Kinderboek avi lezen: De avonturen van Robbie Robot (7 jaar)

Er bestaan ontzettend veel leuke kinderboeken, er is genoeg keuze wat dat betreft. Toch vind ik het voor de beginnende lezers niet altijd makkelijk om een leuk boek te vinden. In het begin is lezen moeilijk en vermoeiend, het is daarom belangrijk dat het boek een kind boeit. Maar, makkelijke boeken hebben vaak weinig tekst dus hoe maak je nog een leuk boek voor die eerste lezers. Er zijn een hoop boeken waarbij je amper een verhaal terugvindt in de tekst. Doordat er enkel startende zinnetje staan zoals Mies is een poes, poes eet. Gelukkig zijn ze er wel de leuke boeken. Zoals De avonturen van robbie Robot, Superbig is in de war. Een boek voor de beginnende lezer (ongeveer 7 tot 9 jaar), met korte zinnen en tekstballonnen. Met leuke tekeningen en gekke avonturen.

Bekijk deze blog met uitleg over avi lezen, als je meer weten over hoe avi-niveau en avi lezen werkt.

de avonturen van robbie robot

De avonturen van Robbie Robot – Superbig is in de war

de avonturen van robbie robot

Dit boek is uitermate geschikt voor beginnende lezers dankzij de korte zinnen en de tekstballonnen. Bovendien zullen de gekke avonturen Robbie Robot in het blauwe bos heel wat kinderen kunnen bekoren. Het begint allemaal met Superbig die denkt dat hij een superheld is. Er is alleen een klein probleem: hij heeft helemaal geen superkrachten! Kan Robbie hem helpen voordat hij heel veel domme dingen doet? Een grappig verhaal over vriendschap en liefde.

Nederlands Hardcover 9789044761405 Druk: 1 februari 2022 72 pagina’s

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *