.

Papa is werken en oma past op donderdag op op onze stoere dreumes. Vandaag gaan we lekker mee naar oma. Wel zo gezellig.

Ik vind het een beetje gek dat ik alweer 31 ben. Ik voel me al jaren 22, alsof ik op die leeftijd ben blijven hangen. Goed gevoel natuurlijk, maar schijn bedriegt.

Had ik mij dat vroeger voorgesteld, dat ik op m’n 31ste mama zou zijn van een zoon en dochter? Ik herinner me wel dat ik weleens zei dat ik voor m’n 30ste moeder wilde zijn. Als kind kun je zulke uitspraken doen. Dat is gelukt. Uiteraard weet je nu dat dat helemaal niet zo’n vanzelfsprekendheid is dat dat lukt. Maar als kind is alles mogelijk natuurlijk.

Ik was 29 toen m’n zoontje geboren werd en nu nog net drie weken 30 bij m’n dochtertje.

Wat ik verder ga doen vandaag? Hopelijk een lekker stuk taart eten. Liefst iets met slagroom of Bossche bollen mmmm, nu al zin in. Mij maak je gelukkig met slagroomtaart of een lekkere appelkruimeltaart. En ik ben niet eens meer zwanger!!

Bericht auteur: mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

2 reacties op “Jarig!

  Ilse van Kreanimo

  (12 november 2015 - 18:41)

  Proficiat. … Hopelijk een taart met veel slagroom gehad.

   mamasmind

   (12 november 2015 - 19:08)

   Haha ja en chocolade soesjes !! Dankjewel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *