Kidsfashion lief!lifestyle zomerjassen 2017

What's on mama's mind zomerjasHet is lente! Tijd om weer een te shoppen voor nieuwe zomerkleding. De zomerjassen staan altijd eerst op het programma, want die heb je nog wel nodig de eerste zonnige dagen. Vooral nu merk je dat de zon wel schijnt, maar dat de wind nog best fris is.

Een mooie jas is een belangrijk kledingstuk, vind ik. Je hebt een jas vaak aan en hij maakt de outfit af. Je wilt niet na twee weken uitgekeken zijn op een jas, want vaak heb je maar één of twee zomerjassen, toch? Ik neem aan dat je niet voor elke outfit een aparte jas scoort, of doe jij dat wel? Lucky you, haha. We hebben er niet eens ruimte voor op de kapstok.

Een zomerjas verdient dus aandacht en moet je stijl matchen. Mijn zoontje (3 jaar) draagt vrijwel altijd What's on mama's mind zomerjasspijkerbroeken, veel blauw. Daar past veel op, maar we willen natuurlijk niet dat het te saai wordt. Dus voor de zomer hebben we een rode jas uitgezocht. Een lekkere knalkleur. Hem staat de kleur prachtig en de jas is ook nog eens erg fijn.

Zomerjassen

Toen er een doos bezorgd werd met de zomerjassen van lief! lifestyle, wist hij al wat er in zat, want we hadden de jas samen uitgezocht. Een ‘rode’ wilde hij. Dat was verrassend, want als je vraagt welke kleur hij (überhaupt iets, noem maar wat) zou willen, dan is zijn antwoord altijd ‘blauw’. Verrassend dus, maar wij vonden het een goede keuze, want het is een prachtige jas. Hij scheurde de tape van de doos (hij moest wel eerst zijn zusje van de doos af krijgen, haha) en haalde zijn jas eruit. Helemaal gelukkig is hij ermee. Hoewel het er afgelopen weekend eigenlijk nog iets te koud voor was, trok hij hem ook meteen buiten al aan. De jas lijkt wel wind dicht, of hij hield zich gewoon groot, omdat hij de jas zo mooi vond.

What's on mama's mind zomerjasOok voor mijn dochtertje (1,5 jaar) zat er een jas in de doos. Zij als echte ‘fashionista’ wilde hem natuurlijk ook gelijk aan. Zij houdt sowieso heel erg van verkleden en kleding van ons aantrekken, dat hebben we bij mijn zoontje niet vaak gezien. Misschien het verschil tussen een jongen en een meisje, maar hoogstwaarschijnlijk gewoon twee verschillende persoonlijkheden.

Het jasje dat er voor mijn dochtertje in zit is echt ontzettend leuk. Daar ben ik zelf helemaal verzot op. Het staat haar fantastisch, maar het is simpelweg een geweldig jasje. De kleur blauw is mooi, de witte hartjes zijn schattig en de knalroze touwtjes, met de fuchsia voering maken het af. Die voering zie je mooi als je de mouwtjes net een stukje omslaat bij de polsjes.

Tijd om te shoppen

Wil jij ook een zomerjas van lief! lifestyle shoppen, bekijk hier alle zomerjassen.

What's on mama's mind zomerjasWhat's on mama's mind zomerjas

 

 

 

 

De schattige blauwe trenchcoat die mijn dochtertje kreeg van lief! shop je hier: jas / trenchcoat met capuchon, voor € 59,95.
De stoere rode jas die mijn zoon kreeg van lief! shop je hier: knalrode jas met capuchon, ook voor € 59,95.

 

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

1 reactie op “Kidsfashion lief!lifestyle zomerjassen 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *