Kinderboekreview: Bobbi viert Sint-Maarten

Ken je Bobbi al van kinderboekenschrijfster Monica Maas? Dit schattige beertje beleeft superveel avonturen en nu gaat hij Sint-Maarten vieren. Op 11 november is het weer Sint-Maarten. Gaan jouw kinderen ook met een lampion langs de deuren zondag 11 november?

Bobbi Viert Sint-Maarten

Bobbi viert Sint-Maarten

In dit leuke boekje worden peuters voorbereid op het vieren van Sint-Maarten. Wij lezen al twee weken elke dag voor uit dit boekje, mijn zoontje vindt het namelijk superleuk. Voor het slapen gaan zingt hij “Sint-Maarten, Sint-Maarten”. Dus we komen al in de stemming voor 11 november. We hebben nog niet eerder met lampionnen langs de huizen gelopen voor deze viering, maar nu hij door het boekje zo geïnteresseerd is geraak, gaan we dat misschien wel doen.

In het boekje leert Bobbi op school van zijn juf over Sint-Maarten, ze leren een liedje en gaan lampionnen knutselen. Vervolgens gaat Bobbi met zijn vriendjes en moeder langs de huizen om snoep te vragen. Met een rugzak vol snoep keert hij weer terug naar huis. Volgens mij is dat een van de meest interessante stukjes uit het boekje, haha, snoep!

Het is een erg leuk boekje, sowieso zijn de Bobbi boekjes heel leuk voor peuters en kleuters.

Bobbi viert sint-maarten

 

Auteur: Monica Maas
Aantal pagina’s: 32 pagina’s
Formaat: 18,8 x 16×6 cm
ISBN: 9789020684384

Please follow and like us:
Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Bobbi viert Sint-Maarten
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Bericht auteur: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *