Kidsfashion zomercollectie Tapete

What's on mama's mind tapeteIk mocht kennismaken met een voor mij nieuw kinderkledingmerk: Tapete. Kende jij het al? Ze hebben een ontzettend leuke zomercollectie. Misschien herken je er wel iets in van het merk Little Label? Dit mooie merk heeft Tapete namelijk overgenomen en het is nu dan ook te koop in de webshop van Little Label. Ik vind het een perfecte combinatie.

 

Zomerkleding van Tapete

Als ik de website met kleding van Tapete bekijk dan zie je meteen de mooie stoffen die zijn gebruikt. Het materiaal is soepel, maar stevig en duidelijk comfortabel. Voor mijn kinderen zag ik meteen heel veel moois. Mijn dochtertje van 1,5 jaar heeft van dit merk net maatje 92. Ze draagt over het algemeen nog vaak maatje 86, dus het is nog een klein beetje ruim. Mijn zoontje is 3 jaar (van januari) en heeft maatje 104 van dit merk. Hij is ongeveer 100 cm, dus deze maat zit hem als gegoten. Voor beiden heb ik heel erg leuke gespikkelde outfits, vrolijk en speels.

What's on mama's mind tapeteOutfit van Tapete for girls

Maat 92 off white speckle trui met Jules the dragonfly

Een vrolijk gespikkelde trui, met een libelle erop, in de kleur zalmroze. De trui voelt heerlijk zacht en heeft een mooie zomerse uitstraling. Lekker als het nog niet al te warm is, of ’s avonds na een dagje zon en strand.

Maat 92 off white speckle shortje

Zo schattig dat mijn kleine meisje deze zomer kan lopen. Vorig jaar was ze net begonnen met kruipen, dat is toch anders. De zomeroutfits staan haar nu nog leuker. Heerlijk die blote beentjes in dit schattige shortje. Ook weet met spikkeltjes. Een mooie t-shirtje er op en de dag kan beginnen!

Het spikkel shortje van Tapete vind je in de shop.

Outfit van Tapete for boysWhat's on mama's mind Tapete zomerkleding

Maat 98 – 104 faded denim short

Mijn zoontje draagt vaak spijkerbroeken. Dat is iets heel anders dan zo’n comfortabele broek als deze, maar ik denk dat hij nooit meer wat anders wil als hij deze broek aan heeft gehad. Het is een mooie katoenen korte broek. “Faded denim” is de kleur, voor mij is dat lichtblauw. Perfect voor de zomer, lekker om in buiten te spelen, maar ook prima geschikt voor uiteten met de kids op het terras.
Kijk hier voor de leuke korte broek van Tapete.

What's on mama's mind tapeteMaat 98 – 104 off white speckle trui met cactus

Hoe gaaf is deze trui? Ik vind hem echt werkelijk fantastisch. Hoe schattig de uitvoering met de libelle van mijn dochtertje is, zo stoer vind ik deze cactus trui voor mijn zoon. Hij is fris en zomers, maar ook lekker warm. Perfect geschikt voor nu, maar ook voor na een dagje zomerse zon. Deze kan je het hele voorjaar en zomer dragen hoor! Ook weer de leuke spikkels, ik wil zelf ook spikkel trui!!
Shop de trui met cactus van Tapete.

Over Tapete

Tapete is een Nederlands merk, opgericht in 2008. Ontstaan in Amsterdam en gericht op kinderen van 0 tot 10 jaar. Sinds afgelopen jaar is het dus onderdeel van het evenzo Nederlandse merk: Little Label. “A match made in heaven” noemen ze het zelf. Ik vind dat wel begrijpelijk, want de stijlen van beide merken passen erg goed bij elkaar. Ookal is Little Label wat bescheidener met opdrukken en dergelijke en heeft Tapete juist veel prints en erg speels.

Voor deze blog heb ik deze mooie outfits voor mijn kinderen gekregen om kennis te maken met het merk. Ik ben er ontzettend blij mee, je zult ook wat leuke foto’s terugzien op Instagram: mamasmind.

 

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

3 gedachten over “Kidsfashion zomercollectie Tapete

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *