Kambukka drinkfles

Kambukka lanceert de Lagoon Kids; de knoeivrije drinkfles voor schoolkinderen. Onderaan deze blog tref je een kortingscode voor gratis verzending.

Nu de scholen weer beginnen kun je misschien wel een nieuwe drinkbeker gebruiken, maar wel eentje die niet lekt, want daar wordt jouw kind echt niet blij van. Wij kregen er twee in deze leuke doosjes.

Kambukka drinkfles

Bij ons op school is er een continurooster, dus er moet zeker één fles en lunchtrommel mee naar school. Je wilt natuurlijk dat je kinderen genoeg drinken, maar daarbij vind ik het heel belangrijk dat je kinderen een beker hebben die makkelijk voor hen is, maar niet lekt. Deze beker lekt niet, maar is wel makkelijk open te maken voor de kleine kinderhandjes. Ik heb weleens gehoord dat kinderen hun beker of broodtrommeltje niet zelf open krijgen, omdat ze te ingewikkeld zijn of er te veel kracht voor nodig is. Soms durven ze het niet te vragen aan de juf of meester, want ze willen het graag zelf doen. Kortom, zoek een goede beker uit voor je kinderen en oefen even.

Van lessen krijg je dorst

Kambukka drinkfles

Van de lessen op school krijg je dorst, dus moet je op tijd drinken. Als het kan zonder te knoeien. Daarom introduceert Kambukka de 100% lekvrije drinkfles voor kinderen: Lagoon. Een sterke, kleurrijke fles met stoere, grappige of lieve opdruk. Zo’n vrolijke fles laat je niet thuis, die neem je elke dag mee naar school. Om je dorst te lessen, want water drinken is gezond. Informatie: www.kambukka.com.

De drinkfles kan tegen een flinke stoot wat goed uitkomt is als het er wild aan toe gaat op het schoolplein. Dankzij de handige greep ligt hij supercomfortabel in de hand. De fles is makkelijk te gebruiken dankzij het spout lid dat je openklapt om te drinken. Dankzij het vaste rietje in de fles is knoeien haast onmogelijk. Kinderen kunnen zo naar hartenlust spelen, terwijl ze af en toe drinken.

Kambukka drinkfles

De leukste comic-personages

De waterfles is gemaakt van slijtvast Tritan dat geen geuren of kleuren vasthoudt. Om de Lagoon schoon te maken na een dag vol avontuur plaats je hem gewoon in de vaatwasser. Wat ook handig is: elke deksel van Kambukka past op elke beker, ongeacht het formaat.

De drinkfles Lagoon is verkrijgbaar in superhippe kleuren met comic-personages als Flying Superboy, Magic Princess, Urban Dino, Rainbow Unicorn, Basket Robo, Happy Alien, Ocean Mermaid en Flying Supergirl.

De Kambukka Lagoon Kids waterfles is verkrijgbaar via webshops en speciaalzaken zoals de Bijenkorf. In twee formaten: 400 ml € 17,90 en 500 ml € 18,90. Informatie: www.kambukka.com.

Kambukka drinkfles

Over Kambukka

Kambukka ontwerpt trendy drinkoplossingen voor actieve mensen die onderweg zijn. De gebruikers kiezen bewust voor flessen die passen bij hun actieve levensstijl en persoonlijkheid. Op die manier kunnen ze hun dorst naar meer uiten: meer avonturen, meer plezier, meer actie.

Kambukka-drinkware is 100% lekvrij en gemakkelijk uit elkaar te halen voor reiniging. Met tien jaar ervaring achter de rug, weet het merk precies hoe ze aan de behoeften van verschillende soorten gebruikers over de hele wereld kan voldoen.

Bestel de Kambukka drinkbeker met gratis verzending

Kambukka fles kunnen bestellen met gratis verzending tot 20 september 2019 in Nederland en België. Gebruik de discountcode: BACKTOSCHOOL.

Please follow and like us:
Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Kambukka drinkfles
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Post Author: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *