Kinderboek Mevrouw Das Meneer Ping

Een hartverwarmend prentenboek dat perfect aansluit bij het thema van de Boekenweek. Mevrouw Das en Meneer Ping is het ontroerende verhaal van twee buren die heel verschillend zijn. Als ze denken dat het gras groener is aan de overkant, komen ze erachter dat ze eigenlijk maar één ding willen… elkaar.

Een kinderboek dat gaat over verschillen, het anders zijn en het anders mogen zijn dan de ander. Leren van elkaar en elkaar in de waarde laten. Wat jij mooi vindt, hoeft een ander niet mooi te vinden. Een groene tuin is de een zijn droom maar de ander zijn nachtmerrie. Net als in dit boek zie je hoe verschillend mensen kunnen zijn, maar hoe mooi dat toch ook weer kan zijn als je elkaar daar in respecteert.

Het boek is prachtig geïllustreerd.

Mevrouw Das en Meneer Ping

Sprookjesachtig prentenboek van meesterverteller Rindert Kromhout over verschil dat er mag zijn. Met prachtige illustraties van Natascha Stenvert.

mevrouw das en meneer ping

Mevrouw Das heeft een jungle vol mooie planten. Meneer Ping veegt elke dag zijn tuin vol tegels schoon. Mevrouw Das geeft graag een paar plantjes aan meneer Ping en hij legt met liefde een tegelpaadje voor haar als haar tuin modderig is. Van het een komt het ander…
Zo keren hun tuintjes langzaam om en uiteindelijk ruilen mevrouw Das en meneer Ping van huis. Maar eigenlijk willen ze iets anders… Elkaar!

Mevrouw Das en Meneer Ping | Rindert Kromhout en Natascha Stenvert | ISBN 978 902 588 311 9 | € 15,99 | Leeftijd: 4 – 7 jaar | Verschijnt: 9 maart

Kinderboekenweek 2022 – Gi ga groen

De kinderboeken week 2022 loopt van woensdag 5 oktober tot zondag 16 oktober
Het thema van de boekenweek dit jaar is gi-ga groen.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *