Julianatoren presenteert: Jul & Julia Zomerweken

Wij gingen er gisteren weer een dagje op uit, met de kinderen. Dit keer naar het kinderpretpark de Julianatoren in Apeldoorn. Wij wonen er niet zo ver vandaan, maar zijn er met de kinderen nog niet geweest, tot gisteren. Vroeger ben ik er overigens wel een aantal keer geweest, maar heel veel herinnerde ik mij er niet van. Dus ik was heel benieuwd naar ons avontuur.

julianatoren

 

Jul & Julia Zomerweken

We gingen vrijdag naar Jul & Julia zomerweken. We vertrokken in de loop van de ochtend, we waren er rond 11:00 uur. Toen was P1 helaas al vol, het park gaat om 10:30 uur open, dus als je net wat eerder bent, kan je recht voor de deur parkeren. De volgende parkeerplaats is ook geen probleem. Je rijdt dan ongeveer een kilometer verder en daar kan je dan op P2 parkeren. Vanaf daar vertrek een gave roze Julianatorenbus. Die bracht ons mooi recht voor de deur. Dus bus is al een avontuur op zich voor de kinderen en het biedt zoveel plek dat wij er meteen in mee konden.

julianatoren

Superdag!

Mijn kinderen van 2,5 jaar en 4 jaar keken hun ogen uit. Wat een boel keuze, we begonnen meteen bij de Dino tour. Daar stonden we wel even in de rij. Het was sowieso best druk, maar niet overal stonden lange rijen. Het was ook een supermooie dag, want het was 30 graden en dus zomers weer. We hebben, denk ik, 20 minuten gewacht, voordat we de Dino tour konden doen. Het was de moeite waard hoor, erg leuk.

julianatoren dino tour

 

Vervolgens zijn we allerlei attracties in geweest. Het terrein is niet extreem groot, maar er is zoveel te beleven dat je je echt de hele dag kunt vermaken. Mijn dochtertje van 2,5 jaar is ongeveer 95-98 cm, dus zij mocht al in heel veel dingen, maar niet alles. Mijn zoontje van 4,5 jaar mocht met zijn =/- 1.10 cm bijna overal in. In sommige dingen gingen ze samen, dan kon grote broer even op zijn kleinere zusje letten.

julianatoren

De brandweer, waar je zelf mocht sproeien was wel erg populair, ook omdat het was verkoeling bood. Zo zijn er ook een groot aantal dingen op het water.

julianatoren brandweer

‘s Middags hebben we geluncht, met een kidsbox en hamburger menu. We zaten buiten en keken ondertussen naar de show van Cas de ranger. Wat een vermaak voor de kids! Als toetje nog een slush puppy natuurlijk.

julianatoren slush

Voor ons was het echt een top dag! De kinderen waren ook heerlijk moe erna. Het hoogtepunt was het reuzenrad, daar zijn we geëindigd, toen naar huis!

De hele zomervakantie tot en met 31 augustus

Tot en met 31 augustus vinden de Jul & Julia Zomerweken plaats in kinderpretpark Julianatoren. Bezoekers van het Apeldoornse pretpark genieten van de nieuwe spectaculaire parkshow “Jul & Julia en de reis om de wereld”. Deze show is maar liefst vier keer per dag te zien in het Jul & Julia Theater en duurt ongeveer 25 minuten. Tevens kan er op het Torenpodium mee worden geswingd tijdens de Mexicaanse dansshow van mevrouw Suikerspin en leert meneer Kaasgaaf iedereen limbo dansen. Julia de Muis neemt iedereen dansend mee naar Thailand in Julia’s Toko Show Uiteraard kan er ook volop genoten worden van de meer dan 60 te gekke attracties, waaronder de Paardenbaan, de Sombrero en de Safaribaan.

julianatoren

Het verhaal ‘Jul & Julia en de Reis om de Wereld’

In de nieuwe show ‘Jul & Julia en de Reis om de Wereld’, gaan de twee muizenvriendjes Jul & Julia samen met meneer Kaasgaaf en mevrouw Suikerspin op reis naar verre landen. En dat is niet om vakantie te vieren …. De boeven hebben namelijk weer iets nieuws bedacht om de baas van Kinderpretpark Julianatoren te worden. Zouden de twee muizenvriendjes de boeven te slim af zijn?

julianatoren

Mexicaanse Dansshow en Limbo dansen

Mevrouw Suikerspin krijgt gegarandeerd het hele park aan het swingen. Met haar nieuwe gezellige zomerse nummer “Mexico-o-oh” zet ze samen met Jul & Julia het pretpark op de kop. Iedereen danst gegarandeerd mee! En meneer Kaasgaaf houdt het limbo touw steeds lager wanneer de kleine bezoekers al dansend en swingend er onderdoor gaan. Beide shows duren ongeveer 15 minuten en zijn te zien op het Torenpodium.

Kinderpretpark Julianatoren is de hele zomervakantie alle dagen geopend van 10:00 uur tot 17:00 uur. Van 28 juli tot en met 19 augustus is de Julianatoren geopend vanaf 9:30 uur. Alle shows zijn bij de toegangsprijs van het pretpark inbegrepen.

Please follow and like us:
Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Jul & Julia Zomerweken
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Post Author: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *