Just Dance 2019 – Nintendo Switch

We dansen nog steeds wekelijk met de Nintendo Switch en Just Dance 2018, maar vanaf nu mogen we ook dansen met de nieuwste muziek hits, dankzij Ubisoft hebben we Just Dance 2019 op de Nintendo mogen installeren!

nintendo switch just dance 2018

Just Dance 2019

Just Dance 2019 is de nieuwste editie van de grootste muziekgameserie allertijden! Dans op 40 nieuwe nummers waaronder ‘Finesse (Remix)’ van Bruno Mars ft. Cardi B en ‘One Kiss’ van Calvin Harris & Dua Lipa. Just Dance 2019 heeft verschillende modi, waaronder:

  • World Dance Floor, waar spelers online met elkaar kunnen dansen
  • Sweat Modus, waar je de calorieën er vanaf kan zweten
  • Kids Modus, speciaal uitgezochte nummers en dansroutines voor de jongste dansers.

nintendo switch just dance 2018

Nintendo Switch

De Nintendo Switch is enigszins vergelijkbaar met de Wii, vind ik. De Nintendo Switch bestaat sinds maart 2017. Het voordeel van de Nintendo Switch als spelcomputer is dat je hem zowel kan aansluiten thuis op de tv, als dat je hem mee kunt nemen op vakantie of bij een uitstapje. Je kunt hem namelijk ook als hand-held gebruiken. De uitbreiding van de Nintendo Labo is tevens een groot voordeel van de Nintendo Switch, want dat is een erg mooie combinatie van knutselen en gamen.

Nintendo switch labo

Kleine kinderen en Just Dance

Onze koters van net 3 jaar en bijna 5 jaar vinden Just Dance superleuk en het meedoen gaat heel goed. Het is daarmee uitermate geschikt voor peuters en kleuters, maar ook voor veel grotere kinderen. Ik vind dat wat dat betreft dit spel de meest brede leeftijdsrange heeft van de Nintendo Switch spellen. Of je nu 3 jaar bent of 80 jaar, er zit voor iedereen wat bij en het is door iedereen uit te voeren.

Just Dance 2019 is uitgegeven door Ubisoft. Just Dance is verkrijgbaar vanaf € 39,95, zie hier de webshop van Ubisoft.

 

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Just dance 2019
Beoordeling
51star1star1star1star1star

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Een gedachte over “Just Dance 2019 – Nintendo Switch

  • 5 november 2018 om 11:29
    Permalink

    mijn kleinzoon heeft hem aan de sint gevraagd

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *