Kinderboek Eén voor jou, twee voor mij

Een prentenboek dat gaat over delen. Eerlijk zullen we alles delen, maar wat is eigenlijk eerlijk delen. Als je drie snoepjes hebt en je bent met zijn tweeën, wie mag dan het derde snoepje?

kinderboek één voor jou en twee voor mij

Eén voor jou, twee voor mij

Eén voor jou, twee voor mij is een heel grappig boek over delen. Twee dieren in het bos; beer en wezel, gaan samen de paddestoelen eten die beer heeft gevonden, maar wezel heeft bereidt. Wie verdient er twee, want tsja, met drie paddestoelen en twee eters, dan krijgt er altijd ééntje meer, of minder. Beer is groot en zou meer nodig hebben, dan die kleine wezel, maar misschien moet kleine wezel nog groeien? Gelukkig komt vos er aan, die maakt een einde aan de onenigheid, want hij snoept de derde paddenstoel gauw op. Als twee honden vechten om een been, dan gaat de derde er mee heen. Zoiets?

Oh jee, was het nou maar klaar, komt er een dessert met drie aardbeien aan. Zouden ze de derde netjes door snijden? Of zouden ze nu weer de strijd aangaan?

kinderboek één voor jou en twee voor mij

Wat vinden we van dit prentenboek?

Leuk boek, kinderen zullen het heel herkenbaar vinden. Zouden ze er ook wat van leren van dit kinderboek? Ik vind het een erg leuk boek, er zit humor in en een beetje moraal, maar niet belerend. Echt een boek voor peuters en kleuters. De tekeningen zijn heel speels en vrolijk. Leuk boek.

Auteur: Mühle, Jörg
Uitgever: Gottmer
Pagina’s: 32 pagina’s
ISBN: 9789025771454

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Kinderboek Eén voor jou, twee voor mij
Beoordeling
51star1star1star1star1star

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *