Kinderboek – De schokkende waarheid over energie – 8+ jaar

In dit boek uit de serie Spoedcursus meesterbrein lees en leer je over energie. Je gaat op onderzoek uit en krijgt antwoorden op alle grote vragen over energie. Weetjes, strip en infographics zorgen ervoor dat je zelf een energie expert wordt. Wie zijn beroemde energiehelden? “Word extra geniaal met deze informatie” .

Voor ons is het niet het eerste boek uit deze serie dat we in onze collectie hebben. De schokkende waarheid over energie is de 5e in de serie Spoedcursus meesterbrein. Geweldig interessant voor kinderen vanaf ongeveer 8 jaar oud.

de schokkende waarheid over energie

De schokkende waarheid over energie

Als je het hebt over actualiteit dan staat energie veelal bovenaan op moment. Daarom is het extra interessant om hier meer van te begrijpen. We maken veel gebruik van energie, het heeft echter een enorme impact op de natuur en het klimaat.

“Tegenwoordig wordt er actief gezocht naar duurzame energiebronnen. Om die te vinden is het cruciaal om eerst te begrijpen wat energie is. Ontdek alles over hoe mensen erin slaagden energie op te wekken en transformeer jezelf tot een energie-expert. Lees dit boek, doe zelf onderzoek en ontdek de schokkende waarheid over energie.”

Het boek is niet alleen boeiend voor kinderen. Het is reuze interessant om er samen doorheen te gaan en met elkaar te praten over energie en hoe mensen 1 miljoen jaar geleden (waarschijnlijk) al wisten hoe ze de chemische energie van hout kunnen omzetten in thermische en stralingsenergie door het te verbranden tot de uitdagingen rondom klimaatverandering die nu actueel zijn.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *