Jezelf verwennen als drukke moeder? 5x leuke ideeën!

Als moeder heb je waarschijnlijk een volle agenda. Naast het zorgen voor je kinderen en werken wil je misschien ook nog sporten en moeten ook de huishoudelijke taken nog gedaan worden. Aangezien je het vast vaak enorm druk hebt, mag je ook wel eens wat tijd voor jezelf nemen. Hoe je jezelf als drukke moeder zo nu en dan kunt verwennen? Wij zetten 5 leuke ideeën op een rij!

boek lezen
Afbeelding van Elien Smid via Pixabay

Koop iets leuks

Jezelf verwennen als drukke moeder? Wat je zou kunnen doen, is zo nu en dan wat leuks voor jezelf kopen. Als moeder is de kans groot dat je het meeste koopt voor je kids. Maar je mag jezelf natuurlijk ook wel eens flink gaan verwennen. Of het nu een kledingstuk, accessoire of iets anders leuks is: je hebt het vast verdiend. Ga je online shoppen? Lees dan vooral reviews van bedrijven om te kijken waar je het beste jouw bestelling kunt plaatsen.

Een wellness dagje

Wat een leuk idee kan zijn als je ervan houdt, is om een wellness dagje te plannen. Dit kun je doen door zelf thuis aan de slag te gaan met heerlijke huidverzorgingsproducten en het nemen van bijvoorbeeld een ontspannen bad. Als je op zoek bent naar heerlijke producten die je hiervoor kunt gebruiken, zou je kunnen kijken bij Body Shop Gent. Je zou er natuurlijk ook voor kunnen kiezen om een bezoekje te brengen aan een wellnesscentrum.

Dagje uit

Al een lange tijd geen vrije dag gehad? Tijd om dit te regelen! Je mag jezelf heus wel eens verwennen met een heerlijke dag vrij. Je kunt deze dag dan bijvoorbeeld gebruiken om iets leuks te doen met je partner, vrienden of familie. Of je nu naar het strand gaat, gaat winkelen of een ander uitje op de planning hebt: je kunt een dag vol plezier tegemoet gaan.

Film- of serieavond

Kun jij optimaal genieten van een goede film of serie? Dan kan dat ook een goede manier zijn om jezelf nu en dan te verwennen. Maak je agenda helemaal vrij. Ter ontspanning kun je dan een goede film of serie aanzetten. Pak er wat lekkere snacks bij en genieten maar!

Een boek lezen

Vind je het fijn om een boek te lezen, maar heb je er haast nooit tijd voor? Dan is het goed om hier ook eens af en toe tijd voor te maken. Als je het leuk vindt om te lezen, kan dit een ideale manier zijn voor ontspanning.

Deze ideetjes zou je in gedachten kunnen houden als je jezelf graag wat vaker wilt verwennen als drukke moeder. Zorg er dus voor dat je soms een me-time momentje hebt!

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *