Kinderboek: Alles is Chill (8+ jaar)

Alles is chill, het mindfulness- en yogaboek voor kinderen, geschreven door Stine Jensen. Na het grote succes van de filosofische themaboeken Alles wat ik voel, Alles wat was en Alles over wie ik ben, komt Stine Jensen nu bij uitgeverij Kluitman met een filosofisch kinderboek voor lichaam, hart en geest: Alles is chill (8+), waarin Stine kinderen op een leuke manier helpt om beter in hun vel te zitten.

ALLES IS CHILL

In Alles is chill legt Stine uit wat onrust doet met je lichaam. Hoe raak je gestrest? Waar voel je dat in je lichaam? Vervolgens kunnen kinderen aan de hand van oefeningen aan de slag met diverse thema’s, zoals ademen, bewegen en positief denken. De korte teksten worden afgewisseld met vrolijke illustraties, interessante feitjes, open vragen, spelletjes, recepten en adem- en yogaoefeningen.

Chill is een verzamelwoord geworden voor alerlei dingen, van ontspannen op de bank tot lekker in je vel zitten (ik voel me chill). Chill is positief en we willen ons allemaal wel chill voelen, dit boek kan hierbij helpen. Het boek geeft je handvatten om een balans te vinden in waar jij je goed bij voelt en rustig van wordt. Zodat je je vrij voelt om te zijn wie je bent en te doen wie je wilt. Het is een mooi boek, dat zich richt op kinderen vanaf ongeveer 8 jaar, maar ik weet zeker dat je er zelf ook wat aan kan hebben.

Alles is chill stine jensen

STINE JENSEN

Stine Jensen is filosoof, schrijver en programmamaker. Er verschenen al tien kinderboeken van haar hand. Lieve Stine, weet jij het? werd bekroond met een Zilveren Griffel, Vriendschap is alles met een Zilveren Penseel voor illustrator Karst-Janneke Rogaar, Alles wat ik voel stond wekenlang bovenaan op de kinderboeken bestsellerlijst en Alles wat was werd getipt door het DWDD Boekenpanel. Voor volwassenen schreef ze het succesvolle Go East. Een filosoof reist door de wereld van yoga, mindfulness en spiritualiteit, dat genomineerd werd voor Beste Spirituele Boek van 2016. 

SAM LOMAN

Sam Loman studeerde Illustratie aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam, waar ze haar Bachelor of Design in 2005 haalde. In 2011 heeft ze op de University of Hertfordshire, Engeland, haar Master of Arts gehaald. Naast illustreren fotografeert ze, ontwerpt ze producten en schrijft ze zelf ook kinderboeken en non-fictie. Haar doel is om beelden te creëren die het moois van de wereld om ons heen laten zien.

Alles is chill. Lekker in je vel en je lijf | Stine Jensen | € 19,99 | 128 pagina’s | verschijnt in juni | Kluitman | isbn 978 90 206 2267 6

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *