Kinderboeken: Kijk naar mij! serie

Ik ben een bij en Ik ben een lieveheersbeestje zijn de eerste twee boeken in een nieuwe serie natuurboekjes vol leerzame feitjes voor jonge kinderen. Twee prachtige kinderboeken van Magali Attiogbé vol superleuke en uitnodigende tekeningen.

Kijk mij kinderboekenserie natuur Bij en Lieveheersbeestje

Ik ben een bij

In het boekje ik ben een bij leer je wat een bij is. Hoe ziet een bijtje eruit, wat voor een werk doet een bij? Ze maken honing en bewaken hun nestje goed. Een leerzaam boekje, dat erg aantrekkelijk is door de prachtige en kleurrijke tekeningen. Je kijkt je ogen uit.

Pagina’s: 18 pagina’s
ISBN: 9789025770419

Kijk mij kinderboekenserie natuur Bij en Lieveheersbeestje

Ik ben een lieveheersbeestje

Net als Ik ben een bij word je meteen in een bad van kleuren gedompeld. Een supervrolijk boekje over een lieveheersbeestje. Leer hoe een lieveheersbeestje zijn dag doorbrengt. Lees ook over zijn baby’tjes; de larven, die uit de eitjes van de lieveheersbeestjes komen en zelf ook weer mooie rode met zwarte stippen krijgen als ze in een lieveheersbeestje veranderen.

Pagina’s: 18 pagina’s
ISBN: 9789025770426

Natuurliefhebbers

In deze serie van natuurboekjes voor peuters vertelt steeds een ander dier over zijn of haar dagelijks leven. Leer over het dagelijksleven van de bij en het lieveheersbeestje. De vrolijke gekleurde illustraties, in combinatie met fappen en doorkijkjes, bieden allerlei voorleesmogelijkheden.

Please follow and like us:
Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Kinderboeken serie Kijk mij
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Bericht auteur: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *