Juf en meester bedankjes

Het einde van het schooljaar nadert en dan is het gebruikelijk om voor de leerkracht van jouw kinderen een bedankje mee te brengen. Ik selecteerde een aantal leuke creaties en cadeautjes van de webshop Hippe Traktaties.

Mijn zoontje heeft twee meesters, dus daar mocht natuurlijk iets cools voor uit worden gezocht. Of je nu zelf iets maakt, of een kant en klaar cadeautjes wilt, bij deze leuke webshop is er genoeg keuze. Ik wist eigenlijk niet zo dat het echt gebruikelijk is om een afscheidscadeautje mee te nemen, maar ik begreep wel van een paar juffen (van een andere school) dat sommige kinderen heel teleurgesteld zijn als ze zelf niks bij zich hebben en andere kinderen wel. Het hoeft echt geen groot cadeau te zijn, maar een bedankje met een leuk knutselwerkje bijvoorbeeld is superleuk. Volgens mij zijn juffen en meesters ook gek op chocolade, wat denk jij? 😉

Kant en klare bedankjes

Hoe makkelijk is dat, een superleuk bedankje dat al voor jou is uitgedacht, uitgewerkt en wordt ingepakt. Het zijn drukke tijden en misschien ben jij zelf niet zo creatief. Met een klein budget kun je al een heel leuk creatief cadeautje mee laten brengen door jouw zoon of dochter naar school.

je bent mijn favorietje bedankje

Notitieboekje met pen: Je bent mij favorietje: € 3,98. Superschattig met de Milkshake

coolste meester bedankje

Voor onze coole meesters hebben we de “You are so cool” notitieboekjes met pen; € 3,98. Mijn zoontje heeft twee mannelijke leerkrachten voor zijn kleuterklas, superleuk. Het zijn echt coole meesters, dus ze krijgen natuurlijk dit setje.

aju paraplu afscheid juf of meester

Notitieboekje met gelpen in de vorm van een paraplu “aju paraplu”: € 4,50.

 

DIY creaties voor juf en meester

Wil je zelf creatief aan de slag, maar zoek je nog een finishing touch? Een sticker, een kaartje of een cadeaulabel erbij. Maak bijvoorbeeld een potje met dropjes, hartjessnoepjes of een andere lekkernij en plak er een feestelijke afscheidssticker op

cadeaulabel coolEen ronde sticker voor de coolste meester, € 0,30 plak je op een wekpotje op cadeauverpakking.

hartstikke bedankt sticker

Of de ronde sticker, hartstikke bedankt, nu voor € 0,10, koopje!

aju paraplu sticker

Deze vind ik zelf ook helemaal leuk, de aju paraplu sticker. Bij hippe traktaties koop je deze in een setje van vijf stickers, voor € 1,25.

i am your biggest fan

Cadeaulabels, zijn ook altijd leuk. I am your biggest fan. Voor € 1,00.

Hippe Traktaties

What's on mama's mind robotje hippe traktaties

Hippe Traktaties heeft, zoals de naam al zegt, veel meer dan alleen bedankjes, ook heel hippe traktaties. Of je nou gaat trakteren op school, het kinderdagverblijf, de gastouder, peuterspeelzaal of de bso, er is zoveel leuks. De traktaties kunnen los besteld worden, met een prikker of knijpertje en heel feestelijk met folie en lint. Hipperdepip probeert de traktaties zo te maken dat ze niet kapot worden gescheurd tijdens het opeten. Zo heeft elk kind een leuk aandenken dat hij of zij mee naar huis kan nemen

 

Please follow and like us:
Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Meester bedankje Hippe Trakaties
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Post Author: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *