Je eigen kinderkleding laten bedrukken

what's on mama's mind jettieskidz5Ik vind het erg leuk om met kinderkleding bezig te zijn. Ik volg veel kinderkledingmerken en hun nieuwste collecties, gewoon omdat ik het zo leuk vind. Stoer, maar ook schattig voor mijn zoontje van 2,5 jaar en roze en meisjesachtig voor mijn dochtertje van 9 maanden. De kledingkasten van mijn kids puilen ook uit.

Wat ik erg leuk vind zijn de bedrukte t-shirtjes met teksten die je nu veel ziet. Bijvoorbeeld met “Hoera, ik ben twee” of “Hoi, ik ben Milan (of een andere naam)”.  Voor mijn dochtertje vind ik dat ook wel leuk om straks met haar verjaardag aan te trekken. Een leuk rokje met daarop een stoer t-shirt met “Ik ben 1 jaar”! Bijvoorbeeld een roze rokje met een zwart-wit t-shirt erop, leuke laarsjes eronder en klaar.

T-shirt bedrukken

Je kunt de shirts op ook zelf ontwerpen. Je kunt op deze site bijvoorbeeld een t-shirt bedrukken. Je kuntwhat's on mama's mind jettieskidz5 kiezen uit tientallen kleuren en je kan zowel tekst als afbeeldingen kiezen. Met een afbeelding is ook leuk. Doe je bijvoorbeeld de tekst “Big brother is watching you” op een schattig roze t-shirtje en dan een foto van haar broer op haar shirt.

Het is trouwens ook erg leuk om als onthulling te doen dat je kleintje een broertje of een zusje krijgt. Je trekt de grote broer bijvoorbeeld een shirt aan met “nummer 2 wordt net zo lief”! Kunnen opa en oma mooi raden wat daar mee wordt bedoeld.

Op die site is er erg veel keuze van kleur, maar ook positie van de bedrukking etc. Stel dat je zelf ontwerpt kun je hier ook grote aantallen inkopen natuurlijk. Dus mocht je een goed idee hebben, dan kan je er veel leuks creëren.  Ben benieuwd of jullie je eigen kinderkleding laten bedrukken of eerder kopen als het al bedrukt is.

Het duurt nog ruim 2 maanden voordat mijn dochtertje 1 wordt, dus ik heb nog even tijd om na te denken wat haar echte outfit gaat worden.

 

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *