Kinderboeken: 10 redenen waarom

10 redenen waarom olifanten geweldig zijn en 10 redenen waarom schildpadden geweldig zijn, zijn de eerste twee boeken in een nieuwe non-fictie serie vol leerzame feitjes voor jonge lezers.

Gottmer 10 redenen waarom olfianten en schildpadden bijzonder zijn

Dierenliefhebbers

Deze leuke non-fictieboekjes zijn gevuld met korte, eenvoudige teksten en leerzame tips om dieren te beschermen. Ze zijn geschikt voor jonge dierenliefhebbers voor wie een groot non-fictie boek nog te moeilijk is. Deze eerste twee boeken uit de serie bevatten tien bijzondere feiten over olifanten en schildpadden. Wist je bijvoorbeeld dat schildpadden al sinds de tijd van de dinosauriërs op aarde zijn? En dat olifanten met hun grote oren een onweersbui honderden kilometers verderop kunnen horen?

10 redenen waarom olifanten geweldig zijn

Gottmer 10 redenen waarom olfianten bijzonder zijn

Kinderen zijn vaak wel onder de indruk van olifanten. In de dierentuin worden ze graag gespot door kinderen, maar het liefst natuurlijk zie je ze in het wild. Olifanten zijn te onderscheiden in twee soorten: de Afrikaanse olifant en de Aziatische olifant. Je leest in het boekje over deze bijzondere reuzen. Prachtig boek, met prachtige tekeningen. Heel leuk en leerzaam voor kinderen. 10 feiten die je goed gaat onthouden.

ISBN: 9789025770228

10 redenen waarom schildpadden geweldig zijn

Gottmer 10 redenen waarom schildpadden bijzonder zijn

Er zijn veel verschillende soorten schildpadden, kun jij ze uit elkaar houden? Een andere kleur, een ander schild en een ander formaat. Er zijn wel zeven verschillende. Lees over de dino’s en over hoe oud schildpadden wel niet kunnen worden. Het boek is indrukwekkend en heel educatief. Prachtig boekje, met geweldig mooie illustraties! Leuk en leerzaam

ISBN: 9789025770211

Door het stevige, handzame formaat en de korte, eenvoudige teksten, is deze serie perfect voor jonge lezers. Zo kan direct ingespeeld worden op de nieuwsgierigheid van kinderen.

Please follow and like us:
Samenvatting
Review datum
Reviewed item
10 redenen waarom serie
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Bericht auteur: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *