Kinderboekenserie: Liam en de Monsters 8+ jaar

In de kinderboekenserie Liam en de monsters is het tweede boek verschenen: De Spuugtand Hagedis. Na Liam en de monsters en de Goorhoorn zal Liam nu gewapend met zijn katapult, magische stenen en bijzondere kaart het dorp moeten beschermen tegen spuugtandhagedissen.

Mooie en spannende kinderboeken voor kinderen om zelf te lezen. Adviesleeftijd vanaf ongeveer 8 jaar.

liam en de monsters

Liam en de Monsters

Liam is een leerling van de wachter. Het is zijn taak om zijn dorp tegen de monsters uit het donkere woud te beschermen. In de kinderboekenserie Liam en de Monsters beleef je zijn spannende avonturen met hem mee. Liam woont in een wereld waar monsters het dorp aan willen vallen. Wat er aan de andere kant van de dorpsmuur gebeurd is een groot geheim, dat geheim heeft Liam gezworen te bewaren, het is zijn taak om het dorp in het woud te beschermen tegen deze monsters.

Een prachtige serie vol sprekende illustraties.

Liam en de monsters en de Goorhoorn

Liam maakt zich geen zorgen over de taak die hem op zijn negende verjaardag te wachten staat. Hij weet vrij zeker dat hij een simpel baantje zal krijgen. Maar als hij de envelop openmaakt, staat er slechts één woord: TOPGEHEIM. Liam blijkt de nieuwe leerling van de Wachter te zijn, die het dorp moet beschermen tegen de monsters uit het donkere woud. Gewapend met een katapult, magische stenen en een bijzondere kaart gaat Liam het bos in voor zijn eerste missie: de gevreesde goorhoorn tegenhouden als die te dicht bij het dorp dreigt te komen…

Liam en de monsters en de Spuugtand hagedis

Ook nu moet Liam het dorp weer beschermen, dit maal zijn de monsters grote hagedissen waar je voor uit moet kijken. Zwelt hun keel op? Ren dan zo hard als je kunt weg. Een belangrijke tip die Liam krijgt, ze spugen eerst en bijten daarna! Wees op je hoede.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *