Kidi DJ Mix Vtech Speelgoed van het jaar

Wie straks als DJ de hele meute volledig uit z’n plaat laat gaan, werkt vanaf vandaag al aan zijn of haar skills. Fijn toch dat VTech precies weet welke dromen kinderen koesteren en daarop speelgoed ontwikkelt waarmee ze écht vooruitkomen. Spelend leren, spelend dromen: het kan dus wel! Ook om die reden is de Kidi DJ Mix dit jaar tot Speelgoed van het Jaar 2021, in de categorie 6 en 7 jaar uitgeroepen, Voor muzikale talenten en feestbeesten.

Leuker wordt kennismaken met techniek niet, dankzij de draaitafel waarmee ze hun eigen muziekcreaties maken. Noem het gerust een professional in kinderuitvoering, deze stoere 12-in-1 alleskunner: de Kidi DJ Mix. Mixen, opnemen, crossfaden en wel tig mogelijkheden om zelf muziek te maken zitten erin. Uitgedraaid zijn ze voorlopig niet. Er zitten meer dan 2000 mixcombinaties in, maar ook een discolamp die synchroon aan elke tune voor coole lichteffecten zorgt.

Vtech kid dj mix

De Kidi DJ Mix zal verkrijgbaar zijn vanaf medio oktober 2021,
Advies verkoopprijs: VTech Kidi DJ Mix € 67,00.

Wil je ook stemmen op speelgoed van het jaar? Dat kan via deze link. In deze leeftijdsgroep begint het competitie-element een steeds grotere rol te spelen. Kinderen vinden het heerlijk om spelletjes te doen waarbij ze elkaar kunnen overtroeven. Het maakt niet uit of ze nu buiten of binnen spelen, met vriendjes of vriendinnetjes, broertjes of zusjes, of met ouders. Er zijn dan ook allerlei soorten speelgoed die op deze behoefte inspelen.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

2 gedachten over “Kidi DJ Mix Vtech Speelgoed van het jaar

 • 13 maart 2022 om 14:18
  Permalink

  Hey! Een vraagje is de vetch kidi dj ook nog leuk voor kinderen vanaf 9 jaar? Of zouden ze er dan sneller op uitgekeken zijn en een “echte” dj optie leuker vinden?

  Mvg,
  Frits

  Beantwoorden
  • 14 maart 2022 om 09:14
   Permalink

   Hoi Frits,

   Dat denk ik zeker, het is altijd afhankelijk van je eigen kind, maar het heeft behoorlijk wat opties.
   het apparaat staat in eerste instantie in een demo stond, daar moet je hem wel van afhalen, anders kan je er niet zoveel mee.
   Er zit een draaischijf op voor geluidseffecten en je kan opnames maken en later opnieuw afspelen. Daarnaast zijn er diverse muziekstijlen. Het zeker een vermakelijk stuk speelgoed.

   Groetjes
   Kim

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *