Kidsfashion zomerjurkjes uitzoeken

Ik had toch weer eens een keuze dilemma als het gaat om kleding uitkiezen voor mijn dochtertje. Ik ben gek op kleurtjes en gek op jurkjes. Bij de webshop Kixx Online ging ik op zoek naar een leuk zomerjurkje voor mijn dochtertje (1,5 jaar). Ze is nu ongeveer 80 cm dus typisch maatje 86 zou ik zeggen.

Omdat ik kiezen lastig vind probeer ik soms met een budget te werken. Dan zet ik in de webshop het maximale bedrag dat een outfit mag kosten gewoon op een x-bedrag. Nu probeerde ik het met jurkjes onder de € 30.  Vervolgens verzamel ik deze items aan ga ik hieruit de leukste kiezen.

Zie hier 5 jurkjes onder 30 euro waar mijn oog op viel:

Zomerjurkjes

What's on mama's mind kixx jurkjes

 

 

Toelichting bij de jurkjes

Claesen’s jurk en luierbroekje geel/wit gestreept tricot jurkje. Ik vind het een schattig jurkje met een beetje humor. Het eendje is schattig, leuk voor de allerkleinsten. De prijs € 24,95.

Beebielove jurkje, kobaltblauw. Dit vind ik een geweldig jurkjes voor op het strand. Blote beentjes en blote voetjes eronder. De prijs € 24,95.

B.Nosy jurkje neon-roze met wit: geweldig leuk spontaan jurkjes. Lekker roze, een zoet ijsje erop en een leuk model met het koortje dat je kan aansnoeren. De prijs € 24,95.

Quapi Jurk aqua blauw met groene tuniek/jurk. Dit vind ik een heel leuk jurkje voor zowel voorjaar en zomer. Een mooi knalkleurtje en leuk met een koortje. Als hij in het begin nog wat lang is dan kan je het riempje wat aansnoeren en over het riempje het jurkje laten bollen. De prijs € 24,95.

Quapi Jurk neon-oranje tuniek/jurk. Gaaf kleurtje en mooi model. Net als het andere Quapi jurkje (de blauwe) zelfde model, leuk! De prijs € 29,95.

Wat ga ik kiezen?

Genoeg keuze dus voor de zomer. Dit zijn mijn favorieten. Binnenkort lees je welke mijn uiteindelijke favoriet is geworden, want één van de jurkjes heb ik zojuist besteld.

Weet je welke het is geworden?
De Quapi jurk, aqua blauw met groen, met het oranje ceintuur. Geweldige keuze. Deze maat valt trouwens wat kleiner. Mijn dochtertje is ongeveer 80 cm (in elk geval niet groter) en heeft het jurkje in maatje 86-92, die zit al aardig strak.

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *