JBL Go 3 speaker in je werkkamer

Deze zomer zijn we verhuisd en van de lock down hebben we geleerd dat er zomaar eens vaker thuis gewerkt kan moeten worden dan we gewend zijn. Dus er moest een fatsoenlijke werkkamer komen voor ons, met een bureau, een goed scherm en bovenal een heel fijne bureaustoel. Doordat we sowieso in een nieuw huis kwamen konden we vanaf nul beginnen en meteen een goede werkkamer maken. Daarbij konden we rekeninghouden met onze wensen.

jbl speaker thuiswerk office

Inmiddels zitten we alweer in een lockdown, in elk geval tot 19 januari 2021 wordt van ons verwacht dat we thuiswerken. De gezelligste tijd van het jaar zitten we alleen, maar wel in rijkelijk versierde huizen. Kerstboom, kerstster, lichtjes, we hebben ons best gedaan om een fijne sfeer te creëren. Terwijl ik aan mijn computer blogs zit te typen realiseer ik mij ineens wat ik nog mis: Kerstmuziek. Ik heb nog geen een Mariah Carrey onder werktijd gehoord, in plaats daarvan hoor ik alleen maar het getik van mijn toetsenbord. Dat hebben we nu opgelost, met een kleine draadloze speaker van JBL. De JBL speaker is de JBL Go 3 speaker, dit is een mini speaker die handig is om mee te nemen, maar ook prima in je werkkamer geplaatst kan worden. Het geeft een heel helder geluid voor zo’n kleine speaker. Daarnaast kan je hem ook makkelijk mee nemen naar een andere ruimte, bijvoorbeeld de badkamer of je slaapkamer.

JBL Go 3 speaker

De draadloze mini speaker is waterdicht en heeft een accuduur van 5 uur. Hij kost op de meeste plekken € 39,95, hij is te koop op bol of in de officiële JBL webshop. Dus daar kan ik heel wat kerstliedjes mee afspelen deze dagen. Ik zet op mijn telefoon de radio aan en speel het af over de JBL Go 3 mini speaker. Wat supermakkelijk is met zo’n draadloze speaker, dat je hem heel makkelijk snel installeert. Je houdt het Bluetooth tekentje op het JBL speakertje ingedrukt, vervolgens zie je hem op je smartphone in je bluetooth apparaten lijst staan. Deze heet dan JBL Go 3 in mijn geval. Daar klik je op en vervolgens is hij verbonden. Ik heb de app Sky Radio op mijn telefoon gedownload vanuit de appstore. Als ik die app aanzet, gaat nu automatisch mijn JBL mini speaker aan, omdat deze verbonden is met mijn telefoon en het dichtstbij staat. Ideaal.

Het geluid is ook echt goed, dat verwacht je haast niet van zo’n kleine speaker, maar het is echt heel geschikt voor de werkkamer.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *