Kinderfilm Casper en Emma op jacht naar de schat op DV

De superleuke kinderfilm Casper en Emma op jacht naar de schat is inmiddels verschenen op dvd. De dvd’s van de winactie zijn inmiddels vergeven, maar natuurlijk vertel ik je graag meer over deze leuk film en wat wij er zelf van vinden!

Sinds 22 oktober 2019 op dvd en al sinds 5 oktober verkrijgbaar op On Demand de kinderfilm Casper en Emma op jacht naar de schat.

Lees hier het verhaal van deze superleuke kinderfilm, die je nu op dvd kan bekijken. Heb je hem in de bioscoop gezien en wil je hem nog een keer gezien? Of is het niet gelukt om hem in de bioscoop te kijken, met de DVD kun je hem onbeperkt kijken. Maar, je kan hem ook on demand bekijken.  Sinds oktober geniet je dus van deze leuke kinderfilm van Just Entertainment op DVD en on Demand.

Kinderfilm: Casper en Emma op jacht naar de schat

poster casper en emma
Nu ook op DVD

 

Casper en Emma op jacht naar de schat

Het is zomer en beste vriendjes Casper en Emma brengen samen de vakantie door in het strandhuis van opa. De twee gaan zwemmen, visjes vangen en zandkastelen bouwen. Wat een plezier! Maar dan vinden ze op het strand een oud kistje met daarin een mysterieuze rebus. Het kistje blijkt van de opa van Emma te zijn, hij heeft het lang geleden samen met zijn beste vriend Alfred begraven. Opa heeft Alfred al 65 jaar niet meer gesproken. Casper en Emma moeten er niet aan denken om elkaar zo lang niet te zien!

De vondst van de rebus is het begin van een grote schattenjacht, waarbij de vriendjes de hele omgeving afspeuren naar aanwijzingen. En natuurlijk gaan Mevrouw Konijn en Welpje gezellig mee tijdens de zoektocht. De schattenjacht eindigt met een grote verrassing en Casper en Emma leren iets heel belangrijks: vriendschap is de grootste schat van allemaal.

Bekijk hier de trailer van de film op YouTube:

Wat vinden we van de film?

Sinds dat ze vorig jaar op tv een film van Casper en Emma zagen, zijn mijn kinder fan. Zelf kende ik Casper en Emma ook nog niet echt, ik had de namen wel gehoord en er weleens wat van voorbij zien komen, maar pas toen ik met hen de film meekeek zag ik hoe leuk het is voor ze.
Het is echt heel erg gemaakt voor de jonge kinderen. Het is avontuurlijk en herkenbaar, maar ook fantasierijk. Net als deze film weer, de kinderen hebben de film al heel vaak gekeken. Ik heb weleens vaker verteld, dat wij een dvd-speler voor de kinderen in de auto hebben, deze zetten we aan als we langere afstanden moeten rijden.
Bijvoorbeeld op vakantie, maar ook als we bijvoorbeeld een dagje weggaan naar de dierentuin of een eventje vanuit de blog, waarbij de kinderen ook uitgenodigd zijn. Zoals het De verkiezing Speelgoed van het jaar onlangs.
De kinderen vinden het heerlijk om zo hun tijd in de auto door te komen en ze kiezen zelf hun favoriete films uit het DVD mapje. Casper en Emma werd vol enthousiasme door ze ontvangen en dus ook herhaaldelijk bekeken!

Please follow and like us:
Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Casper en Emma op DVD
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Post Author: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

20 reacties op “Kinderfilm Casper en Emma op jacht naar de schat op DV

  Krista Houdijk - van Olderen

  (30 oktober 2019 - 09:02)

  Hier zou ik mijn dochter van bijna 4 heel blij mee gaan maken! Ze kijkt de afgelopen dagen veel Casper en Emma via Netflix omdat ze nu een beginnende longontsteking heeft en al weken kwakkelt. Ze kan wel een oppepper gebruiken en zo zou ze ook Casper en Emma in de auto kunnen kijken; wordt dat ook weer aangenaam terwijl ze niet fit is…

  Els Black

  (29 oktober 2019 - 18:23)

  Ik doe graag mee, de kinderen vinden Casper en Emma erg leuk

   Jannieke

   (29 oktober 2019 - 23:40)

   Jaaa mijn zoon en dochter zijn groot fan! Ze kunnen alle afleveringen en films blijven kijken en is na 100x nog steeds leuk, maar voor mijzelf is het stiekem ook wel leuk als er een nieuwe is om (mee) te kijken?

  Ramona Van Leeuwen

  (29 oktober 2019 - 17:37)

  Graag doe ik mee met deze actie, mijn zoon is net casper en emma samen met zijn buurmeisje, samen op de fiets voor het huis, samen met de knuffels spelen en samen op de schommel, heerlijk is het altijd om de gesprekjes te horen van die twee!
  Daarbij heeft mijn zoon net zo als casper en emma zijn knuffel altijd mee in zijn schooltas.

   Shirley de Paauw

   (30 oktober 2019 - 15:06)

   Zou echt geweldig zijn! Hebben ze weer een nieuw deel die bij de collectie kan. Ze zijn hier zo dol op casper en emma. ❤️?

  Sanne kobus

  (29 oktober 2019 - 11:39)

  Zoontje wordt 22 nov 5 jaar!! Groot feest en zn eerste kinderfeestje! Piraten thema, we gaan op zoek naar de schat en spelletjes doen om vaardigheden te oefenen die een piraat ook moet kunnen! Zou n super leuke prijs zijn voor hem!

  Linda Smeets

  (28 oktober 2019 - 22:40)

  Wat leuk! Onze dochter is dol op de avonturen van Casper en Emma!
  Kortom, ik doe graag mee!

  Gerda Bekken

  (28 oktober 2019 - 11:11)

  Mijn kleinzoontjes kijken altijd naar Casper en Emma en deze film willen ze vast ook graag zien!

  Nency

  (27 oktober 2019 - 18:31)

  Altijd leuk.

  SophiaG

  (26 oktober 2019 - 22:20)

  Ik maak graag kans voor mijn meiden.

  cindy

  (26 oktober 2019 - 09:16)

  Leuke actie, wij loten graag mee.

  Ellen Leenders

  (25 oktober 2019 - 14:09)

  Mijn dochter is gek op Casper en Emma. Stiekem kijk ik graag met haar mee 😉

  Marianne vd M

  (25 oktober 2019 - 12:55)

  Super leuk voor mij dochter en haar buurvriendje.

  Regina en justen van der ende

  (24 oktober 2019 - 14:13)

  Onze justen is helemaal fan van Casper en Emma! Dus wij wagen en gokje mee

  Auke

  (23 oktober 2019 - 20:57)

  Super leuk, pim is er gek op. Ideaal voor naar Oostenrijk 😉

  Marieke

  (23 oktober 2019 - 06:58)

  Jaa ik doe graag mee voor onze drie kinderen. Allemaal fan van casper en Emma

  Chantal den Haan

  (22 oktober 2019 - 23:40)

  Wat een waanzinnig leuke Win-winactie voor zowel hier thuis als bij mijn kleuterklas! ?Fingers crossed ?

  Saskia Lemmens

  (22 oktober 2019 - 20:55)

  leuk! Mijn 3 Jarige dochter is groot fan van Casper en Emma.

  Linette

  (22 oktober 2019 - 20:47)

  Onze tweeling vind Casper en Emma helemaal geweldig, ze zouden heel blij zijn met deze dvd!!

  Marian B

  (22 oktober 2019 - 16:50)

  Altijd leuk om te hebben. Mijn dochter krijgt graag naar dit duo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *